ARCHIEF - Nieuwtjes seizoen 1999/2000   (vanaf start website in april 2000)

Terug

 

Toernooi
28/4 - Op vrijdagavond 28 april is bij ons een gezelligheidstoernooi gehouden. Er werd gespeeld in twee groepen van zeven personen, zodat iedereen zich behoorlijk in het zweet kon werken.
Kampioen in groep I ('de sterken') werd RONALD NANNINGS, en in groep II ('degenen die denken dat zij sterker zijn') werd WIM STROET degene die nu denkt dat hij de allersterkste is. Of zoiets. Het was in ieder geval een geslaagde en zeer gezellige avond. Met dank aan Huub voor de organisatie.

Marga nieuw bestuurslid
3/4 - Op maandag 3 april is de algemene ledenvergadering gehouden. De opkomst was zeer bevredigend. Aftredend en niet herkiesbaar bestuurslid was Herman Peerdeman. Hij wordt opgevolgd door Marga van der Peet .
We bedanken Herman voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen Marga veel succes met haar nieuwe baan (eerst schilderes, nu secretaresse).
Verder zijn Paul Molenaar en Marga in het zonnetje gezet vanwege hun inzet voor de vereniging. Zij hebben een passende attentie (dus iets met alcohol) in ontvangst mogen nemen.

 

Van balletjes

naar
grotere

ballen

(4/6/00)

 

Nieuwe leden (vanaf april 2000)

1/5 - Gerard Masselink woont in de Kersenboogerd. Aan zijn spel kun je zien dat hij geen beginner is, en dat klopt bij navraag ook wel, want vroeger heeft hij in Den Haag competitie gespeeld bij de vereniging Loms. Gerard heeft de wens te kennen gegeven ook bij ons competitie te willen spelen.

1/6 - Op de valreep van de seizoensluiting verwelkomen we de 14-jarige Gerben Slippens uit Westerblokker, waardoor onze vereniging nu 19 jeugdleden telt .

15/6 - In huize Slippens krijgen ze de smaak te pakken, want Margriet Slippens is ook lid geworden.

 

 

Home