ARCHIEF

- het seizoen 2012/2013

Terug

Prikbord | Jeugdzaken

 

Uit de nieuwsrubriek ::...

 

Kampioensfoto vijfde klasse voorjaar 2013

De kampioenen Ted Schutte, Yvonne Scherpenhuizen en Hein Leliveld
 
Klik op bovenstaande foto voor meer kampioenen. 
Ontbreken er kampioensteams? Stuur in!!

 

Nieuwsbrief Senioren - 1 mei 2013   (redactie: Hein Leliveld)

Voorjaarscompetitie 2013
Onze 6 seniorenteams hebben weer een mooie competitieronde achter de rug. Onze eerste 2 teams presteerden boven verwachting goed met plaatsen bovenin de ranglijst. Een kampioenschap was er voor team 5 (Yvonne/Ted /Hein). Met overmacht werden ze kampioen. Sjaak Deen en Bouke Pitstra zijn ook debet aan dat succes want zij vielen enkele malen in en scoorden daarbij ook veel setpoints. De overige teams hebben goed gespeeld en aardig wat punten gescoord.
Op 22 dec. 2012 sloten we het jaar af met het Kaas/Worst toernooi. De prijzen waren voor Ben Loo en Pieter Schaper. Jammer dat de opkomst (15) aan de lage kant was. Te dicht bij de Kerst gepland? De aanwezigen hebben zeer genoten.
Op 14 jan. 2013 was er het Ouder/Kind toernooi. Een mooie opkomst met 25 personen. Goede organisatie en begeleiding door Rens en Frank en... er waren heerlijke appelflappen gemaakt en aangeboden door ons aller Ivonne.
Op 8 feb. was er het dubbelkampioenschap dat werd gewonnen door het team Meijer te weten Sietse en vader Theo. De leiding van deze gezellige speelavond was in handen Willem van der Veen. Bedankt daarvoor.
Op 26 april was er het Clubkampioenschap waaraan 15 leden deelnamen. Onder de bezielende leiding van Bouke werd er op hoog niveau gespeeld. De winnaar was Rens Molenaar met op de tweede en derde plaats respectievelijk Ben Loo en Jurriaan Blom.
Op de Algemene ledenvergadering van 15 april 2013 werd Sietse Meijer gekozen als nieuw bestuurslid (was vacature).
Hem werd veel succes toegewenst. Op de vergadering bleek dat we het boekjaar 2012 met een positief resultaat konden afsluiten. Dank aan allen en special aan onze sponsors en het Koeman en Leeghwater fonds. Met zorg werd gemeld dat de ondersteuning in onze huurkosten van de gemeente Drechterland met ca 6% is afgenomen. Wist u overigens dat we aan huur voor onze sporthal ruim € 6500 per jaar betalen!
Nieuwe sponsor(s), -borden zijn/blijven zeer welkom.
Op de vergadering werd door het bestuur gemeld dat een project is ingediend bij Sportimpuls. In dat project werkt TTsport/A-Merk samen met 8 partners en geven we de tafeltennissport in Hoorn een geweldige stimulans door o.a. het starten van een dependance in de wijk Bangert/Oosterpolder.
Er is in het project een nauwe samenwerking met de Hoornse scholengemeenschappen Tabor en Atlas. Zo ontstaat verbinding met ca 5000 jonge sporters cq potentiële tafeltennisspelers. Er zijn in Nederland in totaal 635 projecten voor deze regeling ingediend. De kans op een toewijzing is dus niet heel groot. Eind juni weten we hoe de beoordeling uitvalt.
In de week van 20/27 april 2013 waren we actief in de Nationale Sportweek. We ontvingen rond 75 jonge mensen van diverse lagere scholen. Onder leiding van Rens of Paul en met ondersteuning van vrijwilligers hebben we deze jonge spelers kennis kunnen laten maken met onze mooie sport. Hopelijk gaat dit in de toekomst nieuwe leden opleveren.
Komende zomer spelen we natuurlijk weer met zoveel mogelijk leden plus externe sportcollega's om de West-Friesland Trofee. Vorig jaar was dit evenement een groot succes. De organisatie van deze wedstrijdavonden is weer in de professionele handen van Tafeltennisschool West Friesland. Kijk voor verdere informatie en aanmelden op http://www.tafeltennisschoolwf.nl/zomer-trofee-2013/ 
Start is op 10 mei en dan 11 vrijdagavonden tot en met 12 juli.
Op 15 september 2013 bestaat onze Vereniging 40 jaar. We organiseren een professionele demonstratie met aansluitend een receptie en een gezellig samenzijn. Hou de datum vrij. Nadere informatie volgt nog.
Paul heeft samen met zoon Rens de website van zijn Tafeltennisschool West-Friesland vernieuwd.
Het resultaat mag er zijn. http://www.tafeltennisschoolwf.nl/ 
Mail aan Hein van Willem van der Veen op 29 april 2013
Het was in de zal een enorme rotzooi!!!!! alweer dus. Vorige week had ik alles geveegd en gedweild, schijnbaar ben ik de enige.
Het stond hier al eerder. Hou de zaal netjes en pak gerust ook eens de veger om stof weg te vegen. De bezem wacht op u!
Koop bij tafeltennisshop Michel de Boer http://www.ttsport.nl/amerk en onze andere sponsoren.
Agenda
-04 mei seizoensafsluiting.
-10 mei start West-Friesland bokaal. (Einde 12 juli).
-19 juli tot en met 16 aug. zomerstop (niet voor maandag- en donderdagochtenden).
-15 september TTsport/A-Merk bestaat 40 jaar.
-Najaar 2013. Niek Immink bokaal datum nog vast te stellen.
-20 december Kaas/Worst toernooi.
-25 april 2014 algemene ledenvergadering (datum onder voorbehoud).

 

Rens Molenaar is de nieuwe clubkampioen

Gespeeld op 26 april 2013. De eindstand:

 1. Rens Molenaar
 2. Ben Loo
 3. Jurriaan Blom
 4. Rens Vriend

De organisatie was weer prima verzorgd door Bouke Pitstra. En voor de statistici: het verschil tussen nr. 1 en 2 is 46 jaar!

vlnr. Rens Vriend, Jurriaan Blom, Ben Loo en Rens Molenaar

 

Website Tafeltennisschool West-Friesland vernieuwd

De nieuwe website van de tafeltennisschool is online. De site is gemaakt en wordt onderhouden door Rens Molenaar met zijn nieuwe bedrijf Shipping-IT.

