ARCHIEF

Nieuwsbrief 17 <> 3-12-2006

Terug

Senioren

 

Afdeling senioren Nieuwsbrief nummer 17 van 3 december 2006

Competitie najaar 2006
Een prachtige competitie met een spannend slot en happy end. Team 1 startte deze competitie wel héél sterk. Zakte in de tweede helft wat weg maar handhaafde zich knap in de 4e klasse. Team 2 verzamelde 41 punten. Dat is meestal ruim voldoende voor een plaats in de middenmoot. Maar nummer laatst wist plotseling en wonderbaarlijk 5 wed-strijden achtereen te winnen. Team 2 wist zo maar net aan degradatie te ontkomen. Het leverde toch een knappe prestatie want het doel was handhaven in deze klasse.
Team 3 had hoogtepunten maar opvallend ook enkele onverwachte dieptepunten. Het team toonde karakter door met een knappe eindpush het kampioenschap te pakken. Een dikke felicitatie waard.
Team 4 heeft het gewoon goed gedaan en handhaafde zich daardoor makkelijk.
Team 5 heeft erg sterk gespeeld. Na de 10 wedstrijd-avonden bleek dit team plaats 1 helaas net mis te zijn gelopen.

Op de laatste wedstrijdavond was er een gezellige feeststemming in ons A-Merk home. Alle drie onze thuisteams hadden gewonnen en het derde team was kampioen geworden.
Voor het eerst sinds jaren zullen we in de competitie weer kunnen uitkomen met een team in de 4e klasse en twee teams in 5e klasse. Wat een weelde.
Mogelijk zullen we ook in de volgende competitieronde zelfs met 6 teams kunnen inschrijven.
Organisatorisch is deze competitieronde ook prima verlopen. Er is maar één boete ontvangen (fout bonds-nummer ingevuld).
Complimenten voor iedereen.

De Grote Clubactie
Dank aan de actieve deelname voor de grote Clubactie.
Door deze activiteiten is onze clubkas met € 700 versterkt.
Er zijn nog enkele senioren die hun loten nog niet hebben betaald Het verzoek aan hen is het bedrag spoedig aan de penningmeester over te maken.

Hoe maken we onze club nog sterker c.q. krijgen we meer leden?
In de algemene ledenvergadering presenteerde Albert Pauw voor dit onderwerp een plan. Inmiddels werkt een Commissie PR (Hans Blom, Paul Molenaar en Gerard Masselink) aan concrete uitwerking naar activiteiten van dit plan. In de algemene ledenvergadering is besloten om de contributies per 1 januari 2007 met 3 % te verhogen. Voor specificaties zie onze website.
Ook is besloten om het meubilair gedeeltelijk te vervangen.

We willen nog meer 50 plus en recreanten
In enkele dorpsbladen hebben we een paar PR stukjes over A-Merk kunnen plaatsen Dit heeft o.a. voor enkele nieuwe deelnemers op de donderdag ochtenden gezorgd Maar nog meer geïnteresseerden zijn nog steeds welkom. Zegt het voort ook bij oud leden, buren kennissen enz.

Uitwisseling met Nootwheer uit Purmerend.
Op 8 september hebben we kunnen genieten van een gezellige en sportieve uitwisseling met Nootwheer uit Purmerend. Over all waren we de duidelijke overwinnaars op punten op deze goed georganiseerde avond. In september 2007 hopen we Nootwheer op dezelfde wijze te mogen ontvangen bij A-Merk in Oosterblokker.

Combi-training op woensdagavond
Vanaf 19.30 uur is er voor senioren op woensdagavond steeds gelegenheid een uur mee te trainen met de jeugd. Zowel voor de jeugd als voor de senioren blijkt dit erg leerzaam. Kom ook eens meedoen.

Sponsorborden sieren de zaal op
Kleurig en fleurig zijn de borden aan de wand en... ze brengen nog geld op ook. Er kunnen er nog meer bij. Is er binnen je netwerk mogelijk iemand geïnteresseerd om een bord te plaatsen meldt dit dan aan het bestuur.

Vloer is weer TOP én dat willen alle A-Merkers zo houden! Dus gebruik altijd schone en goede sportschoenen en schuif NOOIT met de speeltafels.

Agenda
-15 december 2006 Kaas/Worsttoernooi
-16 februari 2007 Dubbelspel toernooi
-11 mei 2007 Clubkampioenschap senioren
-25 mei 2007 Wedstrijd om de Niek Imming bokaal
- mei/juni ceremoniële afsluiting van het seizoen.

Tot Nieuwsbrief nummer 18

 

Kijk regelmatig op onze website www.amerk.tk (of www.nttb.nl/a-merk) voor meer nieuws
 

 

 

 

Naar startpagina