ARCHIEF

Nieuwsbrief 5 - 17 nov. 2004

Terug

Senioren

 

Het najaarsseizoen
De kompetitie startte eind september. We zijn al weer over de helft beland en zien dat onze teams wisselend presteren. Het 1e team heeft door vakantie en blessures helaas teveel punten laten liggen. Het gepromoveerde 2e team sprokkelt aardig wat punten bij elkaar maar zal dat in de laatste twee wedstrijden ook nog blijven moeten doen om degradatie te voorkomen. Het 3e team draait goed maar heeft twee tegenstanders die meer in aanmerking lijken komen voor de eerste plaats. Team 4 zit zwaar ingedeeld en heeft daardoor heel wat punten aan de tegenstanders moeten laten. Team 5 doet het gewoon héél goed.

Oproep: meer trainen …. want het is goed én leuk 
Op de woensdagavonden (vanaf 20.30 uur) is er volop gelegenheid om onder professionele leiding van Paul Molenaar gericht te werken aan techniek, tactiek en conditie. Helaas is het trainingsbezoek tot heden niet erg groot. Op 1 januari 2005 bezien we of we deze trainingsavonden kunnen of willen handhaven.

Van de bestuurstafel 
Het beleidsplan 2004-2009 is op 15 nov. door de algemene ledenvergadering met algemene stemmen aangenomen. De actiepunten worden nu nader uitgewerkt. Wordt vervolgd! 
Vanwege onze sponsorovereenkomst met Overbeek zijn we contractueel verplicht om in wedstrijden in ons originele clubtenue te spelen. Graag aandacht hiervoor. 
We zijn in een stevige onderhandeling over de huur van onze accommodatie. Eén ding is helaas zeker. Het gaat hoe dan ook meer geld kosten.

De Grote Club Actie en de Deen actie 
Bedankt voor ieders medewerking. De opbrengst was:
Grote Clubactie netto € 830
Deen € 811.
Een prachtig resultaat.
Nog een verzoek van de penningmeester Sjaak: willen degenen die de clubloten nog niet betaald hebben dit zo spoedig mogelijk doen? Alvast bedankt.

Aantreden met maar 2 personen voorkomen
Dit seizoen is A-Merk enkele malen met slechts 2 personen aangetreden in competitiewedstrijden. Dat is voor alle partijen erg jammer. Als er duidelijk afspraken zijn gemaakt binnen het team wie het aanspreekpunt is bij dit soort zaken zal het minder voorkomen. Kortom een pleidooi voor het aanwijzen van een aanvoerder per team en zonodig contact met de wedstrijdsecretaris.

Boete ontvangen
We hebben een boete van € 2,25 ontvangen omdat het wedstrijdformulier niet volledig was ingevuld. Het betrof een uitwedstrijd. Bij de rubriek gewonnen/verloren was bij één van onze spelers opgenomen dat hij 1 wedstrijd had gewonnen. Dat had 0 moeten zijn. Dus ook als we uit spelen zijn we verantwoordelijk voor het juist invullen van onze eigen gegevens. Als een fout wordt gevonden zijn ook wij de klos. Dus aanvoerders, de formulieren goed controleren!

Schoon en netjes
Onze accommodatie is ons visitekaartje. We willen daar goed mee voor de dag komen. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we onze zaal, toilet- en doucheruimtes altijd schoon achterlaten. Hoe vinden we dat we dat doen bij A-Merk?

Nieuwe leden altijd welkom.
Juniorleden: Vraag ook je vader en/of je moeder!

Toernooien 
Langedijk: 27 en 28 nov. 2004
Bekertoernooi: inschrijven tot 28 nov. 2004
Voor meer informatie en inschrijven zie prikbord in de zaal.

 

 

 

 

Naar startpagina