ARCHIEF

Nieuwsbrief 6 - 20 dec. 2004

Terug

Senioren

 

Najaarsseizoen 2004 ten einde 
Het zit erop. Het 1e team heeft door vakantie en blessures helaas veel punten laten liggen. Een derde plaats is niet slecht maar er had meer in gezeten als…Het gepromo-veerde 2e team heeft in een formidabele eindspurt net niet het vege lijf kunnen redden. Degradatie met 42 punten is echt uniek. Het 3e team heeft het met de derde plaats heel goed gedaan. Twee tegenstanders die er duidelijk bovenuit staken. Team 4 gaat met Rob Hiddinga volgend seizoen bewijzen in een hogere klasse uit te kunnen komen. Team 5 heeft een buitengewoon goed seizoen gedraaid en is in de top geëindigd.

Voorjaarscompetitie 2005
In de 5 teams die gaan spelen zijn wisselingen aangebracht. Het is goed dat elk team een aanvoerder benoemt. Voor 4-mans teams is het verstandig om vooraf een speelschema op te stellen. Verwacht wordt dat alle teams een leuke competitie zullen hebben. Tenminste één team zal de kampioensvlag hijsen. 

Het goede én leuke van trainen (nog) niet ontdekt.
Het trainingsbezoek op de woensdagavonden blijft onder de maat. Dat is de reden dat het bestuur heeft besloten om per 1 januari 2005 deze activiteit tot nader order te stoppen. Na de training van de junioren blijft er vanaf 20.30 uur vooralsnog de mogelijkheid vrij te spelen.

Van de bestuurstafel 
De acties die genoemd zijn in het beleidsplan zijn zo veel mogelijk van namen voorzien. Uitvoering is of wordt in gang gezet. 
De onderhandelingen over de huur zijn afgerond met afspraken over een overzienbare jaarlijkse huurstijging en afspraken over schoonmaken. Het blijft van belang de accommodatie zelf altijd zo schoon mogelijk achter te laten.
Ons nieuwe telefoonnummer van de zaal is 06-23635114. 

Sponsoring belangrijk
Gerard Masselink en ik zijn naar een bijeenkomst geweest om te praten over sponsoring van je vereniging. 
Er werden vele mogelijkheden aangedragen om tot sponsoring te komen. Het belangrijkste is dat een persoonlijke benadering tot de beste resultaten leidt. Kijk allemaal eens rond binnen je eigen vereniging en je kennissenkring. Daar zijn de beste resultaten te behalen. De leden kunnen in hun werk of bedrijf de mogelijkheid tot sponsoring aftasten. Ook donateurschap is mogelijk. En….vele kleine sponsors maken ook een grote.
Aldus onze reporter en aller Marga.

Met een kleine moeite A-Merk steunen! 
De Vomar supermarkt in de wijk Kersenboogerd stelt klanten in de gelegenheid om onze clubkas te spekken. Het werkt heel simpel.
Iedereen die bij de Vomar boodschappen doet kan gratis de Klant-is-Koning-kaart (KIK) krijgen. Deze kaart biedt veel voordeel -o.a. sparen met zeer hoge rente en exclusieve aanbiedingen - maar met die kaart kan ook de clubkas worden gespekt.
Bij het afrekenen van de boodschappen worden de totaalbedragen steeds op de kaart opgeteld. Na 3 maanden wordt over het totaal van de bestede bedragen 0,5% door Vomar overgemaakt naar onze club. Dat lijkt weinig, maar bij een groot aantal deelnemers kan het aardig oplopen, en bovendien hoef je er niets extra's voor te doen!

Nog meer mogelijkheden om de kas te spekken 
BBN is een handel in (ver)bouwmaterialen en gereedschappen, gevestigd op de Schelphoek 2 in Hoorn.
Leden die daar aankopen doen kunnen vragen om een kopiebon, met daarop vermeld onze deelnamecode "AMERKHOORN". Deze kopiebon inleveren bij penningmeester Sjaak Deen. BBN schenkt dan 10% van het aankoopbedrag aan onze club. 
De actie geldt alleen bij aankopen door particuliere klanten.
Er komt ook een pamflet in de zaal, met de deelnamecode

50+ tennis begint te lopen. 
Vanaf half september is er de mogelijkheid om op donderdagmorgen te tennissen. Na een aarzelende start zijn er nu regelmatig zo rond 10 personen aanwezig. 
Er kunnen best nog meer mensen bij. Zegt het voort!

Toernooien 
Op 16 jan vanaf 12.00 uur strijden de beste 6e klassers van de afdeling om de hoogste eer bij A-Merk. Kom dat zien!
Wie wil meedoen op de Afdelingskampioenschappen op 20 feb. in Beverwijk schrijft zich uiterlijk 17 januari 2005 in (zie prikbord in de zaal).

Verzoek
Geef wijzigingen van adres (ook van mail) altijd door aan Sjaak Deen. 

Gezellige Feestdagen en een Gelukkig en Sportief 2005 

Tot Nieuwsbrief nummer 7

 

 

 

 

 

Naar startpagina