ARCHIEF

Nieuwsbrief  <> november 2005

Terug

Jeugd

 

.:: Informatie voor de jeugd van A-Merk ::.

Nieuwe gezichten bij de jeugd
Altijd leuk om nieuwe leden te verwelkomen. Als een kind lid wordt vragen we tegenwoordig ook zijn email adres zodat informatie goed en tijdig aan komt. Kinderen die ik heb toegevoegd aan mijn adressen van A-merk zijn; Jilmer , Hasse,
Jullie zijn van harte welkom en we hopen dat jullie veel plezier zullen hebben bij ons.

Welpendag
2 oktober was er de regionale welpendag. Daan heeft mee gespeeld en Thomas is mee geweest om te helpen. Er deden 10 meisjes en 14 jongens mee. In de ochtend werd er getafeltennist, in de middag werden er allerlei andere oefeningen gedaan als balletje gooien, balans oefening, behendigheid, reactie oefening, Daan eindigde bij de jongens op de 3e plaats. Een aantal kinderen krijgt een uitnodiging om mee te doen met de landelijke dag van talent 6 november te Papendal.

Afdelings meerkampen.
De eerste ronde werd verspeeld op meerdere plaatsen. Dus overal zat wat. Thomas en de meiden Mirella en Diana hadden deze ronde vrij. Dries en Tijmen speelden bij Spirit . Dries is door, Tijmen ging in zijn poule goed maar het poultje daarna was net te zwaar. Daan was ziek heeft hierdoor niet bij de welpen mee kunnen spelen. Jurriaan en Rens speelden in Hoofddorp. Jurriaan werd 4e in zijn poulen en won 2 wedstrijdjes. Rens werd 1e in zijn poule en moest daarna een 3 kamp spelen, Rens is door naar de volgende ronde.

De Deen jeugdsponsor actie.
Deze actie loopt zes weken , wij mogen weer mee doen en zijn erg blij. We hebben donderdag 13 en vrijdag 14 oktober een uurtje in de winkel gestaan met de kleine tafeltennistafel en folders voor de sportinstuif 17 oktober. We hebben heel wat muntjes opgehaald, ook bij de vereniging zijn veel muntjes verzameld. Ook 4 november zijn er muntjes opgehaald door jeugdleden o.l.v twee moeders. 
18 november is er een slotavond in Opmeer daar gaan 4 kinderen naar toe; Mark, Rens, Diana en Jurriaan. Conny gaat met hen mee. Op deze avond horen we ook hoeveel we krijgen van "meneer Deen". Ik ben benieuwd……………

Grote clubactie.
We hebben met elkaar 243 loten verkocht en dat is niet mis hoor. Diana heeft de meeste loten verkocht 43 stuks. Goed hoor !
Diana heeft voor haar superinzet een kadobon gekregen. Maar iedereen wordt bedankt voor zijn/ haar bijdrage hoor.

Het B/C ranglijst toernooi te Hoorn.
Zaterdag 22 oktober hebben Dries en Rens gespeeld in "De Opgang" in de Risdam. Dries kwam in de hoofdronde ( 1e ronde) en Rens kwam tot in de finale van de Troostronde , hij ging met een beker naar huis.
Zondag 23 oktober spelen Daan (hoofdronde 1e r), Mark (in Troostronde tot in de halve finale, net geen beker) en GertJan (Troostronde 1e r) bij Disnierats (welpen).
Thomas (Troostronde 1e r), Mirella (Troostronde 1e r), Diana kwam in de kwartfinale van de Hoofdronde. Zij speelden in "De Opgang".

Zondag 30 oktober naar Zaandam, finale afdelingsmeerkampen.
Eenieder speelt eerst een poule, daarna is het een afvalsysteem.
Met 6 kinderen hebben we een aardig koppeltje. Rens, Thomas, Dries, Daan , Mirella, Diana.
Daan plaatst zich direct voor de 1e landelijke ronde. De anderen plaatsen zich als reserve.

Het spirit toernooi.
Jullie hebben via mail allemaal alle informatie gehad. Hopelijk gaan we 17 december met een leuk koppeltje spelers naar dit toernooi. Geef je op, alle kinderen mogen mee doen. Als je je opgeeft wil ik ook weten of één van je ouders kan rijden (het is te ver om te lopen).

De kerstvakantie komt er aan.
29 december van 10.00 - 15.30 uur het kindertafeltennisfeest, we zullen kinderen vragen om te helpen vooral in de ochtenduren bij de groepen 3,4 en 5.
We willen graag weer een oliebollen toernooi organiseren op 29 december van 16.00 - 18.30 uur. Dan hoop ik dat iemand oliebollen wil bakken voor ons.
Vrijdag 6 december het OUDER- KIND toernooi, papa's, mama's , opa's, oma's, broers, zusjes, seiorleden met kinderen enz mogen mee doen. Van 19.00 - 21.00 uur is de plannning. Gezellig als u allemaal komt.

De competitie.
De uitslagen zijn te zien op de website ( meestal zondags bijgewerkt). Vooral het 2e team gaat erg goed.
Zoals het er nu naar uit ziet worden zij kampioen. Ik zou het leuk vinden als u de laatste wedstrijd komt kijken . ze spelen dan thuis. Dan kan u ze feliciteren. 3 december begint hun laatste wedstrijd van deze competitie.

Agendag vanaf november;

12 november; Berkel en Rodenrijs.( Dries en Rens)
19 november; competitie 8.
26 november; competitie 9

3 december ; competitie 10 ( laatste) en een kampioen !!!!?!!!
10 december; Assen (B) (thomas, Mirella, Diana)
11 december; Assen ( Dries, Rens, Daan)
17 december; Spirit toernooi ( voor alle jeugdleden)
18 december; 1e landelijke ronde jeugdmeerkampen. (Daan)
26 december; 2e kerstdag geen training.
29 december; het kindertafeltennisfeest ( kinderen van de lagere scholen) 10.00 - 15.30 uur.
16.00 - 18.30 uur oliebollen toernooi ?!?!?

6 januari; ouder- kind toernooi 19.00 - 21.00 uur.
14 januari; uitwisseling Nootwheer ?????
21 januari, afdelings kampioenschappen, voor alle jeugdleden.
28 januari, start voorjaarscompetitie.

11 februari; C Nijmegen
12 februari; B Nijmegen.
19 februari; ¼ fin nationale meerkampen

Op de website (SPECIALS) kun je de foto's bekijken van het feest bij het Streekbos, de afsluiting van het vorige seizoen. Kijk eens hoe mooi je erop staat.
Gr josé.

 

 

 

 

Naar startpagina