ARCHIEF

Nieuwsbrief 11 <> 26-10-2005

Terug

Senioren

 

Competitie, hard werken
De najaarscompetitie is inmiddels halverwege. Er zijn prachtige en spannende wedstrijden gezien of gemeld via verslagen op onze website. De resultaten zijn zoals verwacht. Onze drie in de vorige competitie gepromo-veerde teams zullen er nog alles aan moeten doen om zich te handhaven. Vooral voor de teams 1 en 2 zal dat een grote en uitdagende opgave zijn. Team 4 zit zwaar ingedeeld maar kan in deze klasse blijven mits ze het huidige niveau weet aan te houden. Team 5 is een mooie middenmoter. Team 3 heeft goede kansen om het kampioenschap binnen te halen.
Het mooie A-Merk stukje in het Noordhollands Dagblad van 14 september 2005 gemist? Kijk dan op ons prikbord.

Alle Deen muntjes in de koker van A-Merk
Het doel is om ons behaalde bedrag van vorig jaar te overtreffen Dus we gaan allen bij Deen winkelen, kijken vooraf goed op welke artikelen muntjes zijn te krijgen. Na het winkelen laten we de muntjes met een goed gevoel in in de A-Merk koker glijden in de winkel of op onze bar bij A-Merk. Buren en kennissen vragen we natuurlijk dit ook te doen voor onze mooie vereniging A-Merk.

De Grote Clubactie
De meeste loten zijn inmiddels verspreid/verkocht. Bedankt voor jullie medewerking. De clubkas krijgt door deze actie telkens een welkome financiële injectie. Op 16 november is de trekking uitslag te zien op www.clubactie.nl of op onze eigen website.

Tafeltennis voor 50-plussers en recreanten
Op 1 oktober zijn we met een stand aanwezig geweest in Sporthal de Sluis in Hoogkarspel met als doel om via de manifestatie 50 plus in beweging meer deelnemers op onze donderdagochtend te ontvangen. Het was een zinvolle en leuke bijeenkomst waarin vier A-Merkers ondersteuning verleenden. De manifestatie heeft enkele nieuwe deelnemers opgeleverd op onze donderdagochtend bijeenkomsten. De contacten met Sportservice Drechterland, Venhuizen en Medemblik zijn verder aangehaald. Ook is er contact met de combi vereniging ASV (onderdeel tafeltennis in Venhuizen gelegd.

Algemene Ledenvergadering A-Merk
Op 21 november 2005 is onze algemene ledenvergadering. De kracht en activiteiten van een vereniging worden vooral bepaald door haar leden zelf. Toon dus betrokkenheid en komt allen.
Henk Zwolle versterkt sinds mei 2005 ons bestuur. Henk kan en wil dat alleen tijdelijk doen. Er is dus nog steeds een vacature in het bestuur! Wie durft!

Goed voorbeeld doet volgen, toch
Willem van der Veen veegt regelmatig na de avondtraining stof en andere ongerechtigheid van onze speelvloer. Hij geeft zo perfect invulling aan onze huisregel dat ieder A-Merk lid verantwoordelijk is voor een schone accommodatie.

Sponsors, win-win
Het begrip sponsoring is niet meer weg te denken uit de
sportwereld. Voor bedrijven/instellingen kan sponsoring een bijzonder effectief communicatie- en bedrijfs- instrument zijn en de naamsbekendheid vergroten.
Slechts voor een gering bedrag ( € 75,00 per jaar) is een reclamebord in onze hal te plaatsen (éénmalige kosten voor de aanmaak van een bord € 30,00).
Neem contact op met het bestuur indien je een potentiële
kandidaat weet.

Rabo fietstocht
Heerlijk gefietst, heen en terug naar Medemblik bij prachtig weer. En de vereniging ontving daarvoor ook nog 20 maal 9 Euro.

Data om te noteren
· 13 nov. Blauwe Berg toernooi bij DisnieRats
· 21 nov. Algemene ledenvergadering
· 9 dec. Uitwisselingswedstrijd (thuis) met Spinmill
· 16 dec. Kaas en Worst toernooi A-Merk
· 18 dec. Spirit toernooi in Langedijk

Veel Spelplezier en tot Nieuwsbrief nummer 12

 

 

 

 

Naar startpagina