ARCHIEF

Nieuwsbrief  <> juni 2006

Terug

Jeugd

 

.:: Informatie voor de jeugd van A-Merk ::.

Nieuwsbrief Jeugd  <>  juni 2006
De vakantie staat weer voor de deur, maar we zijn nog niet helemaal klaar.
Afgelopen week was de training naar buiten verplaatst i.v.m. het warme weer, volgens mij vonden jullie dit niet vervelend. Allerlei waterspelletjes en lekker nat worden .

Clubkampioenschappen senioren
De sterkste 5 jeugdspelers waren uitgenodigd om mee te doen tijdens de clubkampioenschappen senioren ("laat ze maar eens een poepie ruiken") had ik gezegd, Nou dat hebben jullie gedaan. Dries, HansDavid, Rens, Mirella en Tijmen hebben de senioren even laten zien hoe ze kunnen tafeltennissen. Met open mond stonden ze te kijken. Hele mooie wedstrijden. Uiteindelijk eindigden er 2 jeugdleden bij de eerste vijf. Maar het allermooiste is, en dat had toch niemand verwacht, dat er een jeugdlid clubkampioen zou worden. Die Dries heeft iedereen even wakker geschud.
Dries is clubkampioen van A-Merk 2006. (kijk eens op de website)

De competitie
De voorjaarscompetitie zit erop. Op de website kun je alle uitslagen zien en ook de persoonlijke resultaten. Het eerste team werd kampioen. Tot en met de allerlaatste wedstrijd was het spannend, ook het allerlaatste punt hadden ze nodig om kampioen te worden. De spanning was te snijden, sommige mensen gaan dan zingen op de w.c. anderen gaan buiten een rondje wandelen om maar niet te hoeven kijken.
Rens, Dries, HansDavid en Mirella en Ben GEFELICITEERD met het kampioenschap in de 1e klas. Op naar de regio klasse.

De indeling voor de volgende competitite is in de maak. We proberen zo veel mogelijk aan ieders wensen te voldoen al begrijpt iedereen dat dit niet altijd precies zal lukken. Een vereniging ben je met elkaar, soms is het een beetje geven en nemen.
Ik hoop binnenkort jullie de nieuwe teamindeling toe te kunnen sturen. 16 september is de eerste wedstrijd.

Mogelijk is er 2 september een uitwisseling met Noothweer uit Purmerend, hou deze datum s.v.p vrij voor een oefenwedstrijd.(waarschijnlijk in Purmerend).

Als er nog vragen zijn over de competitie of andere zaken, vraag het me ………………..

Tijdens competitie niet meer vrij spelen
In de vergadering is afgesproken dat wij dit niet meer zullen toestaan tijdens de competitie. Inspelen van A-Merk jeugdleden kan van 9.15 uur tot ongeveer 9.40 uur. Daarna kan de tegenstander inspelen tot 10.00 uur. Gedurende de ochtend , dus gedurende de competitie wedstrijden wordt er niet meer vrij gespeeld. Inspelen voor de wedstrijd duurt enkele minuten.
Dit om ieder de kans te geven zijn wedstrijden zo goed mogelijk te kunnen spelen.
Ik hoop dat jullie daar begrip voor kunnen opbrengen.

Superstar diploma
Maandag 19 juni mogen kinderen die er aan toe zijn weer voor hun volgende diploma gaan spelen. Gaby is hier de contact persoon.
Deze maandag is tevens de laatste training voor de recranten.

Meerkampen
Straks na de zomervakantie beginnen de meerkampen weer. De eerste ronde is nu gepland op zondag 24 september. Ik weet nog niet waar, dit hangt o.a. af van hoeveel kinderen er mee doen en welke verenigingen hun zaal beschikbaar stellen voor deze wedstrijden.
Alle kinderen mogen zich inschrijven voor de deze wedstrijdjes. Meestal is het een poule van 6, dus speel je per keer 5 wedstrijdjes. De sterksten gaan door de overigen vallen af. Dus als je doorgaat naar de volgende ronde (nu gepland op 8 oktober) speel je tegen iets sterkere tegenspelers.
De finale ronde voor de meerkampen in onze afdeling is gepland op zondag 29 oktober in Zaandam. De sterksten van de afdeling gaan door naar de landelijke rondes.
Kinderen die voor het eerst meedoen komen meestal tot de eerste of 2e ronde, maar het is een leuke wedstrijdervaring, je leert er weer van.

Dries B licentie
Die Dries laat weer van zich horen, in Aalsmeer (20 mei) behaalde hij zijn B-licentie. Dries van harte gefeliciteerd.
Je gaat steeds maar weer vooruit. Goed hoor.

Agenda
16 juni; afsluiting van het seizoen voor alle kinderen die zich hebben opgeven. Kosten € 5,00 p.p.
19 juni ; laatste keer spelen voor de recreanten maandag 18.00- 19.00 uur. Kinderen die er aan toe zijn mogen voor hun volgende diploma van Superstar.
29 juni; de laatste training voor de competitie spelers,

Dan is de zomervakantie daar en wens ik iedereen een fijne vakantie , waar dan ook en hoe ook, maar kom weer heelhuids terug graag.

28 aug; de training voor de competitie spelers begint deze week weer .

2 sept; Uitwisseling met Noothweer (purmerend) ?!?
3 sept; Kokontoernooi voor 1e juniorenteam en een pup/welpenteam in "t Zand, deze kinderen zijn hiervoor uitgenodigd. Dries, Rens en HansDavid.

16 sept; competitie 1
23 sept competitie 2
24 sept 1e ronde afdelingsmeerkampen, alle kinderen die mee willen doen mogen zich hier voor inschrijven.
30 sept competitie 3

7 okt; comp 4
8 okt; afdelingsmeerkampen ronde 2 ?!?
14 okt; comp 5
21 okt; C ranglijst te Hoorn.
22 okt; B ranglijst te Hoorn.
28 okt; comp 6
29 okt; finale afdelingsmeerkampen Zaandam.

5 nov; dag van het talent voor de allerkleinsten en beginnertjes.
11 nov Berkel en Rodenrijs,

9 dec. Assen B
10 dec Assen C.

De afsluiting van het seizoen was in het streekbos, wij ( groep B) konden de goede bomen niet vinden, maar wel de goede weg. We hebben lekker gegeten (barbecue), tegelijkertijd de voetbal in de gaten houden, want dat was ook belangrijk. Vele kinderen zijn, ondanks dat het fris was, het water in gedoken (stoer hoor). 
20.30 uur waren we terug bij A-Merk. Het was weer een leuke afsluiting. Wij danken Myriam en Elly voor de organisatie.

Kijk ook eens op de website van je vereniging.
Ik wens iedereen een prettige vakantie en tot eind augustus of begin september.
José

 

 

 

 

Naar startpagina