 

Nieuwsbrief Senioren - 22 december 2012   (redactie: Hein Leliveld)

 • Beste (sport)vrienden 
  Een nieuw, mooi en uitdagend 2013 dient zich al weer aan. Het jaar 2012 was een goed en sportief jaar voor onze vereniging TTsport/A-Merk. Twee kampioenschappen waren er te vieren namelijk het eerste team (voorjaar) en het vierde team (najaar). 
  Volgend jaar vervolgen we onze gekozen koers uit ons beleidsplan. We werken er aan om onze jeugdafdeling, na de prachtige en succesvolle voorgaande jaren, weer op sterkte brengen. We starten mogelijk een dependance in de prachtige nieuwe sporthal "De Kreek" in de wijk Bangert Oosterpolder te Zwaag. De door Paul Molenaar geleide Tafeltennisschool West-Friesland helpt ons waar mogelijk. 
  Iedereen zeer bedankt voor de gezelligheid, sportiviteit en ondersteuning van onze mooie vereniging. Vooral ook dank aan onze sponsoren met daarbij voorop onze hoofdsponsor TTsport cq Michel de Boer. Ook in 2013 willen we samenwerken met zo veel mogelijk leden en verder bouwen aan onze mooie vereniging TTsport/A-Merk.

  Het bestuur wenst iedereen Prettige Feestdagen en een Voorspoedig en Sportief 2013 toe.
   
 • Najaarscompetitie 2012 
  Onze 6 seniorenteams hebben weer een mooie competitieronde achter de rug. De eerste drie teams presteerden boven verwachting goed met plaatsen bovenin de ranglijst. Glorie was er voor team 4 (de 3 R's). Met vlag en wimpel werden ze kampioen. Op de zeer gezellige afsluitende competitieavond werd dit team in het zonnetje gezet. Onze overige teams hebben mooie wedstrijdavonden gespeeld en aardig wat punten gescoord. De volgende speelronde begint al weer snel. Stewart heeft de voorstellen voor de teamindelingen ingediend. Mooi is dat Rens Molenaar ons eerste team weer komt versterken. Ons eerste team bestaat zo uit drie jonge spelers die allen nog heel veel groeipotentie hebben. Vele mooie en sportieve wedstrijden wensen we jullie toe. En let de volgende speelronde op het correct, volledig en duidelijk invullen van de wedstrijdformulieren (liefst in zwart vanwege inscannen door onze wedstrijdsecretaris). Laat vooral de teamleiders hier op toezien.
 • Frank Breg is nu ook geslaagd voor het trainers diploma 2. Eerder ging Rens Molenaar hem al voor. Chapeau mannen. Een heel goede zaak voor onze vereniging
 • De Niek Immink bokaal 2012 is op 26 oktober met overtuiging en overmacht gewonnen door Nordin Gelderloos. Tweede werd Jurriaan Blom. Wedstrijden van hoog niveau en... erg gezellig. Ongeveer 200 leerlingen van diverse scholen uit de nabije omgeving hebben we in oktober ontvangen om kennis te maken met onze edele tafeltennissport. Ook het afdelingstoernooi voor de B-C jeugd is bij ons gehouden op 28 oktober. Veel dank aan tafeltennisschool West Friesland, de fam. Molenaar en de vrijwilligers. Mooie PR.
 • Afbraak van de tafels na het jeugdtoernooi in de Opgang. Gezellig en nuttig want.... € 125 voor onze clubkas. Joop, Nico Hans, Juriaan, Rens M, W vd V, Sietse, Bouke en Jettie bedankt.
 • Van de Stichting Koeman en Leegwater uit Blokker mochten we in 2012 wederom een prachtige donatie ontvangen van € 750. We zijn hier zeer dankbaar voor. Helaas wordt ons subsidiebedrag vanuit de Gemeente Drechterland per 1 jan. 2103 met 7% verlaagd.
 • Op 21 september 2013 bestaat onze mooie vereniging 40 jaar. We laten dat feit niet ongemerkt passeren. Wie kan/wil het bestuur bijstaan bij de voorbereiding en de uitvoering van dit 8e lustrum?
 • Ook dit jaar deden we weer mee aan de Dorpsveiling in Oosterblokker. Tafeltennis clinics en bonnen voor spelen op de maandag- en donderdagochtenden zijn verhandeld. PR voor onze vereniging en ook nog wat inkomsten vanwege meedelen in de opbrengst.
 • Rob Hiddinga is met zijn ICT-bedrijf onze nieuwste sponsor met een flitsend sponsorbord aan de wand. Wie volgt?
 • Kom op dinsdag trainen en/of neem extra training op woensdagavond bij de Tafeltennisschool van Paul. Dat kan voor senioren ook ook door bijvoorbeeld een "Strippenkaart" te kopen. Tien lessen voor € 50. A-Merk leden krijgen 20% korting.
 • Voor actuele gedetailleerde uitslagen en standen van onze teams kun je terecht op onze eigen site, klik op de knop competitie online. Je wordt dan doorgelinkt naar de landelijke competitie database.
 • Koop bij tafeltennisshop Michel de Boer http://www.ttsport.nl/amerk en onze andere sponsoren.
 • Agenda
  -Dubbelkampioenschap. Datum nog vast te stellen 
  -Clubkampioenschap senioren. Datum nog vast te stellen 
  -15 april 2013, Algemene Ledenvergadering TTsport/A-Merk 
  -20 tot en met 27 april 2013, Nationale Sportweek. 
  -21 september TTsport/A-Merk bestaat 40 jaar.

 

Nordin Gelderloos wint Niek Immingbokaal
  gespeeld op vrijdag 26 oktober 2012

  wedstrijdpunten
Nordin Gelderloos 6
Juriaan Blom 4
Ben Loo 3
Paul Molenaar 3
Stewart Jong Tjien Fa 2
Willen vd Veen 1
Rens Vriend 1
Ab Muller 0
onderling resultaat bepaald eindstand

 

Nieuwsbrief Senioren - 17 september 2012   (redactie: Hein Leliveld)

