ARCHIEF

Nieuwsbrief 25 <> 18-8-2008

Terug

Senioren

 


 • Afsluiting van het seizoen was weer prachtig
  Mede dank zij de wederom voortreffelijke organisatie vanuit team 4 is de seizoen afsluiting op 17 mei fantastisch geslaagd. Deze keer een heerlijke BBQ op BBQ-beest Bello bij onze eigen A-Merk sportzaal. Een mooie opkomst, redelijk weer en zelfs live muziek met een trekzak door onze Ivonne Scherpenhuizen.
  Dank van ons allen aan het organiserende team 4 en ons oud lid Leon Vrijland.
 • Nieuwe start in najaar 2008
  Hopelijk hebben we allen mogen genieten van een mooie zomervakantie en kunnen we ons weer met hernieuwde energie verder bekwamen in het edele tafeltennisspel. De zaal is daartoe vanaf 18 augustus weer geopend en gereed voor onze noeste trainingsarbeid. Op de maandag en donderdagochtenden is de hele zomer gewoon doorgespeeld door onze 50 plussers. Telkens was er op die ochtenden een groep van tenminste 15 personen aanwezig.
  Door de herindeling en het vervallen van de zevende klas starten we het komende seizoen met onze zes teams in een andere klasse. Er zijn niet veel wijzigingen binnen de teams. Ons eerste team is op ons eigen verzoek geplaatst in de 2e klasse. Door de komst van de geroutineerde oud A-Merk speler John Vis en de inzet van onze jonge talenten Hans David Heldring en Dries de Jager zou het mogelijk moeten zijn om een plaats in die mooie tweede klas vast te houden.
  Het tweede en derde team starten in de vierde klasse. Het vierde en vijfde team komen in de vijfde klasse uit. Ons zesde team start in de zesde klasse. Kijk voor verdere details op onze website.
  Met heel veel interesse zullen we het komende seizoen ons vlaggenschip volgen.
  Hopelijk gaan we weer genieten van vele mooie wedstrijden en boeken we daarbij ook goede resultaten.
  Verzoek
  Mede doordat we met de junioren en nu ook met de senioren op een steeds hoger niveau spelen is er het verzoek gekomen (ook van bezoekende tegenstanders) om bij vooral belangrijke wedstrijden meer aandacht te vragen voor stilte tijdens de wedstrijden. Dit bevordert de concentratie en daardoor het wedstrijdresultaat.
  Mobiele telefoons staan bij A-Merk natuurlijk uit of op de trilstand.
 • Rabo fietstocht
  Op 6 september kunnen we weer meedoen aan de recreatieve Rabo sponsorfietstocht. Het maximum bedrag aan sponsorgeld is 250 euro en moet ook dit jaar weer haalbaar zijn voor A-Merk. Fiets daarom dit jaar ook weer mee met deze prachtige tocht en geef je ervoor op bij huubkoen@zonnet.nl
 • Uitwisseling Nootwheer
  Op 5 september is de uitwisseling met Nootwheer uit Purmerend gepland. Het zou mooi zijn als we met een groot aantal A-Merk spelers naar Purmerend kunnen afreizen. De vorige twee uitwisselingsavonden waren gezellig en we hebben toen kunnen genieten van mooie wedstrijden. Wil je er deze keer (ook weer) bij zijn schrijf je dan in op de lijst die op de bar ligt of geef je deelname even door aan hein@leliveld.org. Doe dat dan wel voor 1 september. Ook de 50 plus A-Merk leden kunnen zich natuurlijk opgeven voor deze leuke spelavond.
 • De A-Merk zaal, ons visitekaartje
  We hebben eerder de volgende afspraak gemaakt.
  Een goede A-Merker is trots op zijn accommodatie, houdt de zaal netjes en gaat goed met alle spullen en materialen om. Hij is daarin actief brengt bijvoorbeeld zelf een volle vuilniszak naar de container beneden.
  Er is een nieuw vrijwilligersduo voor allerhande onderhouds- en klusjeswerk gestart. Het zijn Hans Klasener en Nico van Paassen. Zij hebben al heel wat kleine en grote projecten in de zaal af-gerond. Er is door hen voor het onderhoud ook een solide/veilige trap aangeschaft. Ook in de voormalige rookruimte is het weer netjes en leefbaar.
  Bedankt!
 • Uit "Pauls Grote Adviezenboek Tafeltenniswijsheden".
  Als je blijft doen wat je altijd doet krijg je wat je altijd deed. Dus..... probeer eens wat (nieuws) uit, zeker als het kan.
 • Om te weten en te onthouden
  A-Merk beschikt over een gezamenlijke defibrillator. Hij is in beheer van de tennishal beneden. Daar is ook iemand aanwezig die hem kan bedienen. Bij calamiteiten dus direct 112 bellen reanimeren (zie ook flyer op prikbord) en direct iemand naar beneden sturen voor de defibrillator.

 


 

 

 

 

Naar startpagina