ARCHIEF

Nieuwsbrief 10 <> 12-8-2005

Terug

Senioren

 

Najaarscompetitie van start en dan telkens tot Elf!
Na een paar gezellige afsluitende wedstrijd avonden in april en mei en de gebruikelijke zomerstop (sommigen zijn op diverse maandagen lekker doorgegaan) gaat de zaal weer open op maandag 29 augustus. We starten de competitie in de week van 12 september met vijf seniorenteams. Het erg succesvolle voorjaar (drie teams die promoveerden) zal niet te evenaren zijn. "Handhaven" is nu het doel. Vooral voor onze eerste twee teams zal dat een zware opgave zijn. Veel succes en natuurlijk vooral leuke wedstrijden met goed spel toegewenst. En denk eraan om direct vol van start te gaan, want het gaat nu om drie gewonnen games tot..... elf.

De leider van elk team wordt verzocht dit seizoen extra te letten op het juist invullen van de wedstrijdformulieren ook bij uitwedstrijden. Bij foute invullingen krijgen beide verenigingen een boete opgelegd. Dat is onnodig en natuurlijk zonde van het geld. Kijk voor de wedstrijden indelingen en data op onze website www.amerk.tk

Ook dit jaar zullen we de zaaldienst op de wedstrijd-avonden weer bij toerbeurt per team verzorgen. Dat gaat goed maar toch wordt er nog wel eens wat vergeten. Neem daarom het opgestelde lijstje van aandachtspunten nog eens door. Dat lijstje hangt aan het prikbord.

Wederom uitverkoren
We mogen weer meedoen met de Deen actie. Daar zijn we heel blij mee. We gaan proberen om het behaalde bedrag van vorig jaar te overtreffen Het verzoek is dan ook om bij Deen te winkelen en de ontvangen muntjes in de A-Merk koker te deponeren. Laten we ook onze bij vrienden en bekenden vragen om dit ook zo te doen voor A-Merk.

Telefoon
De mobiele telefoon in de speelzaal mag natuurlijk gebruikt worden voor externe gesprekken. Graag dan wel per gesprek € 0,35 in het daarvoor bestemde telefoonpotje doen.

De Grote clubactie. Met jullie medewerking zorgt deze actie telkens voor een financiële injectie in onze vereniging. Binnenkort hopen we weer op ieders medewerking te kunnen rekenen.

Tafeltennis voor 50-plussers en recreanten
De heren 50 plussers waren onvermoeibaar deze zomer en zijn daarom op donderdagochtenden gewoon door blijven spelen. Prima natuurlijk. Meer deelnemers zijn nog steeds welkom. Dus maak deze activiteit ook in jullie kennissenkring bekend s.v.p.

Bij A-Merk is het netjes en schoon, of niet soms?
Job van der Theems en Herman Pelk hebben zich ingespannen voor diverse onderhoudsklussen in en rond de zaal. Job heeft ook alle afschermingsgordijnen onder handen genomen en daarmee bewezen dat hij de allerbeste was op de naaischool. Mannen, dank daarvoor. Sinds kort hangt er een klein handstofzuigertje in de zaal. Dat ding is vooral erg handig om plaatselijke stofresten (bijvoorbeeld onder de speeltafels) weg te zuigen. Iedereen wordt opgeroepen om dat apparaat te benutten want A-Merk lid is toch medeverantwoordelijk voor een schone accommodatie?

Herhaald verzoek
In de zaal geldt een rookverbod. Dus ook na de wedstrijden mag er niet gerookt worden.

Rabo fietstocht
Op zaterdag 3 september (start ca 10 uur) is er weer een Rabo-fietstocht. De afstand is 38 kilometer. Voor maximaal 20 deelnemers ontvangt onze vereniging € 9 voor elke deelnemer. We hopen op een zo groot mogelijke deelname. Geef je s.v.p. op bij Huub Koen 0229-219865.
Tip: Geef je op samen met je partner, kinderen en of buren.

Data om te noteren
· 3 september, Rabo fietstocht.
· 9 september uitwisselingswedstrijd (thuis) met Spinmill. Nog onder voorbehoud.
· 21 november algemene ledenvergadering.

Eerste speelavond van het nieuwe seizoen:
29 augustus 2005.

Veel Spelplezier en tot Nieuwsbrief nummer 11

 

 

 

 

Naar startpagina