 • Start Najaarcompetitie 2012
  We hebben 6 seniorenteams in competitie. Het eerste team komt uit in de tweede klasse en bestaat uit de "good old boys" Paul M, Ben L, Ab M. en de jonge, talentvolle Jurriaan B. Rens Molenaar speelt (tijdelijk?) competitie bij onze collega's van Disnierats. Hij wil en kan zich daar beter doorontwikkelen. De overige teams zijn als vanouds.
  Heel mooi is het dat Hans Blom weer is begonnen in de comp. Allen mooie wedstrijden, veel plezier en goede resultaten toegewenst.
  Attentie voor de bardienst en de zaal openen.
  Let vooral ook op het correct, volledig en duidelijk invullen van de wedstrijdformulieren (liefst in zwart). De formulieren worden (als proef) ingescand door onze wedstrijdsecretaris. De scan wordt opgestuurd naar de afdeling. Vandaar het verzoek om vooral de formulieren ook duidelijk in te vullen. Laat de teamleiders hier op toezien.
 • In de Nationale Sportweek van 23 april hadden we gedurende de hele week heel veel activiteiten bij de club. Mede dankzij de medewerking van TTWF ontvingen we tientallen scholieren bij onze club om kennis te maken met onze mooie sport. En er was een snelheidsmeter. De hoogst gemeten snelheid van de bal was van Rens Molenaar met 105 klm!
 • West Friesland Zomer Trofee 2012
  Deze zomer waren we de vrijdagavonden, samen met tafeltennisschool West Friesland met ongeveer 30 spelers actief om te strijden om deze bokaal. Ook spelers van Olympia, Esopus en Nootwheer deden mee. Nordin Gelderloos en Peter Smit waren de uiteindelijke winnaars. Van harte gefeliciteerd. Het blijkt dat deze zomercomp. in een behoefte voorziet. Veel collega verenigingen zijn zomers gesloten. Volgend jaar gaan we het nog iets groter aanpakken.
 • Tafeltennis Demo bij de Jaarmarkt Blokker op 25 aug.
  Nordin G. Rens M en Jurriaan B. verzorgden o.l.v. Paul twee prachtige demonstraties tafeltennis. Spreekstalmeester Bouke was daarbij ook zeer in vorm. Bedankt allen met name ook Hans Blom voor de mooie PR stukjes in de kranten en de logistiek.
  Klasse mannen, PR van de zuiverste soort.
 • De seizoensafsluiting kon dit voorjaar niet doorgaan vanwege te weinig aanmeldingen (9 personen). Vreemd is het dat in de algemene ledenvergadering telkens blijkt dat er behoefte is aan deze activiteit maar dat er dan toch er te weinig deelnemers zijn als het wordt georganiseerd. Jammer want de drie R's hadden een prachtig programma samengesteld.
 • In 2013 bestaat onze mooie vereniging 40 jaar. We gaan dat feit natuurlijk niet ongemerkt laten passeren. Wordt vervolgd.
 • Ook dit jaar doen we weer mee aan de Dorpsveiling in Oosterblokker op 3 november. We bieden tafeltennisclinics aan en bonnen voor spelen op de maandag- en donderdagochtenden. Kom even langs voor een koopje en stem dan meteen even mee om onze vereniging ook goed te kunnen laten meedelen in de opbrengst.
 • Wil je je spel verbeteren kom dan op dinsdag trainen en/of neem extra training op woensdagavond bij de Tafeltennischool van Paul. Dat kan voor senioren ook ook door bijvoorbeeld een "Strippenkaart" te kopen. Tien lessen voor € 50. A-Merk leden krijgen 20% korting.
 • Voor actuele gedetailleerde uitslagen en standen van onze teams kan je tegenwoordig direct in de databank van de afdeling kijken via onze website op de pagina SENIOREN > UITSLAGEN en dan onder de knop comp. online.
 • Voor de Niek Immink bokaal 2012 zal dit najaar nog worden gestreden.
 • De 50e verjaardag van Paul Molenaar was bijzonder.
  Jose verraste Paul volledig met een exclusief programma. Fietstocht, bierproefwedstrijd, bij Cafe Charlies voetbal kijken (jammer dat we van Denemarken verloren met 1-0) en s'avonds gezellig samenzijn in onze sportzaal met natuurlijk ook tafeltennis.
 • Op 9 juni deden we mee aan de Rabo Sponsorfietstocht. We konden vanwege onze deelname mooi € 250 incasseren.
 • De opbrengst van de Deen actie was dit jaar € 409,82.
  Dit geld kunnen we prima gebruiken voor onze jeugdactiviteiten
  Dank aan de muntjes verzamelaars en aan diegenen die hebben meegedaan aan de promo activiteiten in het Deen filiaal in Zwaag
 • Koop bij tafeltennisshop Michel de Boer http://www.ttsport.nl/amerk en onze andere sponsoren.
 • Agenda
  -26 okt. Niek Immink bokaal 2012 (onder voorbehoud)
  -3 nov. Dorpsveiling in Harmonie Oosterblokker
  -21 dec Kaas/Worst toernooi
  -15 april 2013, Algemene ledenvergadering TTsport/A-Merk
  -20 tot en met 27 april 2013, Nationale Sportweek.

 

 

Van het prikbord ::...

 

Rondje Hoorn als seizoensafsluiting op 4 mei 2013
Het was prachtig weer, 's morgens was ik al wat voor gebruind en nu nog steeds was het weer prima. Op de foto's zie je wie er wel waren.

Eerst buiten op het terras een drankje en een stukje " Hoornse Broeder". Rond 14.45 uur kwam Huub Ursem om samen met ons een rondje door Hoorn te lopen. Een rondje lopen doet ieder wel eens vaker, maar meestal loop je zo voorbij aan de mooie plekjes met al de geheimen en verhalen die er bij horen.

Deze meneer die ons een rondleiding gaf, was de "beste" van Hoorn, hoorden we regelmatig van mensen die we onderweg tegenkwamen. Zijn borreltje staat klaar op bepaalde plekken langs de route. Hij weet ook heel veel te vertellen over de geschiedenis van Hoorn. We zijn bij een hofje naar binnen gegaan om iets verder te kunnen kijken als  "normaal". Het verhaal over de opslag van drank, de VOC, de geschiedenis van kerken e.d. Het schijnt dat er zeven rondleidingen zijn in Hoorn en er is ook een "tuinen rondleiding" (het lijkt wel reclame !?!?!)

Na de rondleiding gingen we terug naar café Charlies om nog wat lekkers te eten en te drinken.

Rob dank voor de organisatie.

José Molenaar  

 

Reclamebord van Rob Hiddinga

 

Jeugdzaken ::...    

 

Nieuwsbrief Jeugd  <> juli 2013  (redactie José Molenaar)

  Hallo jeugdleden,

Het is vakantie, gaan jullie hier maar lekker van genieten. Wij zijn al op vakantie geweest in Kroatie, we hebben het prima voor elkaar gehad en lekker voor jullie het zonnetje meegenomen. De operatie van Frank is goed verlopen en hij kan lekker genieten van de vakantie. Ook met Rens gaat het weer beter. Tot zover ziek en zeer…..

In september bestaat A-Merk 40 jaar. Met de jeugd wil ik (zaterdag 14 september) een duikactiviteit organiseren. Jeugdleden hebben formulieren gehad om in te vullen (nog niet van allen compleet, dus hen zal ik nog vragen het compleet in te leveren) anders mag je niet duiken. De jeugd zal ook zondag 15 september worden uitgenodigd voor de jeugd-activiteiten die dag. Verdere informatie volgt nog, maar schrijf deze data alvast in je agenda.

