ARCHIEF

Nieuwsbrief 2 - 26 mei 2004

Terug

Senioren

 

Digitale Nieuwsbrief
Bedankt voor de vele reacties op de eerste digitale Nieuwsbrief. Zonder uitzondering waren ze positief. Er zijn ook voorstellen ontvangen voor verdere verbetering. We hebben die of zullen die nog gaan verwerken in de volgende Nieuwsbrieven. Met dit digitale medium kunnen we de onderlinge communicatie verder verbeteren en onze vereniging tot een nog hechtere club uitbouwen.

Leden
Er zijn nu 32 seniorleden.
Nieuwe leden blijven zeer welkom.
Zegt het voort!

Van de bestuurstafel 13 mei
De Grote Club Actie komt er weer aan!
Met jullie medewerking zorgt deze actie telkens voor een financiŽle injectie in onze vereniging. We hopen dus ook dit jaar weer op medewerking te kunnen rekenen. Lees er alles over op onze website (ga naar Overig > Clubactie).

Er komen twee jeugdleden naar de senioren, zij gaan ook competitie spelen. Het zijn Tom Jilink en Nanne Keulen.

Dirk Lakeman heeft zich gemeld als donateur van de vereniging.

Op 3 september 2004 is er een uitwisseling met onze uitwisselingspartner Spinmill. Het is deze keer een uitwedstrijd. Dus we gaan naar Spinmill in Aarlanderveen.
Alle seniorleden kunnen meedoen dus ook de recreanten.

Op 4 juni is de afsluiting van het seizoen. We gaan bowlen. Partners zijn welkom. Graag opgeven bij Marga.

28 juni is de officiŽle laatste trainingsavond. Het nieuwe seizoen start op 23 augustus.

Clubkampioenschappen op vrijdag 7 mei
De clubkampioen 2004 is Huub Koen. Twee en drie waren Wim Stroet en "coming man" Willem van der Veen. Spannend en gezellig was het als vanouds.
Enkele juniorleden hebben aan het grote werk mogen ruiken maar konden dit jaar nog niet doorstoten tot de eindronde. Uitgebreidere informatie en foto's van deze avond zijn op onze website te vinden

Gezelligheidtoernooi op 14 mei
Het was geen grote opkomst vanavond maar het was wel bar gezellig. Er is dubbelspel gespeeld met wisselende partners. Het ging niet om het resultaat maar toch werd er om elk punt sportief gestreden.
Een mooie afsluiting van het seizoen.

Najaarscompetitie
Het voorjaarseizoen zit er op en het najaarsseizoen staat voor de deur
De tijd gaat snel. We gaan ervan uit dat de leden die in de voorjaarscompetitie wedstrijden hebben gespeeld dit in de najaarscompetitie ook weer zullen doen. Als dat anders is meld dat dan even. Als je van plan bent competitie te gaan spelen meld je dan ook aan. Dit graag zo snel mogelijk bij Hein Leliveld vanwege de administratieve verwerking.

Rabo fietstocht
Op zaterdag 4 september is er weer een Rabo-fietstocht. De afstand is 38 kilometer. Voor elke deelnemer vanuit A-Merk ontvangt onze vereniging Ä 9. Dat bedrag kunnen we heel goed gebruiken. Dus we hopen op een zo groot mogelijk deelname. Nadere informatie volgt nog.

Competitiestart.
De start van de kompetitie is 1 week opgeschoven, we beginnen niet in de week van 6 tot 11 september, maar in de week van 13 tot 18 september.

Donderdagochtend tafeltennis
Gemeld werd in Nieuwsbrief 1 dat we vanaf augustus 2004 starten met de mogelijkheid tot het spelen van tafeltennis voor 50 plussers op donderdagochtend.
Heb je ook belangstelling geef je naam dan door aan Hein Leliveld.

 

 

 

 

 

Naar startpagina