ARCHIEF

Nieuwsbrief  - december 2004

Terug

Jeugd

 

.:: Informatie voor de jeugd van A-Merk ::.
Kerst 2004

20- 12-2004.
Dag jong en lui.

Ik wens jullie fijne kerstdagen. Ik wens jullie de het allerbeste voor het nieuwe jaar 2005. 
Een sportief jaar met genoeg evenementen en hopelijk willen jullie daar aan mee doen.

De Deen actie
We hebben van "meneer Deen" € 811,00 gekregen. Daar kunnen we weer een hoop leuke dingen van doen, o.a. de prijsvraag op de website.

De competitie
De najaarscompetitie is voorbij. Even leek het erop dat pup/welpen 1 kampioen zou kunnen worden. Maar helaas mocht dat niet lukken.De teams zullen nagenoeg hetzelfde blijven, de klassen die er bij staan zijn de klassen die ik aanvraag. Of we ze krijgen moeten we nog even afwachten. (kijk op de website). Nieuwkomer in de competitie is Dries de Jager uit Medemblik. Dries traint al een poosje bij ons dus de kinderen kennen hem wel al. Nicky en Mark willen vaker competitie gaan spelen, aankomend seizoen spelen ze in een 5-mans team. Misschien zijn er het volgende seizoen weer meer kinderen die competitie willen spelen, zodat er een team bij kan ?! De data van spelen staat op de website, als de indeling bekend is horen jullie dat zo snel mogelijk.p.s. de uitslagen staan meestal zondags 's middags of 's avonds op de website.(voor de nieuwsgierigen onder ons).

Het Spirit toernooi
27 november was erg gezellig. We hebben met z'n allen vijf prijzen binnen gehaald en als vereniging waren we 4e. Goed he !

Wat komt er binnenkort aan:
27 december kindertafeltennisfeest voor kinderen van de lagere scholen . groepen 3,4,5 van 10.00 - 12.00 uur, groepen 5,7,8, van 13.00 - 15.00 uur. Opgeven bij Josι, kosten € 1,00 pp. Als er kinderen die willen helpen , dan hoor ik dat graag. 

29 december een training voor genodigden van afdeling Holland Noord. 

29 december om 18.00 uur het oliebollen toernooi voor de jeugd van A-Merk. Geef je op, anders zijn er misschien niet genoeg oliebollen. Het toernooitje erbij is echt voor de gezelligheid., dus denk niet , dat is niet voor mij want het is voor ALLE jeugdleden. 

3 januari ; het Ouder - Kind toernooi van 19.00 tot 20.30 uur. Dus ik verwacht alle ouders, broertjes/ zusjes . Geef je s.v.p. op zodat we een idee hebben hoeveel mensen er komen. Ook dit is een toernooitje echt voor de gezelligheid. 

Dus geef je op voor: kindertafeltennisfeest…………………….  oliebollentoernooi ……………………
ouder-kindtoernooi ……………………………………………………..

In januari gaan we serieus doen, MAAR NU EVEN NIET >>>>>>>>>>> groetjes Josι.

www.amerk.tk of via www.nttb.nl/a-merk

 

 

 

 

Naar startpagina