Na de grote vakantie komt de GROTE Clubactie er weer aan. Leden verkopen dan loten en steunen hiermee de vereniging. 80% van de opbrengst is voor de vereniging. Vanaf 14 september start de verkoop van de loten, maar je kunt natuurlijk vooraf al vragen of b.v. opa / oma/ buren van jou een lot willen kopen. Aan het begin van het nieuwe seizoen zal er waarschijnlijk een nieuwe nieuwsbrief komen, zodat jullie weer goed op de hoogte zijn.

Voor nu wens ik jullie een hele fijne vakantie en tot half augustus.

Groet jose. Tafeltennisvereniging A-Merk.

Agenda
Augustus; 26-8; start trainingen voor de jeugd.

September; 14 - 9; duiken in Waterhoorn voor jeugdleden, 40 jarig bestaan van A-Merk. 15 - 9; tafeltennis demonstratie ?? 40 jarig bestaan van A-Merk

 

Nationale Sportweek in april 2013
We hebben afgelopen jaar meer deelnemers uit Drechterland. De combinatie- functionaris Linda van de Berg heeft hiermee geholpen. Vanuit de gemeente Hoorn kwamen veel minder deelnemers, mogelijk door het digitaliseren van het inschrijven. Voor het eerst ging de inschrijving via de computer, het lijkt wel of nog niet iedereen dit gemakkelijk afgaat.

Verschillende dagen waren er verschillende activiteiten. Voor groep 3 en 4 waren er de Table Stars activiteiten in twee groepen op maandag. Dinsdag was er een meidentoernooi. Op donderdag 25 -4-13 het jongens toernooi voor groepen 5 t/m 8 van het basis onderwijs.

In het fotoalbum foto's van het jongens toernooi.

Wie hebben de prijzen veroverd?

Groep 5 en 6: - 1e prijs; Yoel Yahalomi (Montessorischool) - 2e prijs; Thomas van der Linden (Montessorischool) - 3e prijs; Kay Ruiter (Skitteljacht)

Groep 7 en 8: - 1e prijs; Edwin Korver (Regenboog) - 2e prijs; Nick Peerenboom (Skitteljacht) - 3e prijs; Wessel Kuiper (school onbekend)

Volgend jaar april is er weer een nationale sportweek ! Hou deze website in de gaten

José

 

  Nieuwsbrief Jeugd  <> april 2013  (redactie José Molenaar)

Hallo jeugdleden
Zo dan is nu de winterslaap voorbij (veel te lang geduurd) en gaan we nu naar de zomer. Ik heb de zon besteld, hij komt er aan…………" wakker worden jullie!"

Eerst even een compliment aan onze trainers Rens en Frank, zij hebben de laatste tijd een aantal evenementen georganiseerd; ouder- kind evenement, de clubkampioenschappen, de combi-club activiteiten. Jongens HEEL GOED, we zijn blij met jullie inzet.
Beide jongens zitten een beetje in de lappenmand, hopelijk komt er snel duidelijkheid voor hen.

Paul heeft kennismakingslessen gegeven aan de kinderen van de Socrates en Roald Dahl school in de Bangert- Oosterpolder. Deze trainingen waren in de mooie sporthal "De Kreek" mogelijk krijgt dit een vervolg. De kinderen waren erg enthousiast.

In september bestaat A-Merk 40 jaar.
Heeft er nauw niemand een leuk idee ??????????????????????????????????, laat het me weten als je er wel een hebt.(jose).

Tuan is clubkampioen 2013
Maandag avond 28 januari zijn de wedstrijden verspeeld voor de clubkampioenschappen 2013. Er zijn weer mooie wedstrijden gespeeld, dan kunnen de mensen aan de kant zien dat jullie echt vooruit gaan. 
Helaas kan er maar een de beste zijn en dat was dit jaar Tuan. Het was nog wel erg spannend, er waren drie kinderen met gelijke stand, dus moest er verder worden geteld. De wedstrijdleiding trok zich even terug en kwam even later met de uitslag.

1; Tuan Tran ; De clubkampioen 2013.
2; Glenn Neefjes
3; Jurre de Groot

Gelukkig waren er bij de tweede groep ouders die hun " kroost" kwamen aanmoedigen. Dit vinden we gezellig en leuk dat ouders betrokken zijn bij wat kinderen zoal doen.

April: hoe ik het wil ?!?!?!?!?
Aankomende weken zijn er wat veranderingen:
- 15 april is er de Algemene leden vergadering 19.30 uur. De jongeren van de 2e groep kunnen helaas niet trainen. Ze mogen tijdens het 1e trainingsuur komen spelen. (18.15-19.15 uur).
- De training van 22 april vervalt door de " nationale sportweek" We vragen jullie of jullie willen helpen tijdens deze activiteiten voor kinderen vanuit de omgeving.
- TTable Stars is voor kinderen van groep 3 en 4. Leden die mee willen doen kunnen zich opgeven. De overige kinderen van de eerste groep kunnen goed helpen. De kinderen die binnen zullen komen gaan de oefeningen van "Table Stars doen" Er zullen twee groepen zijn; de eerste groep is van 16.30 - 17.30 uur. De tweede groep is van 18.00 - 19.00 uur. WIE VAN DE JEUGD GAAT ONS HELPEN ?????? laat het Paul / Jose / Rens weten.

De Nationale sportweek
Voor verschillende groepen worden er activiteiten georganiseerd.
- Maandag 22 april table stars voor groep 3/4; 16.30 - 17.30 uur
18.00 - 19.00 uur
Dinsdag 23 april ; een toernooi voor meisjes van groep 5 t/m 8
16.00 - 17.30 uur
Donderdag 25 april; een toernooi voor jongens van groep 5/6
Een toernooi voor jongens van groep 7/8
Beide groepen van 16.00 - 18.00 uur
De zaal is open vanaf 15.30 uur.

Opgeven kan bij Jose of Paul Molenaar: molenaarjose@gmail.com 

Op de website van A-Merk is een overzicht van toernooien van het aankomende seizoen. Als je mee wilt doen, kun je dit al in je agenda zetten.
Ik stuur de uitnodiging van een toernooi meestal nog naar iedereen persoonlijk, zodat jullie goed op de hoogte blijven van de toernooien.

Kijk ook regelmatig op de website voor het laatste nieuws; www.amerk.tk

De strippenkaart
Ken je iemand die denkt dat tafeltennis leuk is, neem hem/ haar mee. Je hoeft niet direct lid te worden. Ieder jeugdlid mag 3x meetrainen om te ervaren of hij/ zij deze sport leuk vindt.
Daarna kun je eventueel gebruik maken van de strippenkaart; per keer betaal je een euro en dit kan 5x. Daarna weet je wel of je deze sport leuk vindt en wilt blijven. De contributie is niet duur, kijk maar even op de website.

