ARCHIEF

Nieuwsbrief 8 <> 16-4-2005

Terug

Senioren

 

Voorjaarscompetitie 2005 met echt uniek resultaat
De vijf A-Merk senioren teams die in deze voorjaars-competitie uit zijn gekomen hebben het alle uitstekend gedaan. De teams 1, 2 en 4 wisten zelfs met overmacht kampioen te worden. Team 3 ging lang mee in de race maar trof wederom te veel geduchte tegenstanders in haar poule. Team vijf heeft naar behoren gespeeld. De nieuw-komers, Marc Nengerman (team1) en Sietse Meijer (team 5), zijn per week sterker gaan spelen. Dat geeft veel vertrouwen.
De uitdaging voor de najaarscompetitie 2005 is dat we dit niveau op zijn minst vasthouden. De oproep is dus aan allen om de trainingsmogelijkheden op maandag en woensdag optimaal te benutten. Bij voldoende opkomst op de woensdagavonden hoopt het bestuur weer te kunnen besluiten de professionele begeleiding door Paul Molenaar te hervatten.
De wedstrijdsecretaris gaat er zonder tegenbericht vr 1 juni 2005 vanuit dat alle huidige competitiespelers ook in de najaarscompetitie willen spelen.

Nieuwsbrieven
Zowel bij de jeugd als bij de senioren is er een Nieuwsbrief. Om de vereniging verder te laten groeien naar een eenheid en de doorstroming van jeugd naar senioren te stimuleren gaan we de brieven nu aanbieden aan alle leden. De Nieuwsbrief van de senioren gaat dus ook naar de juniorleden. De seniorleden ontvangen voortaan ook de junior-Nieuwsbrieven. Als u hier als seniorlid geen prijs op stelt laat dit dan weten aan de redactie s.v.p.

http://www.amerk.tk 
Onze website is in vergelijking met websites van andere verenigingen meer dan representatief. Prachtige lay out, veel inhoud (inclusief historie) en altijd actueel. Sjaak Deen complimenten daarvoor.

Van de bestuurstafel
Tijdens de goed bezochte ledenvergadering op maandag 11 april is Gerard Masselink uitverkoren om onze vereniging verder te leiden. Hij volgt Huub Koen op die deze taak gedurende 8 jaren met verve heeft vervuld.
Er werden uiteraard ook weer enkele leden namens het bestuur door Marga in de bloemetjes gezet, en Huub mocht een rijkelijk boeket ("met inhoud") in ontvangst nemen als dank voor zijn inzet in al die jaren.
Huub zal overigens zijn diensten blijven verlenen bij de organisatie van toernooien. De acties uit het beleidsplan zijn of worden nog in gang gezet. Maandelijks lopen we de activiteitenlijst op voortgang door. Het jaar 2004 is met een sportief en financieel positief resultaat afgesloten.

Sponsor in het spotlight
Sportwinkel De Roo in Westerblokker. Ga er eens langs en zie wat een prachtig tafeltennismateriaal hij ook heeft te bieden. Website: www.deroossport.nl 

Tafeltennis voor 50-plussers en recreanten
Vanaf september 2004 zijn we met deze nieuwe activiteit gestart. Het loopt organisatorisch uitstekend. De opkomst mag beter zijn. Er zijn en worden nog heel wat wervingsflijers (bedankt Ron voor het ontwerp) verspreid. Mond op mond reclame werkt ook goed. Dus maak deze activiteit ook in jullie kennissenkring bekend.

A-Merk staat ook voor Proper en Netjes
Mede door uw medewerking zien de zaal, kleedruimten en de toiletten er de laatste tijd schoner uit. Houden zo.

Data om te noteren
* 22 april, Club kampioenschap A-Merk.
* 20 mei, Mix toernooi senioren/junioren.
* 27 mei, Gezellige afsluiting van het seizoen met een "Kampioenentoernooi Plus".
* 3 september, Rabo fietstocht. Daarbij zijn 20 deelnemers nodig om het maximale sponsorgeld binnen te halen. Dat moet toch lukken!

Laatste speelavond van het seizoen: 27 juni 2005
Eerste speelavond van het seizoen: 29 augustus 2005

Nog veel Spelplezier en tot Nieuwsbrief nummer 9

 

 

 

 

 

Naar startpagina