ARCHIEF

Nieuwsbrief  <> april/mei 2006

Terug

Jeugd

 

.:: Informatie voor de jeugd van A-Merk ::.

Nieuwsbrief Jeugd  <>  27 april 2006
Hallo jeugdleden.
Het is een tijdje terug dat jullie een nieuwsbrief mochten ontvangen, meesten van jullie weten van mijn blessure. Het gaat beter.

De Nederlandse kampioenschappen zijn verspeeld
Zes kinderen mochten hier aan mee doen. Op zich is dat een prestatie. Diana, Mirella, GertJan, Daan, Mark, Thomas speelden in Helmond op hun allerbest. Mark en Daan kwamen in de Hoofdronde, dan hoor je bij de sterksten van de poule. De anderen speelden hun vervolgdronden in de troostrondes. Mirella werd 2e, en mocht weer een prijs mee naar huis nemen.

30 april welpendag
Twee maal per jaar is er een welpendag. De jongste kindern mogen een hele dag mee doen, een gedeelte tafeltennis bij A-Merk, daarna is het 2e gedeelte in de sporthal De Brug: klimmen, klauteren, allerlei verschillende spelvormen. Leuk om mee te doen. Alle kinderen die lid zijn van de NTTB krijgen thuis een uitnodiging. Inmiddels hebben 4 kinderen van A-Merk zich opgegeven.

Clubkampioenschappen senioren
De wedstrijden voor de jeugd zijn al verspeeld. De sterkste 5 jeugdspelers zullen worden uitgenodigd om mee te doen tijdens de clubkampioenschappen senioren ("laat ze maar eens een poepie ruiken") ik wens Dries, HansDavid, Rens, Mirella en Tijmen veel succes.

Competitie: LET OP
Er zijn twee teams die kampioen kunnen gaan worden. Donderdag 27 april speelt het 3e team hun laatste wedstrijd thuis bij A-Merk. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Team 3 staat gelijk met Alkmaar op 56 punten. Dus haal zoveel mogelijk punten binnen.
Het 2e team dat kampioen kan worden is het eerste junioren team. Zij spelen zaterdag 6 mei om 10.00 uur. A-Merk heeft ( 59 punten) één punt meer als Victors (concurrent). Ook deze wedstrijd wordt spannend.
Leuk als U ook eens komt kijken bij de jeugd. Moedig ze aan.
Ik wens iedereen VEEEEEEEEEEEEEL succes.

Tijdens competitie niet meer vrij spelen
In de vergadering is afgesproken dat wij dit niet meer zullen toestaan tijdens de competitie. Inspelen van A-Merk jeugdleden kan van 9.15 uur tot ongeveer 9.40 uur. Daarna kan de tegenstander inspelen tot 10.00 uur. Gedurende de ochtend , dus gedurende de competitie wedstrijden wordt er niet meer vrij gespeeld. Inspelen voor de wedstrijd duurt enkele minuten.
Dit om ieder de kans te geven zijn wedstrijden zo goed mogelijk te kunnen spelen.
Ik hoop dat jullie daar begrip voor kunnen opbrengen.

Superstar diploma
Maandag 19 juni mogen kinderen die er aan toe zijn weer voor hun volgende diploma gaan spelen. Gaby is hier de contact persoon. Schrijf alvast 19 juni in je agenda van 18.00 tot 19.00 uur zal de test plaats vinden.
Deze maandag is tevens de laatste training voor de recranten.

José

 

 

 

 

Naar startpagina