Wat betreft de trainingen bij A-Merk
Ieder jeugdlid krijgt 1 tot 1,5 uur training van de vereniging. Als je meer training wilt kun je lessen inkopen via A-Merk bij tafeltennisschool West-Friesland.
De verenigingstrainingen zijn op maandag en dinsdag. Deze trainingen worden vanuit A-Merk voor ieder lid georganiseerd.
Als kinderen naast deze verenigingstraining nog een of meerdere trainingen wil volgen kan men zich inschrijven voor een training bij Paul. Deze trainingen worden in blokken van 20 lessen gegeven. Voor informatie kan je kijken op de website van Paul: www.tafeltennisschoolwf.nl 
Voor informatie kan je bellen naar 06 - 46552484 of mailen naar ttwf@quicknet.nl 

Afmelden van trainingen
Ik vraag wederom om je af te melden voor de training als je niet kunt. De trainers bereiden hun training voor en zij vinden het fijn om te weten waarom kinderen niet op de training komen.

Agenda

April
15 april; Algemene Ledenvergadering (er is geen training voor de 2e groep; 19.15 - 20.45.
22 april; deze hele week is het nationale sportweek;
Maandag 22 april hebben we table stars groep 1; 16.30 - 17.30 uur
Groep 2; 18.00 - 19.00 uur
Schrijf je in als je mee wilt doen, bij Jose.
23 april; 16.00 - 17.30 uur een meisjes toernooi voor de groepen 5 t/m 8. Inschrijven bij Jose.
25 april; 16.00 - 18.00 uur een jongens toernooi voor de groepen 5 t/m 8. Inschrijven bij Jose.
Inloop is van 15.30 - 16.00 uur.
28 april; Nederlandse kampioenschappen jeugd te Arnhem voor B spelers
29 april; Nederlandse kampioenschappen jeugd te Arnhem voor A spelers.
29 april - 3 mei; Mei vakantie, let op de mail of de training door zal gaan. (laat het ruim op tijd weten als je niet zal komen, bij veel afmeldingen zal er geen training zijn)

Mei
6 mei; voor de tweede trainingsgroep, een combi training ?!? plaats nog onbekend, dus hou
De mail goed in de gaten.
20 mei; het is 2e pinksterdag, helaas is er geen training.

Juli
1 en 2 juli ; de laatste trainingen voor dit seizoen.

 

Clubkampioenschap (door José)
Op maandag 28 januari 2013 zijn de clubkampioenschappen jeugd verspeeld bij A-Merk. De eerste groep was van 18.15 - 19.15 uur. Opslaan was voor sommigen nog moeilijk, maar ze hebben allen onwijs hun best gedaan.
1e was Nick v Beusekom 
2e was Gijs Jonkman 
3e was Anne Corine Visser

De moeder van Luc had lekkere hapjes gemaakt. Frank en Rens verzorgden de organisatie.

de 1e groep


 

Dan was het nu tijd voor de tweede groep. Ik heb mooie wedstrijden gezien en er waren ook ouders om te kijken, dat maakt het altijd gezelliger.
De jongens hebben de best of three gespeeld. Na afloop moesten we goed uitzoeken wie er 1e, 2e of 3e was geworden, ze hadden namelijk allemaal een wedstrijd verloren en de rest gewonnen. Ze hadden een gelijk aantal punten. Uiteindelijk is het gelukt.

Clubkampioen is Tuan Tran

2e: Jurre de Groot 
3e: Glenn Neefjes.

de 2e groep, met helemaal rechts onze nieuwe kampioen


   Er zijn veel foto's gemaakt:   Album weergeven     Diavoorstelling afspelen    

 

Bij TTsport/A-Merk je maatschappelijke stage lopen
Cas is een jongen die bij A-Merk zijn maatschappelijke stage loopt. Hij is gedurende meerdere weken aanwezig bij de jeugdtraining op de maandagavond.  (José, 30-1-2013)

Cas kijkt hoe de uitslagen worden verwerkt De jongste spelers kunnen zelf nog niet altijd tellen, 
Cas helpt hen.

 

Ouder-kind avond bij A-Merk op 14 jan 2013

Op maandag 14 januari mochten de ouders en familieleden meedoen bij A-Merk. Het was erg gezellig, er waren 22 mensen aanwezig in de eerste trainingsgroep. Gezellig !!! Af en toe een wedstrijd spelen, of lekker even vrij spelen tegen wie je maar wilt.

Fotoalbum weergeven
Diavoorstelling afspelen

 

Gezamenlijk tafeltennissen- A-Merk | Esopus | Disnierats
In plaats van de normale training gaan we drie keer samen met twee andere verenigingen tafeltennissen!
De eerste keer gaan we wedstrijden spelen, de tweede keer trainen en de laatste keer sluiten we af met een individueel toernooi. Lees verder...

 

  Nieuwsbrief Jeugd  <> januari 2013  (redactie José Molenaar)

Hallo jeugdleden,
Allereerst wil ik jullie het allerbeste wensen voor heel 2013.
De allerbeste wensen ook aan jullie ouders, broers/ zusjes e.d. maar die zien we hopelijk op 14 januari.
Veel plezier in alles wat je doet. En hopelijk in goede gezondheid.
Dit laatste hebben wij even gemist, wij (fam Molenaar) waren ziek voor en tijdens oud en nieuw. Daarom zullen wij later oliebollen en flappen eten. Dat komt wel goed hoor !
In september bestaat A-Merk 40 jaar. Wie heeft er nog een leuk idee, laat het me weten (José).

Uit de laatste nieuwsbrief van de senioren:

 • Beste (sport)vrienden
  Een nieuw, mooi en uitdagend 2013 dient zich al weer aan.
  Het jaar 2012 was een goed en sportief jaar voor onze vereniging TTsport/A-Merk. Twee kampioenschappen waren er te vieren namelijk het eerste team (voorjaar) en het vierde team (najaar).
  Volgend jaar vervolgen we onze gekozen koers uit ons beleidsplan. We werken er aan om onze jeugdafdeling, na de prachtige en succesvolle voorgaande jaren, weer op sterkte brengen. We starten mogelijk een dependance in de prachtige nieuwe sporthal "De Kreek" in de wijk Bangert Oosterpolder te Zwaag. De door Paul Molenaar geleide Tafeltennisschool West-Friesland helpt ons waar mogelijk.
  Iedereen zeer bedankt voor de gezelligheid, sportiviteit en ondersteuning van onze mooie vereniging.
  Vooral ook dank aan onze sponsoren met daarbij voorop onze hoofdsponsor TTsport cq Michel de Boer.
  Ook in 2013 willen weer (samen) werken met zo veel mogelijk leden en voortbouwen aan onze mooie vereniging
  TTsport/A-Merk.

  Het bestuur wenst iedereen Prettige Feestdagen en een Voorspoedig en Sportief 2013 toe.

Op de website van A-Merk is een overzicht van toernooien van het aankomende seizoen. Als je mee wilt doen, kun je dit al in je agenda zetten.
Ik stuur de uitnodiging van een toernooi meestal nog naar iedereen persoonlijk, zodat jullie goed op de hoogte blijven van de toernooien.

