ARCHIEF

Nieuwsbrief 23 <> 01-02-2008

Terug

Senioren

 


Hiep, Hiep Hoera
We mogen dit jaar weer meedoen met de Deen-actie
De actie begint 4 februari 2008

Met deelname aan deze jeugd sponsor actie kunnen we onze vereniging A-Merk geweldig helpen. Deelname in voorgaande jaren versterkte onze kas met 600 en 800 Euro.
Het is al weer twee jaar geleden dat we aan deze actie mochten meedoen. We zijn dus erg blij dat we er weer bij mogen zijn. 
We willen met de opbrengst van de actie een in hoogte verstelbare speeltafel aanschaffen waardoor de jongste leden van A-Merk betere trainings-mogelijkheden kunnen krijgen. Verder zijn er nog enkele wensen voor aanschaf van trainings-materialen.

A-Merk zal met de jeugd een paar keer aanwezig zijn in het Deen filiaal van Westerblokker voor werving en demonstraties.

Hoe krijgen we zoveel mogelijk muntjes?
As je bij Deen je boodschappen doet kan je muntjes krijgen die in de A-Merk koker kunnen worden gedaan. Alleen in het Deen filiaal in Westerblokker staat een muntjeskoker voor A-Merk.
Als je inkopen gedaan hebt bij een ander Deen filiaal dan dat in Westerblokker neem de ontvangen muntjes dan gewoon mee naar huis en doe ze in de A-Merk koker in het Deen filiaal in Westerblokker.
Ook in de zaal (bij de bar van A-Merk) staat een blik om muntjes van de Deen actie in te doen. Dat blik is dus voor mensen die niet in Westerblokker hun boodschappen doen, maar wel elders munten hebben gekregen en die muntjes voor ons A-Merk hebben meegenomen.

Het doel Ún de uitdaging is om in 2008 zo veel mogelijk munten zien te verzamelen voor A-Merk.

Daarom de oproep aan eenieder ....

  • Doe de dagelijkse inkopen bij Deen of vraag je moeder/vader, vrouw of partner om de inkopen bij Deen te doen.
  • Doe de ontvangen muntjes in de A-Merk koker van het Deen filiaal in Westerblokker of doe de muntjes in het blik op de bar in onze A-Merk sportzaal.
  • Moedig vrienden, kennissen en buren aan om muntjes voor ons te verzamelen en in de A-Merk koker in Westerblokker te doen of mee te nemen en aan jou te geven.

Bedankt Ún Succes
Bestuur A-Merk

 

Wie is Deen?
van website www.deen.nl 
"Geen dag zonder Deen" luidt onze pay off. En zo ervaren onze klanten in Noord-Holland het ook: voor je dagelijkse boodschappen ga je gewoon naar Deen. Voor het beste vlees uit eigen slagerij, voor groente en fruit vers van de veiling, voor vers gebakken brood en banket, voor de mooiste bloemen en planten en natuurlijk omdat de prijzen bij Deen bijzonder laag zijn.

 

 


 

 

 

 

Naar startpagina