ARCHIEF - Nieuwtjes seizoen 2000/2001

Terug

Prikbord | Nieuwe leden

 

Uit de nieuwsrubriek ::...  

Nieuwe teamindeling
15/05/01 - De teamindeling voor het najaar ziet er, na overleg met de spelers, als volgt uit:

A-MERK 1   4e kl
Huub Koen
Herman Peerdeman
Wim Stroet
A-MERK 2   5e kl.
Rob Hiddinga
Paul van Kleef
Hein Leliveld
José Molenaar
A-MERK 3  5e/6e kl *
Sjaak Deen
Gerard Masselink
Herman Pelk
Willem v.d. Veen
A-MERK 4   6e kl.
Dirk Lakeman
Joop Mus
Marga van der Peet
Ron Verbrugge

* voor het derde team wordt 5e klasse aangevraagd.

Nieuwe tafels, nieuwe kansen
12/05/01 - De nieuwe wedstrijdtafels zijn gearriveerd. In de week van 14 mei krijgt de speelzaal een schoonmaakbeurt
en daarna worden de tafels in gebruik genomen. De oude tafels zijn overgenomen door gemeente Hoorn en gaan naar sporthal De Opgang.
Het spelen bij A-Merk was, en wordt nu een nóg groter genoegen. Zes nieuwe permanent opgestelde tafels, grotere balletjes (officieel m.i.v. september 2001) en een gezellige barruimte. Wat wil je nog meer?

Eurowisselactie van Actie Sportkas
23/04/01 - Wij hebben ons aangemeld voor de éénmalige Eurowisselactie. Op sportkas.nl vind je alle actuele informatie over deze actie. Wordt vervolgd.

Wouter Entius clubkampioen 2001 bij de jeugd
15/03/01 - Op 11 maart werden de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden. Wouter Entius wist met de eer te strijken. Vanaf deze plek van harte gefeliciteerd, Wouter! Zie voor de ranglijst én foto's onze jeugdrubriek.

Huub clubkampioen 2001
10/03/01 - Op vrijdag 9 maart vonden de clubkampioenschappen plaats. Er werd gespeeld in twee groepen: de toppers in groep 1, en de subtoppers in groep 2. Iedereen kon volop aan de bak en pas rond half een waren de winnaars bekend.
Winnaar in groep 1, en dus clubkampioen, werd Huub Koen. Proficiat!!! Hij werd op de hielen gezeten door Ben Loo en titelverdediger Paul Molenaar.
In groep 2 werd het een spannende strijd tussen Sjaak Deen, Paul van Kleef, Gerard Masselink. Sjaak eindigde tenslotte als eerste met een nipte voorsprong op Paul en Gerard.
Na afloop boden Ron en Hein spontaan aan om, ieder voor hun eigen groep, een verslag te maken voor het clubblad.

Groep 1
1e Huub Koen
2e Ben Loo
3e Paul Molenaar
4e John Buijsman
5e Wim Stroet
6e Herman Pelk
7e Rob Hiddinga
8e Hein Leliveld
9e Herman Peerdeman
Groep 2
1e Sjaak Deen
2e Paul van Kleef
3e Gerard Masselink
4e Willem v.d.Veen
5e Jose Molenaar
6e Marga v.d.Peet
7e Ron Verbrugge
8e Lia Hooijboer
9e Joop Mus

Met dank aan Huub voor de organisatie, Gerard (en zijn echtgenote) voor de overheerlijke spacecake, Herman Pelk voor de catering en Marga voor de algehele supervisie.

Team 3 "gepromoveerd"
02/01/01 - Goed nieuws voor A-Merk 3. Het verzoek van dit team om in de 5e klasse uit te mogen komen is, mede dankzij het goede resultaat in de vorige competitie, ingewilligd.

2x A-Merk 2 kampioen!!!
11/12/00 - Het 2e seniorenteam (Rob Hiddinga, Herman Pelk, Herman Peerdeman en José Molenaar) is op overtuigende wijze kampioen geworden in de 5e klasse.
Ook het 2e juniorenteam, met George Ruijter, Sander Bos, Michel Pronk en Tijmen Spiering, heeft na een spannende slotwedstrijd de kampioenstitel behaald.
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Jeugdsponsoractie bij Deen Supermarkt - De opbrengst
15/11/00 - Op 15 november zijn in restaurant De Nadorst de resultaten van de actie in de regio Hoorn e.o. bekend gemaakt. Aan elke deelnemende vereniging werd een symbolische cheque uitgereikt. Namens A-Merk waren Huub en Sjaak present (José was helaas verhinderd). De opbrengst was f 1248,16, een heel mooi resultaat.

