ARCHIEF

Nieuwsbrief 4 - 20 sept. 2004

Terug

Senioren

 

Nieuw seizoen gestart
Op het allerlaatste moment werd er een verandering aangebracht in het speelschema van team 5. De verandering betekent eveneens een kleine verandering in het schema van team 4. Jammer is het dat, in het recent door ons uitgebracht programmaboekje, de oude en dus foutieve indeling nog is aangegeven. Dat boekje was al gemaakt voordat de verandering werd doorgegeven.

De kompetitie startte op 17 september.
In de eerste ronde wisten de teams 2 en 5 te winnen. Teams 3 en 4 verloren en team 1 speelde gelijk. Opvallend was de sterke tegenstander die het team 4 tegenkwam.

Training basis voor nog meer succes
Het bezoek voor de trainingsavonden is heel verschillend. De maandagavonden zijn meestal goed bezocht met ook regelmatig nieuwe leden of aspirant leden. Het is goed als we de nieuw leden snel het gevoel geven dat ze er bij horen. Dus maak een praatje met hen en sla, als het zo uitkomt, ook een spelletje met hen.
Op de woensdagavond (let op vanaf 20.30 uur) is er volop gelegenheid om onder de professionele leiding van Paul Molenaar gericht te werken aan techniek, tactiek en de conditie. Op woensdagavond mag het trainingsbezoek wel wat beter zijn.

Rabo fietstocht (38 kilometer) op 3 september
Negen personen deden eraan mee en vulden zo de
A-Merk kas met € 81. Verder hebben we voor € 20 donaties ontvangen van 2 deelnemers die zich hadden opgegeven maar verhinderd waren, een sportief gebaar.Jammer dat we niet de volle score van € 180 konden binnenhalen. Dank aan de A-Merkers die aan deze mooie tocht hebben deelgenomen of hebben ondersteunt. De volgende keer zijn we natuurlijk met 20 personen present.

Uitwisseling met Spinmill
Op 3 september 2004 was er de uitwisseling met onze partner Spinmill in Aarlanderveen. We waren met negen gemotiveerde A-Merkers onder aanvoering van good old Joop Mus en speelden een vijf en een vierkamp. We werden overduidelijk de over-all overwinnaar. Huub Koen, Willem van der Veen, Gerard Masselink en Maurice Willemsen verloren geen enkele partij. Huub won zelfs van de in de tweede klasse uitkomende Joop Poelwijk. Het werd weer gezellig en dus laat. Hein Leliveld was met de fiets en heeft op de terugtocht genoten van de prachtige zwoele en stille nacht en de vele gezapig grazende koeien in de weiden. Voor herhaling vatbaar.

Van de bestuurstafel 26 augustus en 16 september
De eerste versie van het beleidsplan is doorgenomen.
De ontvangen opmerkingen en voorstellen zijn zo veel mogelijk verwerkt.
De Grote Club Actie komt er aan! Met ieders medewerking zorgt deze actie telkens voor een financiële injectie in onze vereniging. We hopen dus ook dit jaar weer op jullie te kunnen rekenen. Lees er alles over op onze website (ga naar Overig en dan Clubactie).
Met de verhuurder is overleg over de huur 2005. Men wil nu consequent de jaarlijkse index voor de verhoging toepassen. Tevens wordt voorgesteld dat we de wekelijkse schoonmaak voor de douches voortaan zelf doen. We zijn het daarover nog niet eens!
De aanvang van het trainingsuur voor de senioren op woensdagavond is tot aan juli 2005 20.30 uur.

Actie Deen
We mogen dit jaar weer meedoen met de Deen actie. Dit kan onze kas danig ondersteunen. Dus bij Deen gaan winkelen en alle muntjes die je bij het afrekenen ontvangt graag in de busjes bij de Deen in Westerblokker deponeren.
Muntjes die je elders ontvangt kunnen worden meegenomen naar onze kantine en daar in de bus op de bar worden gedaan. Jose zorgt er dan voor dat deze muntjes in de busjes bij de Deen in Westerblokker komen. Voorstel: Probeer buren en kennissen ook te bewegen om de muntjes in de A-Merk busjes bij de Deen in Westerblokker te doen.
De actie loopt tot 23 okt. 2004.

Schoon en proper
Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we onze zaal, toilet- en doucheruimtes schoon achterlaten.

Noteren s.v.p.
· Eerste keer 50+ tennis op 23 sept van 10.00 uur tot 12.00 uur in onze zaal. Kom én neem iemand mee!
· Algemene ledenvergadering 15 nov. 2004.

Veel spelplezier en tot de volgende Nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

Naar startpagina