Kijk ook regelmatig op de website voor het laatste nieuws; www.amerk.tk

De clubkampioenschappen 2013
Tijdens de trainingstijd op maandag 29 januari worden de wedstrijden verspeeld. De kinderen (jeugdleden) spelen in hun " gewone" trainingstijd.
Wie zal in het nieuwe jaar de clubkampioen worden?
Ik ga er vanuit dat ALLE JEUGDLEDEN mee doen. We maken er meteen een gezellige gebeurtenis van. (Welke vader of moeder kan iets lekkers maken? Laat het met weten, dat vinden we altijd erg leuk.
Ouders; we vinden het gezellig als u uw kind komt aanmoedigen.

Wie wil er in de jeugdcommissie?
Wie biedt zich aan ??? ( contact: José)

Nieuw de strippenkaart
Ken je iemand die denkt dat tafeltennis leuk is, neem hem/ haar mee. Je hoeft niet direct lid te worden. Ieder jeugdlid mag 3x meetrainen om te ervaren of hij/ zij deze sport leuk vindt.
Daarna kun je eventueel gebruik maken van de strippenkaart; per keer betaal je een euro en dit kan 5x. Daarna weet je wel of je deze sport leuk vindt en wilt blijven. De contributie is niet duur, kijk maar even op de website.

Voor de ouders/ familie/ nieuwsgierigen
Wilt u altijd al een balletje slaan, om bv te ervaren hoe leuk tafeltennis is.
Dat kan op maandag 14 januari. Tijdens de training van uw kind mag u een " balletje slaan" Leuk, met uw kind……
Tijdens de training bieden wij u de gelegenheid.

Wat betreft de trainingen bij A-Merk
Ieder jeugdlid krijgt 1 tot 1,5 uur training van de vereniging. Als je meer training wilt kun je lessen inkopen via A-Merk bij tafeltennisschool West-Friesland.
De verenigingstrainingen zijn op maandag en dinsdag. Deze trainingen worden vanuit A-Merk voor ieder lid georganiseerd.
Als kinderen naast deze verenigingstraining nog een of meerdere trainingen wil volgen kan men zich inschrijven voor een training bij Paul. Deze trainingen worden in blokken van 20 lessen gegeven. Voor informatie kan je kijken op de website van Paul: www.tafeltennisschoolwf.nl 
Voor informatie kan je bellen naar 06 - 46552484 of mailen naar ttwf@quicknet.nl 

Afmelden van trainingen
Ik vraag wederom om je af te melden voor de training als je niet kunt. De trainers bereiden hun training voor en zij vinden het fijn om te weten waarom kinderen niet op de training komen.

 

  Nieuwsbrief Jeugd  <> november 2012  (redactie José Molenaar)

Hallo jeugdleden,
Het is alweer november, dus tijd voor een nieuwe nieuwsbrief.
Afgelopen tijd zijn onze trainers van de maandag (Rens en Frank) om de beurt ziek geweest, maar wel zo dat of de een of de ander de trainingen kon overnemen. Hopelijk is het nu tijd om gezond te blijven, zodat ze om de beurt op maandag training zullen geven. Dank voor jullie inzet, zodat de trainingen altijd gewoon door konden gaan.
Frank is ook geslaagd voor het praktijkexamen tafeltennis trainer 2. Gefeliciteerd !!!!!

Op de website van A-Merk is een overzicht van toernooien van het aankomende seizoen. Als je mee wilt doen, kun je dit al in je agenda zetten.
Ik stuur de uitnodiging van een toernooi meestal nog naar iedereen persoonlijk, zodat jullie goed op de hoogte blijven van de toernooien.

Kijk ook regelmatig op de website voor het laatste nieuws; www.amerk.tk

OLK te Broek op Langedijk
22 december is er een leuk toernooi ook voor beginnende jeugd.
De afstand valt mee; het is in Broek op Langedijk.
's Morgens worden er " dubbels" gespeeld.
's Middags worden de " enkels" gespeeld, ieder op zijn eigen nivo.
Het is echt een gezellig toernooi met kinderen uit onze afdeling.
Inschrijven bij Jose kan nog tot 26 november. Info zie toernooi agenda op website van A-Merk.

De clubkampioenschappen 2013.
Tijdens de trainingstijd op maandag 28 januari worden de wedstrijden verspeeld. De kinderen spelen in hun " gewone" trainingstijd.
Wie zal in het nieuwe jaar de clubkampioen worden?
Ouders, we vinden het gezellig als u uw kind komt aanmoedigen.

De Deen actie
We hebben samen 409 euro opgehaald. De vereniging heeft er geld bijgelegd, zodat we de X box hebben kunnen aanschaffen. We gebruiken alleen sport- en beweeg spellen. De X box is in gebruik genomen op 26 oktober. Monique had lekkere broodjes en soep geregeld.

Wie wil er in de jeugdcommissie?
Hallo jeugdleden en/of ouders. Wij hebben een jeugdcommissie en zien in deze commissie ook graag jeugdleden en/of ouders. Wie meldt zich aan?
Wij overleggen met elkaar 5 a 6 keer per jaar over allerlei jeugdzaken.
Laat weten wat je wilt/ kunt doen voor de vereniging.
In deze commissie zitten ; Piet Kroon, Paul en Jose Molenaar…………en JIJ?!?!
Informatie is in te winnen bij Piet, Paul of Jose.

Scholieren toernooi in de herfstvakantie; vrijdag 26 oktober
De Wingerd uit Zwaag is de school die heeft gewonnen, zij hadden het sterkste team in het 1e scholieren teamtoernooi. Enkele scholen mogen meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen voor scholieren in 2013 (voor foto's zie website).

Nieuw de strippenkaart
Ken je iemand die denkt dat tafeltennis leuk is, neem hem/ haar mee. Je hoeft niet direct lid te worden.
Men kan gebruik maken van de strippenkaart; per keer betaal je een euro en dit kan 5x. Daarna weet je wel of je deze sport leuk vindt en wilt blijven. De contributie is niet duur, kijk maar even op de website.

Voor de ouders/ familie/ nieuwsgierigen.
Wilt u altijd al een balletje slaan, om bv te ervaren hoe leuk tafeltennis is.
Dat kan op maandag 14 januari. Tijdens de training van uw kind mag u een " balletje slaan" Leuk, met uw kind……
Tijdens de training bieden wij u de gelegenheid.

