ARCHIEF

Nieuwsbrief 14 <> 9-5-2006

Terug

Senioren

 

Afdeling senioren Nieuwsbrief nummer 14 van 9 mei 2006 

Voorzitter: Gerard.masselink@tref.nl Sportzaal/kantine: 06-23635114 Redacteur:hein@leliveld.orgCompetitie
De competitie is teneinde. Het eerste team (ons Vlaggenschip) heeft de verwachtingen helemaal waargemaakt en is kampioen geworden. Proficiat! 
Het tweede team heeft zich, door een heel goede eindsprint, weten te handhaven in de vijfde klasse. Dat is ook een heel goede prestatie. Het derde team presteerde wisselvallig maar draaide met de top mee. Het vierde en vijfde team sprokkelden aardig wat punten bij elkaar en wisten zich goed te handhaven. 

A-Merk in toernooien
Willem van der Veen, Holger Bonte, Joop Mus en Erwin Brouwer hebben meegedaan aan het Lentetoernooi bij Treffers in Grootebroek. Erwin wist als eerste te eindigen in de H-klasse. Chapeau. 

Vloeronderhoud
De vloer zal een ingrijpende onderhoudsbeurt ondergaan in week 28 (10 juli 2006) met een mogelijke uitloop naar week 29. In deze periode is het clubgebouw niet voor tafeltennis beschikbaar. 

Sportschoenen
In het Huishoudelijk Reglement is opgenomen dat spelers de sportvloer uitsluitend kunnen betreden met schone sportschoenen, waarvan de zool geen strepen kan achter-laten. De verhuurder van de tafeltennishal heeft zich onlangs contractueel verplicht om de aanwezige sportvloer in goede conditie te brengen en te houden. De huurder heeft zich verplicht om de vloer steeds te gebruiken voor het doel waar deze voor is geplaatst. 
Beschadigingen als gevolg van oneigenlijk gebruik van de vloer zullen voor rekening van de huurder worden hersteld. Het bestuur verzoekt een ieder om consequente naleving van deze regel.

Zaaldienst
Tijdens iedere competitieavond is één van de thuisspelende teams aangewezen voor zaaldienst. Op het prikbord is een dienstrooster bevestigd en een omschrijving wat de zaaldienst inhoudt.
Het komt regelmatig voor, dat teamleden belast met de zaaldienst niet tijdig (19.30 uur) aanwezig zijn. Een gevolg daarvan is onder meer dat er geen koffie/thee voor de bezoekers aanwezig is. Dat is geen toonbeeld van gastvrijheid. Het bestuur verzoekt de competitiespelende leden steeds als een goede gastheer/-vrouw dus "A-Merk waardig" op te treden.

Clubkleding:
In het Huishoudelijk Reglement is opgenomen dat leden die als lid van de vereniging deelnemen aan georganiseerde wedstrijden verplicht zijn tijdens deze wedstrijden in de voorgeschreven clubkleding te verschijnen. Enkele spelers houden zich helaas niet aan deze verplichting. Het bestuur vraagt de competitie-spelende leden zich aan de kledingafspraak te houden. Bij overtreding wordt het geldboete systeem ( € 5,00 per keer) ingevoerd.

Onnodig en zo.....nde van het geld
In deze voorjaarscompetitie hebben we helaas een aantal boetes ontvangen. De redenen waren: onzorgvuldig invullen van het wedstrijdformulier en in één geval niet komen opdagen voor de wedstrijd. 
Laat de aanvoerder van het team altijd het wedstrijdformulier (zowel het thuis- als het uitformulier) controleren op een correcte en volledige invulling. En als laatste tip, kijk goed op het wedstrijdschema op welke dagen je moet spelen. 
De opgelegde boetes zijn echt onnodig en worden dus verhaald op de betreffende teams. 

Huursituatie
Er is eindelijk overeenstemming bereikt met de verhuurder en de gemeente Drechterland over een meerjarig huurcontract van onze sportzaal. Tot heden was de huur alleen gebaseerd op een aantal mondelinge afspraken. Er was dus eerder geen huurcontract opgesteld. Hierdoor was er sprake van onduidelijkheid en moesten vaak nutteloze discussies worden gevoerd. Onderhoud van de vloer is nu ook een onderdeel in het nieuwe huurcontract.

50 plus en recreanten 
Meer geïnteresseerden zijn nog steeds erg welkom. Zegt het voort ook bij oud leden. 

Oproep aan eenieder 
Houd steeds de nooduitgang in de zaal vrij om bij calamiteiten snel te kunnen optreden! Veiligheid voor alles. 

Shirts voor training
Er zijn nog enkele zeer goede A-Merk training shirts te koop voor een vriendenprijsje van € 5 per stuk. 

Agenda 
12 mei Clubkampioenschap senioren, aanvang 20.00 uur 
9 juni Toernooi vanwege afsluiting van het seizoen, idem.

Veel Spelplezier en tot Nieuwsbrief nummer 15 Kijk regelmatig op onze website www.amerk.tk (of www.nttb.nl/a-merk) voor meer nieuws

 

 

 

 

Naar startpagina