Gro(ots)te Clubactie - vervolg
8/10/00 - Alle loten zijn inmiddels verspreid onder de leden. Tijd dus voor een voorlopig (er kan nog steeds bijbesteld worden!!) overzicht van de resultaten.
De jeugdleden hebben behoorlijk hun best gedaan, zij reserveerden 271 loten in de voorverkoop. Een fantastisch resultaat, dat mede tot stand kwam door Tijmen Spiering, die er liefst 75 wist te verkopen. Klasse! Als dank voor zijn inzet heeft hij een cadeaubon ontvangen. Maar ook de andere jeugdleden hebben natuurlijk hun steentje bijgedragen. Enkele toppers: Ferdy en Mirella Molenaar, René, Martin en George Ruijter. Alle jeugdleden nogmaals hartelijk bedankt!
Het totale aantal door onze club gereserveerde loten bedraagt nu bijna 370.
Vanaf 10 november wordt de trekkingslijst gepubliceerd (o.a. op onze website).

Gro(ots)te Clubactie
1/10/00 - De lotenverkoop gaat dankzij onze jeugdleden alle oude records breken. Er is één jeugdlid die voor de derde achtereenvolgende keer de meeste loten in de voorverkoop heeft geboekt, en dat is Tijmen Spiering. Het moet wel heel gek gaan als hij dit jaar niet onze topverkoper zal worden.
De loten worden deze week (vanaf 4 oktober) geleverd.
Je kunt eventueel nog steeds extra loten bestellen.

Sponsoractie bij Deen Supermarkt
23/9 - José heeft A-Merk aangemeld voor de jeugdsponsoractie, die door Deen wordt gevoerd. Vanaf 25 september worden gedurende zes weken bij bepaalde artikelen sponsormunten gegeven, die de klant vervolgens in een speciale koker kan deponeren. De klant brengt daarmee een stem uit op één van de verenigingen (tien per filiaal) die aan de actie meedoen. Onze vereniging is ondergebracht bij het filiaal in Westerblokker.

Vernieuwde homepage
7/9 - Het zal de trouwe bezoeker niet ontgaan zijn dat de site in een nieuw jasje is gestoken. Veel lees- en kijkplezier toegewenst.

Nieuwe bartarieven
7/9 - Met ingang van het nieuwe seizoen zijn de prijzen van de meeste consumpties verhoogd. De prijslijst in de bar is inmiddels aangepast; ook de invulformulieren zijn aangepast.

 

 

Van het prikbord 2000/2001 ::...

Klikken op iBazar
=
geld verdienen
voor A-Merk


16/04/01 - Dankzij een tip van Rob staat op onze homepage thans een logo van iBazar, de veilingsite voor particulieren. Als je daar op klikt, levert dat geld op voor onze club (20 cent per keer). 
Dus klikken maar!!! Alvast bedankt namens A-Merk. 

De kleine lettertjes: Per aansluiting wordt maximaal één keer per dag geteld, dus ga nu niet de hele dag zitten klikken; dat helpt (helaas) niet.


Tjap Tjoy, dat smaakt naar meer..

25/03/01 - Paul Molenaar is in de archieven gedoken en stuitte op een aantal knipsels over de wapenfeiten van Tjap Tjoy in de jaren 80. De leukste hiervan staan nu op onze site. Ga naar de pagina Specials, rubriek 'De oude doos', en geniet van Tjap Tjoy.

 


Kaas

&

Worst

Op 15 december is het traditionele kersttoernooi gehouden. In een gezellige sfeer werd er, naast het consumeren van vele hapjes, een 11-kamp afgewerkt. En om niet helemaal tot diep in de "stille nacht" door te gaan, ging elke game tot 11 punten. Huub schreef, en won (dus?) de meeste partijen. Het was al met al een zeer geslaagde avond. Hopelijk volgende keer wel met wat meer deelnemers.
Tevens werd op deze avond het tweede team in de bloemen gezet vanwege promotie naar de 4e klasse.

Hieronder zie je de A-Merksenioren die in de afgelopen najaarscompetitie gemiddeld meer dan 2 partijen per keer hebben gewonnen.