Wat betreft de trainingen bij A-Merk.
Ieder jeugdlid krijgt 1 tot 1,5 uur training van de vereniging. Als je meer training wilt kun je lessen inkopen via A-Merk bij tafeltennisschool West-Friesland.
De verenigingstrainingen zijn op maandag en dinsdag. Deze trainingen worden vanuit A-Merk voor ieder lid georganiseerd.
Als kinderen naast deze verenigingstraining nog een of meerdere trainingen wil volgen kan men zich inschrijven voor een training bij Paul. Deze trainingen worden in blokken van 20 lessen gegeven. Voor informatie kan je kijken op de website van Paul: www.tafeltennisschoolwf.nl 
Voor informatie kan je bellen naar 06 - 46552484 of mailen naar ttwf@quicknet.nl 

Afmelden van trainingen
Ik vraag wederom om je af te melden voor de training als je niet kunt. De trainers bereiden hun training voor en zij vinden het fijn om te weten waarom kinderen niet op de training komen.

Agenda

December;
2 dec ; meisjes competitie ronde 3
8 dec ; ¼ finale jeugdmeerkampen
15 en 16 dec; Assen B/C ranglijst toernooi.
22 dec; OLK toernooi
24 dec; geen clubtraining deze week
31 dec; geen clubtraining deze week

Januari 2013;
14-1- 13 Ouder en kind tafeltennis tijdens de training
28 -1-13 Clubkampioenschappen jeugd tijdens de training

 

Scholierentoernooi geslaagd

Het scholierentoernooi bij TTsport/A-Merk op vrijdag 26 oktober is een succes geworden. Hoewel de opkomst voor de jongere kinderen 's ochtends wat tegenviel, was het kampioenschap voor de oudere leerlingen van basisscholen, dat 's middags gehouden werd, zeer succesvol.

's Ochtends werd het programma Table Stars afgewerkt, een programma door de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond) ontwikkeld om meer en vooral jongere kinderen aan het tafeltennissen te krijgen. Een zeer ambitieus plan, dat behalve leerzaam ook heel leuk is voor de kinderen om aan mee te doen. Er wordt veel in spelvormen gespeeld, zolang het maar iets met tafeltennis te maken heeft.

In de middag het scholierentoernooi waarbij, zoals eerder gemeld, de beste vier teams mogen meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen voor scholieren. Er hadden zich dertig leerlingen aangemeld, verdeeld over zeven teams.
Na een spannende strijd ging uiteindelijk het team van De Wingerd uit Zwaag er met de fel begeerde titel vandoor, gevolgd door het team van de Meester Spigtschool uit Hoogkarspel, terwijl het eerste team van de Regenboog uit Westwoud beslag legde op de derde plek.

Zie voor meer foto's ons Fotoalbum        

Hieronder de volledige uitslag:

1. De Wingerd (Zwaag): KAMPIOEN 2012!
2. Meester Spigtschool (Hoogkarspel)
3. Regenboog 1 (Westwoud)
4. Jan Luykenschool 1 (Schellinkhout)
5. Regenboog 2 (Westwoud)
6. Jan Luykenschool 2 (Schellinkhout)
7/ Pancratiusschool (Oosterblokker)

(tekst Hans Blom)  

Nordin Gelderloos wint Niek Immingbokaal
 
gespeeld op vrijdag 26 oktober 2012

  wedstrijdpunten
Nordin Gelderloos 6
Juriaan Blom 4
Ben Loo 3
Paul Molenaar 3
Stewart Jong Tjien Fa 2
Willen vd Veen 1
Rens Vriend 1
Ab Muller 0
onderling resultaat bepaald eindstand

 

Weer scholierentoernooi bij A-Merk
In de herfstvakantie organiseert tafeltennisvereniging TTsport/A-Merk in samenwerking met Tafeltennisschool West-Friesland weer het jaarlijkse scholierentoernooi. Dit jaar is gekozen de wedstrijden op één dag te laten plaatsvinden, zodat er ook nog ruimte is voor andere activiteiten die week. De wedstrijden worden op vrijdag 26 oktober gehouden bij TTsport/A-Merk, Oosterblokker 53 te Oosterblokker.

's Ochtends mogen de leerlingen van de groepen 3 en 4 van de basisschool hun kunsten (of kunstjes!) vertonen. Dan wordt het programma van Table Stars afgewerkt: leuke en spannende tafeltennisspellen. Zij mogen inspelen van 09.00 - 09.30 uur, waarna het programma van Table Stars gaat beginnen. Dat duurt van 09.30 - 11.00 uur. Voor iedereen is er na afloop een Table Stars diploma.

Om 11.00 uur beginnen de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 van de basisschool met inspelen, tot 12.00 uur. Daarna spelen deze 'aanstormende talenten' van 12.00 - 16,00 uur Table Stars The Battle, ofwel een tafeltennistoernooi voor teams. Een team bestaat uit vier spelers, van wie minimaal één meisje en tevens mogen maximaal twee leerlingen uit groep acht komen en maximaal twee leerlingen uit groep zeven.

Nieuw dit jaar - en dat is toch wel bijzonder - is dat de beste vier teams mogen meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen voor scholieren. Die worden gehouden gelijk met het Nederlands kampioenschap voor mannen en vrouwen. Ofwel: de top van Nederland. Kun je ook eens kijken hoe het daar toegaat. Een school kan meerdere teams inschrijven!

Leerlingen die een gooi willen doen naar 'eeuwige roem' kunnen zich opgeven bij hun gymjuf of -meester. Dan komt het allemaal goed. Batjes en balletjes zijn aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen batje meenemen. Zorg wel voor sportkleding en sportschoenen met een lichte zool, waar alleen binnen op gelopen is.

De kosten per leerling bedragen slechts 2,50 euro per persoon.

(tekst Hans Blom)  

 

  Nieuwsbrief Jeugd  <> september 2012  (redactie José Molenaar)

Hallo jeugdleden
Dag allemaal, hebben jullie allemaal lekker vakantie gehad?
We gaan weer lekker tafeltennissen bij A-Merk, vanaf 3 september gaan alle trainingen van start.
Rens heeft het examen voor trainer twee goed doorstaan en is geslaagd. Gefeliciteerd hoor! Hopelijk kan Frank zijn diploma ook snel halen, hij moet nog praktijkexamen doen.
Hebben jullie de demonstratie op de jaarmarkt ook gezien? Rens, Jurriaan en Nordin hebben tweemaal een demonstratie gegeven. Daarna mochten mensen uit het publiek tegen hen spelen.

Even iets anders; op de website van A-Merk is een overzicht van toernooien van het aankomende seizoen. Als je mee wilt doen, kun je dit al in je agenda zetten.
Ik stuur de uitnodiging van een toernooi meestal nog naar iedereen persoonlijk, zodat jullie goed op de hoogte blijven van de toernooien. Zo ook het toernooi in Hoorn in de herfst vakantie. Het is een Landelijk toernooi, maar deze is dichtbij. Dit kan een mooie gelegenheid zijn om eens mee te doen.

Ik wens jullie weer een fijn seizoen met veel sportplezier.

