ARCHIEF

Nieuwsbrief 7 <> 22-2-2005

Terug

Senioren

 

Voorjaarscompetitie 2005
In de vijf A-Merk teams die in deze voorjaarscompetitie uitkomen zijn wisselingen aangebracht. De start van onze teams is voortvarend geweest. Na drie competitie ronden staan er drie teams fier boven aan de ranglijst. Houden zo!

Willem van der Veen verrast iedereen
De jaarlijkse twaalfkamp van de beste zesdeklassers van de afdeling werd bij ons gehouden op 16 jan. Willem van der Veen mocht invallen vanwege het wegblijven van iemand. Hij benutte deze kans optimaal en liet iedereen achter zich. De eerste prijs was zijn beloning. Een prima bewijs dat trainen tot resultaten leidt!

Van de bestuurstafel
De acties uit het beleidsplan zijn of worden nog in gang gezet. Maandelijks lopen we de activiteitenlijst op voortgang door.
Op 19 januari heeft Paul Molenaar een ambitieus jeugdplan gepresenteerd in de vergadering. Het bestuur heeft dit plan positief ontvangen. Doorstroming van jeugd naar senioren is in dit plan belangrijk. Jeugd- en seniorenactiviteiten zijn vaak gescheiden. Zo weten we heel weinig van elkaar. Er zijn momenteel ook voor de senioren interessante ontwikkelingen gaande binnen de jeugd. Om dit wat meer gemeenschappelijk te maken gaan we de Nieuwsbrieven voor de jeugd en voor de senioren voortaan in dezelfde lay out opstellen en digitaal binnen beide groepen verspreiden.

Met een kleine moeite A-Merk steunen via sponsoring!
Nog even op een rijtje:
Wie bij de Vomar supermarkt in de wijk Kersenboogerd boodschappen doet kan gratis de Klant-is-Koning-kaart (KIK) krijgen. Deze kaart biedt veel voordeel - o.a. sparen met zeer hoge rente en exclusieve aanbiedingen - met die kaart kan ook de clubkas worden gespekt.

BBN is een handel in (ver)bouwmaterialen en gereedschappen, gevestigd op de Schelphoek 2 in Hoorn.
Leden die daar aankopen doen kunnen vragen om een kopiebon met daarop de deelnamecode AMERKHOORN. Deze kopiebon graag inleveren bij penningmeester Sjaak Deen. We krijgen als vereniging vervolgens 10 % van de aankoopbedragen. Dat kan lekker optellen.

Nieuwe sponsor
In Westerblokker (bij de Beurs) is onlangs Sportwinkel De Roo gestart. Gerard Masselink en John Buisman zijn met de eigenaar overeengekomen dat er bij ons een reclamebord zal worden geplaatst en dat A-Merk 10 % ontvangt van de omzet die via A-Merk wordt verkregen. Dus als u daar wat aanschaft zeg dan dat u lid bent van A-Merk. Zie website dR Sport http://www.deroosport.nl/

Start kennismakingscursus
Op 16 maart starten we een kennismakingscursus van zes trainingen op woensdagavonden van 20-30 tot 21 30 uur tegen betaling van 15. We hopen dat dit initiatief aanslaat. Voor leden is dit gratis maar geef je wel even bij Paul op. Is het een idee om een kennis of vriend mee te nemen naar deze trainingen?

50+ tennis begint te lopen.
Elke donderdagochtend zijn er zo'n 10 personen (niet leden en leden) heerlijk actief bezig met tafeltennis. Er kunnen er best nog meer bij, dus kom ook of zeg het voort.

Data om te noteren
*Lentetoernooi bij Treffers op 20 maart. Inschrijven uiterlijk tot 23 februari (zie prikbord in de zaal).
*Club kampioenschap A-Merk op 22 april.
*Zin om een toernooi te spelen in Lloret de Mar aan de Costa Brava van 13 t/m 22 mei? Zie prikbord in de zaal.
*Ledenvergadering 11 april aanvang 20.15 uur

Veel Spelplezier en tot Nieuwsbrief nummer 8

 

 

 

 

 

Naar startpagina