ARCHIEF

Nieuwsbrief 13 <> 25-3-2006

Terug

Senioren

 

Afdeling senioren Nieuwsbrief nummer 13 van 25 maart 2006 

Voorzitter: Gerard.masselink@tref.nl Sportzaal/kantine: 06-23635114 Redacteur:hein@leliveld.org


Competitie
De competitie is inmiddels halverwege. Het eerste team (ons Vlaggeschip) )zit in een weelderige positie. Zij kunnen er eigenlijk zelf voor kiezen kampioen te worden. Of ze die keus ook (willen) maken zal blijken. Het tweede team heeft het, na het kampioenschap en de promotie, zoals verwacht erg moeilijk. Het zit er allemaal wel in maar het komt er nog niet uit. Toch kan het tweede team zich bij een goede eindspurt redden van degradatie. Het derde team presteert goed maar liep een keer zware averij op. Zij draaien met de besten mee. Misschien zit er toch nog wel iets heel moois in. Het vierde en het vijfde team hebben beiden nog wel wat puntjes nodig om in de middenmoot te kunnen eindigen. 

A-Merk in toernooien
Willem van der Veen, Holger Bonte, Joop Mus en Erwin Brouwer hebben meegedaan aan het Spirit Toernooi in Langedijk. Zij doen ook mee aan het Lentetoernooi bij Treffers in Grootebroek. 

Algemene ledenvergadering op 10 april
De uitnodiging en de stukken voor de vergadering zijn inmiddels verspreid of liggen nog voor u klaar bij de bar. Het zou mooi zijn als we op deze vergadering een goede opkomst/interesse van leden kunnen tegemoet zien. Komt dus allen. 
Recent heeft Albert Pauw (al geruime tijd deelnemer aan de 50+ activiteit op de donderdagochtend) laten weten, tot het bestuur van onze vereniging te willen toetreden. Het bestuur zal Albert tijdens de geplande Algemene Ledenvergadering van 10 april 2006 als bestuurslid voordragen.

Ledenwerving 
Het bestuur heeft in de de maand januari actie gevoerd voor nieuwe leden. Wervende teksten zijn geplaatst in bladen. 
Het heeft helaas niet erg veel respons opgeleverd. Maar we hebben wel aan de weg getimmerd. 

Huursituatie
Er is eindelijk overeenstemming bereikt met de verhuurder en de gemeente Drechterland over een meerjarig huurcontract van onze sportzaal. Tot heden was de huur alleen gebaseerd op een aantal mondelinge afspraken. Er was dus eerder geen huurcontract opgesteld. Hierdoor was er sprake van onduidelijkheid en moesten vaak nutteloze discussies worden gevoerd. 

Vloer onderhoud
In de zomer van 2006 zal onze vloer een grote onderhoudsbeurt ondergaan. Een daarvoor gespecialiseerd bedrijf zal dat werk uitvoeren. Gedurende de werkzaamheden zal de zaal 5 dagen niet kunnen worden gebruikt. Onderhoud van de vloer is nu ook een onderdeel in het nieuwe huurcontract.

Sportsponsoring
Het genereren van inkomsten uit sportsponsoring is ook voor onze vereniging onontbeerlijk. Recent zijn weer drie nieuwe reclameborden geplaatst, binnenkort volgen er nog enkele. Voor bedrijven/instellingen kan sponsoring een effectief communicatie- en bedrijfsinstrument zijn. Hierbij een oproep aan allen alert te zijn op potentiŽle sponsor-mogelijkheden en deze te melden aan het bestuur. Ook is het van belang, daar waar dat aan de orde dan wel mogelijk is, diensten af te nemen van A-Merk sponsors. Op op deze wijze ontstaat er een 'win/win'situatie.

50 plus
Er zijn inmiddels vier vaste leden bij de groep 50+ op donderdagochtend. Meer geÔnteresseerden zijn nog steeds erg welkom. Zegt het voort ook bij oud leden. Ons oud lid Piet de Boer is ook al eens langs geweest. 

Clean House
Er is veel opgeruimd en vooral de "rookruimte" is geweldig opgeknapt. Dank hiervoor aan Job van der Theems en Herman Pelk. Ook dank aan ons goede voorbeeld Willem van der Veen die regelmatig de veger ter hand neemt om ongerechtigheid van de vloer te verwijderen. 

Oproep 
Ziet u vergeten spullen liggen deponeer die dan s.v.p. in de mand die in de rookruimte staat.

Agenda 
26 maart Lentetoernooi bij de Treffers in Grootebroek.
10 april Algemene Ledenvergadering.
12 mei Clubkampioenschap senioren. 
9 juni Toernooi vanwege afsluiting van het seizoen.

Veel Spelplezier en tot Nieuwsbrief nummer 14 Kijk regelmatig op onze website www.amerk.tk (of www.nttb.nl/a-merk) voor meer nieuws

 

 

 

 

Naar startpagina