DE  MEEST
SUCCESVOLLE
A-MERK
SENIOREN

ROB HIDDINGA     A-MERK 2   27 25 92%
HERMAN PELK     A-MERK 2   27 24 88%
HERMAN PEERDEMAN   A-MERK 2    9  8 88%
PAUL VAN KLEEF    A-MERK 3   21 17 80%
WILLEM VAN DER VEEN A-MERK 3   24 19 79%
HUUB KOEN      A-MERK 1   27 21 77%
SJAAK DEEN      A-MERK 3   21 16 76%


Erelid Niek 71 jaar
29/10/00 - Joop Mus mag dan de oudste zijn onder de spelende leden, maar Niek Imming is toch echt de senior onder de senioren. Hij is namelijk op 5 oktober 71 jaar geworden!
Voor wie hem niet kent: Niek was in de jaren 70 en 80 enorm actief voor onze vereniging. Mede dankzij hem werd (toen nog) Tjap Tjoy een van de grotere verenigingen in de regio, met een sterke jeugdafdeling. Vandaar zijn status van erelid. Dat we hem niet meer in de speelzaal aantreffen, heeft te maken met zijn gezondheid. Daarom op deze plek een foto van Niek, en de (zij het wat verlate) felicitaties.

Jarige
Joop


14/10/00 - Ons oudste lid Joop Mus is vandaag nóg ouder geworden: 70 jaar! Daarom werd hij op de competitieavond van 13 oktober om klokslag 12 uur in de bloemetjes gezet door Marga.
Joop, van harte! En dat je nog vele jaren mag doorgaan met deze sport.


Uitbreiding jeugdpagina

14/10/00 - Tot nu toe waren er geen wekelijkse competiteoverzichten en andere jeugdnieuwtjes te vinden op onze site. Daar komt nu verandering in. Paul Molenaar zal voorlopig deze taak op zich nemen.

De cartoons van Ron Verbrugge

kun je nu "thuis op de buis" bewonderen. Ze staan verzameld op de SPECIALS pagina. Helaas niet in kleur omdat ze zijn gescand van de oorspronkelijke tekeningen. Maar je kunt ze natuurlijk altijd nog zelf inkleuren. 14/10/00

a-merk.
myweb.
nl

30/9/00 - Onze website is nu ook te bereiken via www.a-merk.myweb.nl. Als je dit adres invoert, word je automatisch doorgelinkt naar de site op ons huidige adres.
Het voordeel van het bovenstaande adres is dat het makkelijker is te onthouden (dan www.homepages.hetnet.nl/~a-merk).
Je kunt A-Merk trouwens ook vinden via de zoekmachines van o.a. Alta Vista, Lycos, Vindex en Ilse (hoewel sommige naar mijn idee nog steeds niet met optimale resultaten). De zoekopdracht 'tafeltennisvereniging a-merk' werkt meestal het best. Ilse geeft de beste resultaten, ook met andere trefwoorden.

 


Pluim voor A-Merksite

(uit Noordhollands Dagblad
bijlage Amateursporten - sept.2000)


00-website-beoordelingNHD.jpg (816031 bytes)

 

Nieuwe leden seizoen 2000/2001 ::...

15/9 - Het gaat goed met onze jeugdafdeling. Ons nieuwe lid heet Siem Rood, is 12 jaar en woont in de Kolenbergstraat.

25/9 - Maar liefst vier nieuwe leden op één dag, onze ledenadministrateur maakt overuren:
- Terug van weggeweest is
Pierre de Vos. Na een afwezigheid van bijna 2 jaar begint het tt-bloed toch weer bij hem te stromen, dus wat doe je dan? Je wordt gewoon weer lid van A-Merk. Hij is vervolgens meteen gestrikt voor deelname aan de competitie (en dat kwam heel goed uit!).
- De buurman van Herman Peerdeman,
Gerrit Spaarkogel, heeft een paar keer de trainingsavond bezocht en is nu al een enthousiaste tafeltennisser.
- En dan nog twee nieuwe jeugdleden:
Tijmen Kluit en Mark Zeilstra, beiden uit De Eenhoorn in Oosterblokker.

27/9 - Alweer een jeugdlid erbij: Michel Pronk uit de Koewijzend. Hij heeft zich tevens opgegeven voor de competitie.

9/10 - Ruben Leemeijer heeft zich aangemeld als lid. Hij woont aan het Bertus Aafjeshof in Hoorn en is 12 jaar.

16/10 - Ook de familie Zeilstra raakt enthousiast voor de tafeltennissport, want naast Mark heeft Samantha Zeilstra zich nu ook opgegeven als lid.

30/10 - Jim Vaudelle is een oude bekende. Na een afwezigheid van ongeveer 5 jaar is hij weer terug bij de club.

6/11 - Het kan niet op, alweer een nieuw jeugdlid erbij: de 10-jarige Rens Olijve uit de Bellefleurlaan in Westerblokker.

20/11 - Maurice Karsten uit de Koewijzend in Blokker is ons nieuwe jeugdlid.

Mei 2001 - Het gezin Molenaar is nu volledig in de ban van tafeltennis, omdat nu ook de jongste telg, Rens Molenaar, lid is geworden. 
Verder verwelkomen wij
Marco Haring uit de Wagenaarstraat.

 

 

Naar startpagina