Kijk ook regelmatig op de website voor het laatste nieuws; www.amerk.tk

De Deen actie
7 juli zijn Silvia, Ingeborg, Guido naar Volendam geweest om het feest mee te maken als afsluiting van de Jeugd sponsor actie van Deen. Wij, als vereniging waren bij de winkel in "Bangert- Oosterpolder". We hebben twee zaterdagen samen met kinderen bekendheid gegeven aan tafeltennisvereniging A-Merk.
We hebben samen 409 euro opgehaald.
Ik wil iedereen die heeft geholpen enorm bedanken, ook bestuursleden en ouders die bij de jeugd in de winkel aanwezig waren en Paul met zijn tafeltennisschool.

De grote clubactie
A-Merk doet mee aan de grote clubactie. Het is een leuke actie om geld op te halen voor de vereniging. Eind september start deze actie als er meer bekend is zullen jullie dit horen/ lezen. Ieder jeugdlid krijgt 5 loten om te verkopen, maar meer loten verkopen mag natuurlijk altijd.
Vraag alvast aan je buren/ opa/ oma / liefste tante of ze loten willen, dan heb je ze eigenlijk al gereserveerd.

Toernooi in Hoorn.
In Hoorn is in de herfstvakantie een toernooi over twee dagen. Op zondag spelen kinderen die welp zijn (geboren in 2002 of later) en de spelers met een B licentie.
Op zaterdag spelen kinderen met een C licentie / de beginnende spelers.
Het toernooi begint om 10.00 uur. Het toernooi begint met een meerkamp b.v. van 6 spelers, dan speel je 5 wedstrijden. Daarna gaan alle kinderen naar een afval systeem; winnen is doorgaan naar volgende ronde. Als je in deze ronde verliest ben je uitgespeeld.
Uit ervaring weet ik dat je veel leert van het spelen van dit soort toernooien.
Informatie is alle jeugdleden al toegestuurd. Heb je vragen, laat het me weten (José). Inschrijven bij Jose kan t/m 16 september.

Wie wil er in de jeugdcommissie?
Hallo jeugdleden en/of ouders. Wij hebben een jeugdcommissie en zien in deze commissie ook graag jeugdleden en/of ouders. Wie meldt zich aan?
Wij overleggen met elkaar 5 a 6 keer per jaar over allerlei jeugdzaken.
Laat weten wat je wilt/ kunt doen voor de vereniging.
In deze commissie zitten ; Piet Kroon, Paul en Jose Molenaar…………en JIJ?!?!
Informatie is in te winnen bij Piet, Paul of Jose.

Afdelings meerkampen
Aan het begin van het nieuwe seizoen starten ook weer de eerste rondes van de jeugdmeerkampen. Ieder jeugdlid mag zich hiervoor inschrijven. Je speelt op een zondag een aantal wedstrijden. Als je genoeg wedstrijden wint ga je door naar de volgende ronde. De volgende ronde wordt op een andere zondag gespeeld. De sterkere spelers komen steeds een ronde verder. Als nieuwkomer is het leuk de eerste wedstrijden mee te doen, bv. om wedstrijdervaring op te doen. En omdat het gewoon leuk is om wedstrijden te spelen tegen andere kinderen. De informatie hebben jullie vorige week via de mail gehad. Geef je op om mee te doen.
(1e ronde 30 september, 2e ronde 14 oktober, 3e ronde = afdelings finale 28 oktober) Inschrijven bij Jose kan tot 16 september.

Scholieren toernooi in de herfstvakantie; vrijdag 26 oktober
In de herfst vakantie komt weer een scholieren toernooi.
Kinderen kunnen op een leuke manier kennis maken met de tafeltennissport.
Er zijn drie groepen;
Groepen 3 en 4, doen allerlei spellen (niet echt wedstrijden tafeltennis)
Zij spelen van 9.30 - 11.00 uur
Groepen 5 en 6; spelen onderling wedstrijden
Tijd; van 11.30 - 13.30 uur.
Groepen 7 en 8; spelen onderling wedstrijden
Tijd; van 14.00 - 16.00 uur.

Hoe inschrijven;
De kinderen van groepen 5,6 7 en 8 inschrijven per 2 personen.(tot 22 okt)
De kinderen van groepen 3 en 4 mogen per persoon inschrijven.(tot 22 okt)

Kosten: 2,50 per persoon te betalen op de dag zelf.
Vragen: ga naar Jose.

Ik heb op deze dag hulp nodig; wie biedt zich aan ? 

Nieuwe leden
A-Merk kan weer nieuwe jeugdleden gebruiken.
Het is natuurlijk altijd leuker als er meer leeftijdgenootjes zijn om mee te kunnen tafeltennissen. Als je een leuke vriend, broer of zus, en andere leeftijdsgenoot hebt die het wel eens wil proberen. Dan mag dat, die persoon mag drie keer mee komen trainen om te ervaren dat tafeltennis echt een leuke sport is.
Wel even melden s.v.p. als je iemand mee wilt nemen. (bij Jose)

Wat betreft de trainingen bij A-Merk
Ieder jeugdlid krijgt 1 tot 1,5 uur training van de vereniging. Als je meer training wilt kun je lessen inkopen via A-Merk bij tafeltennisschool West-Friesland.
De verenigingstrainingen zijn op maandag en dinsdag. Deze trainingen worden vanuit A-Merk voor ieder lid georganiseerd.
Als kinderen naast deze verenigingstraining nog een of meerdere trainingen wil volgen kan men zich inschrijven voor een training bij Paul. Deze trainingen worden in blokken van 20 lessen gegeven. Voor informatie kan je kijken op de website van Paul: www.tafeltennisschoolwf.nl 
Voor informatie kan je bellen naar 06 - 46552484 of mailen naar ttwf@quicknet.nl 

Afmelden van trainingen
Ik vraag wederom om je af te melden voor de training als je niet kunt. De trainers bereiden hun training voor en zij vinden het fijn om te weten waarom kinderen niet op de training komen.

Agenda

15 sept; start van de najaarscompetitie.
16 sept ; sluiting inschrijving bij Jose voor toernooi Hoorn (20 en 21 oktober)
17 sept ; sluiting inschrijving bij Jose voor jeugd meerkampen

Oktober;
7 oktober; meisjes competitie ronde 1
20 oktober; Hoorn toernooi voor C spelers/ beginners
21 oktober; Hoorn toernooi voor B spelers en welpen (geboren in 2002 of later)
26 oktober; Het jaarlijkse scholierentoernooi voor kinderen van basis onderwijs

November;
4 nov ; landelijke dag van talent.
4 nov ; meisjes competitie ronde 2

December;
2 dec ; meisjes competitie ronde 3
8 dec ; ¼ finale jeugdmeerkampen

 

 

 

 

 

Naar startpagina