ARCHIEF

Nieuwsbrief  <> april 2007

Terug

Jeugd

 

.:: Informatie voor de jeugd van A-Merk ::.

Nieuwsbrief Jeugd  <>  april 2007

 

De competitie
Team 1: Rens, Dries en Hans-david
zij spelen in de hoofdklasse. De eerste wedstrijden door ziek e.d. Een moeilijke start , maar toch bij de sterkste vier teams terecht gekomen.
Team 2
In de 2e klas speelden Tijmen, Thomas, Mirella en Daan. Zij waren lang ongeslagen, maar helaas kon dit niet zo blijven.Ook dit team speelt bij de sterksten.
Team 3
In de 2e klas speelden Mark, Jurriaan, Nico en Gert-Jan. Er was 3e klas aangevraagt, maar blijkbaar waren ze volgens de competitie indeler sterk genoeg om 2e klas te gaan spelen. Helaas moeten zij het zonder Ben doen. (Ben was ziek, maar het gaat weer de goede kant op). Mark kan nu niet spelen , die heeft zijn arm in het gips.
Team 4
Sebastiaan, Jilmer en Nicky, zij spelen net als de afgelopen competitie in de 5e klas. Jorick heeft door omstandigheden niet gespeeld (hij werd ski instructeur ) en Stuart kwam in het team. Veel punten zijn al verzameld ,maar is het genoeg om kampioen te worden. Het blijft nog even spannend.

Op de website van A-Merk kunt u vaak zondag middag of avond al de laatste standen van de jeugd bekijken.

Socio avond voor jeugdleden
Voor de oudere kinderen wordt er af en toe een avond georganiseerd, een gezelligheids avond, samen een spelletje doen of gewoon gezellig praten. Om zo eens op een andere manier met elkaar om te kunnen gaan. In november was de eerste avond , alle tafels gingen aan de kant, met een kleine zachte bal werd er voetbal gespeeld. De kinderen waren erg enthousiast en wilde snel weer zo'n avond. In februari is de 2e avond geweest en binnenkort wordt een derde avond gerealiseerd.
Het is een gezelligheids avond voor de kinderen vanaf 13 jaar (of als ze van de lagere school af zijn/ 12 jaar). Let goed op het prikbord, daar wordt weer een poster opgehangen als er een volgende avond komt.

2 to play
meerderen hadden een vriend/ vriendin gevonden om mee te spelen. Bij de niet competitie spelers was er een poule van 3 teams; Quinten, Mats en Stuart hebben met hun partner gespeeld. De sterksten speelden tegen elkaar en de andere drie speelden ook onderling .Ieder team had een eigen naam bedacht. De BBB heeft gewonnen, de tijgers en kersen zijn gelijk geeindigd.
Bij de competitie spelers hadden Nico, Hans David, Mark en Jurriaan een partner. Zij speelden niet alleen enkel ,maar ook dubbels wat soms erg verassend was. Het was een leuk evenement . T+ D hebben gewonnen. 2E was het G team, 3e de bullits en 4e K+H.

Nationale sportweek.
Week 16 is weer de landelijke nationale sportweek. A-Merk organiseert op donderdag 19 april het " rond de tafel" toernooi.
"rond de tafel" is een spel; in eerste instantie mag iedereen meedoen. Met een hele groep speel je op een tafel, iedereen heeft b.v. drie levens, als je drie keer af bent mag je die ronde niet meer mee doen. Maar een ronde duurt niet zo lang, als iedereen af is begint het spel opnieuw. Spelregels kunnen worden aangepast aan de groep, soms kunnen spelregels worden toegevoegd of weggelaten alles kan. Het is een veelzijdig spel, iedereen kan mee doen.
Het spel wordt ook vaak of buiten tafeltennis tafels gespeeld.

Van 16.00 - 17.30 uur.
Iedereen van 6 t/m 18 jaar mag meedoen.
Inschrijfgeld is per persoon 1 euro.
En als er veel kinderen komen wordt het erg gezellig. Nodig vrienden/ vriendinnen uit.
Geef je op en kom gezellig mee spelen.

De Niek Imming bokaal voor Paul Molenaar
Niek Imming heeft zich jaren lang ingezet voor de jeugd van A-Merk (zie website).
De vijf sterkste jeugdleden (Dries, Rens, Hans David , Tijmen en Mirella ) hebben een tienkamp gespeeld met de vijf sterkste seniorleden.
Best intensief hoor, tien wedstrijden achter elkaar. Leuke, mooie en spannende wedstrijden. Zeker de moeite waard om naar te kijken.
Omdat 1 senior lid afbelde mocht Thomas als zesde jeugdlid mee doen. Het was moeilijk spelen tegen senioren, maar Paul is erg blij dat hij de Niek Imming Bokaal nu heeft gewonnen, volgend jaar zijn jullie allemaal weer meer ontwikkeld in deze sport.

De nederlandse kampioenschappen te Helmond.
28 en 29 april worden in Helmond de wedstrijden gehouden om de Nederlandse kampioenschappen.
Zaterdags spelen er drie A-Merkers mee bij de B spelers; Mirella, Dries en GertJan.
Een spannende maar ook leuke dag. Jullie spelen met de B(ijna) Beste spelers van het land.
Zondags spelen de A-spelers dat zijn de allerbeste.
Ik wens jullie veel succes en speel plezier. Zet "hem" op.

Agenda

19 april "rond de tafel toernooi "16.00 - 17.30 uur in de Nationale sportweek
21 april 10e competitie ronde. Laatste wedstrijden.
28 april Nederlandse kampioenschappen te Helmond voor B- jeugdspelers.(Mirella, Dries en GertJan)
29 april Nederlandse kampioenschappen te Helmond voor A - jeugdspelers

6 mei welpen dag te oosterblokker.
12 mei kwalificatie toernooi te Hoofddorp ( HansDavid, Dries, Rens, Mark, GertJan)

2 juni Paul jarig maar niet thuis................
4 juni Superstar diploma ........
18 juni laatste training voor recreanten (18.00 - 19.00 uur)
21 juni laatste training voor competitie spelers.
Juni afsluiting jeugd (hou prikbord in de gaten)

20 aug training voor competitie spelers ?!?

 

 

 

 

 

 

Naar startpagina