ARCHIEF

- het seizoen 2006/2007

Terug

Prikbord | Jeugdzaken | Nieuwe leden

 

Uit de nieuwsrubriek ::...

Selectie uit de Nieuwsbrief Senioren nr. 20 van 28 juni 2007

 • Competitie najaar 2007
  We gaan het komende seizoen met zeven!!!! teams de competitie in. Drie teams in de vijfde klasse drie in de zesde en 1 in de zevende klasse. We hopen dat alle teams zich minimaal weer zullen handhaven in de klasse waarin ze uitkomen. Voor de klasse Indeling is er nog enig voorbehoud.
  Welkom en veel succes aan de uit de juniorenafdeling afkomstige spelers Tijmen Kluit, Jilmer Goosen, Hans David Heldring en ervaringsdeskundige Mirella Molenaar.
  We kijken natuurlijk alle met veel interesse uit naar ons vlaggenschip, het eerste team, dat op een ongelukkige wijze helaas is gedegradeerd in het vorige seizoen. Het zou mooi zijn als het eerst team aan het einde van de rit afscheid neemt van de vijfde klasse en voor ons weer echt zichtbaar voorop vaart in de vierde klasse.
  Hopelijk gaan we weer genieten van vele mooie wedstrijden en boeken we daarbij ook goede resultaten.

 • We hebben nu een prachtige flijer beschikbaar
  De Commissie PR. levert uitstekend werk. Zo is mede door de creatieve talenten van Ron Verbrugge een prachtige flijer gemaakt. De folder is inmiddels op ruime schaal verspreid in de nieuwe wijk Bangert-Oosterpolder.

 • Afsluiting van het seizoen was voltreffer
  Mede dank zij de voortreffelijke organisatie vanuit team 4 is de seizoensafsluiting op 1 juni heel goed geslaagd. Bij de Nadorst hebben we onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, Oud Hollandse spelen gespeeld. Aan de finish bleek dat Raymond van Berkel hiervoor het gewiekst cq hiervoor de meeste talenten bezat want hij vergaarde het hoogst aantal punten.
  Goed gedaan Raymond en natuurlijk dank van ons allen aan het organiserende team 4.

 • Vanuit de bestuurvergadering van 31 mei
  Besloten is om de trainingsmogelijkheden voor junioren en senioren te vegroten. Paul Molenaar gaat een assistent trainer zoeken. We kunnen hierdoor meer trainings-mogelijkheden aanbieden tevens wordt de kwetsbaarheid (bijvoorbeeld trainingsuitval bij ziekte) er door verminderd. Hopelijk zal een en ander ook menig seniorlid inspireren om het niveau van het spel door training te verhogen.
  Door de komst van Pieter Schaper in het bestuur is het bestuur na lange tijd weer voltallig. Pieter zal de functie van secretaris gaan vervullen. Die functie werd tot heden werd waargenomen door Hein Leliveld.

Selectie uit de Nieuwsbrief Senioren nr. 19 van 30 april 2007

 • Competitie voorjaar 2007 
  Het zit er weer op. Een volle competitieronde met prachtige wedstrijden, hoogte en dieptepunten. Alle onze 6 seniorenteams presteerden goed. Het eerste team had echter de pech dat Ben Loo halverwege de competitie verstek moest laten gaan door ziekte. Vanaf dat moment was het schipperen en het team en kon zelfs enkele malen noodgedwongen maar 2 spelers opstellen. Zeer waarschijnlijk is dat de reden dat dit team in de volgende ronde weer in de vijfde klasse moet uitkomen. 
  Team 2 en 3 wisten zich mooi te handhaven. Dit is vooral een knappe prestatie van team 3 omdat die als promovendus in deze klasse startte. 
  Team 4, 5 en 6 presteerden goed en draaide met de besten mee. Team 5 speelde in een sterke poule en had het als nieuwkomer in de zesde klasse het moeilijkst.

 • Clinic van Paul
  De door Paul Molenaar georganiseerde clinic werd door een aantal enthousiaste mensen gevolgd. Het leverde de donderdagochtend recreantengroep een paar nieuwe vaste deelnemers op. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • De Algemene Ledenvergadering van 23 april
  Helaas was de opkomst voor deze vergadering heel matig.
  Het bestuur presenteerde mooie overzichten van de afdelingen jeugd en senioren. In 2006 zijn heel wat investeringen gedaan (o.a vloer en schoonmaak) toch werd het jaar afgesloten met een positief financieel resultaat. 
  Dan was er het aftreden van Sjaak Deen als penningmeester en zijn verdiende benoeming als Lid van Verdienste. Albert Pauw heeft het werk van Sjaak zeer bekwaam en voortvarend opgepakt. 
  Het bestuur is vanaf 23 april dus weer voltallig met de benoeming van Pieter Schaper.

 • Nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur een mailtje naar heinleliveld@tiscali.nl

Paul Molenaar wint Niek Imming bokaal
Op zondag 1 april 2007 is in ons clubgebouw gestreden om de Niek Imming bokaal. In dit toernooi nemen de vijf sterkste jeugdspelers het op tegen de vijf sterkste senioren. De winnaar mag een jaar lang de wisselbeker koesteren. 
Na vele mooie wedstrijden werd Paul Molenaar de winnaar, en ondanks het prachtige voorjaarsweer was er toch nog voldoende publieke belangstelling. 
Paul is nu met recht de BESTE SPELER 2007 van A-Merk.

Holger Bonte gaat met beker naar huis
Op zondag 25 maart 2007 hebben enkele A-Merksenioren meegedaan aan het Lentetoernooi in Grootebroek. Holger Bonte eindigde als eerste in de H-licentie. Holger, bij deze van harte gefeliciteerd.

Paul Molenaar is onze clubkampioen 2007
4-3-07 - Sinds vrijdag 2 maart mag Paul Molenaar zich na een uitermate boeiend toernooi de beste seniorspeler van A-Merk noemen. Huub probeerde het hem in de finale nog wel moeilijk te maken, maar moest met een tweede plaats genoegen nemen. Gerard Masselink werd kampioen in de B-groep.

De vijf beste senioren mogen het op zondag 1 april opnemen tegen de vijf sterkste jeugdspelers. Inzet is de Niek Imming bokaal. Dat kan nog spannend worden, kijken dus allemaal!

 

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2007


Op vrijdag 2 maart zijn de klubkampioenschappen voor de senioren gehouden voor het eerst sinds jaren zonder deelname van de sterkste jeugdspelers.
Dit heeft te maken met het in ere herstellen van de strijd om de Niek Imming bokaal, die op ZONDAG 1 APRIL (geen grap!) zal worden gehouden, tussen de 5 sterkste jeugd- en de 5 sterkste seniorleden.

We gingen deze avond van start met 17 deelnemers in de 1e ronde verdeeld over 3 poules, waarvan de nrs 1 t/m 3 overgingen naar Groep A en de nrs 4,5 en 6 naar Groep B.
De eindstanden van de 1e ronde waren:

Poule 1: 
1e Paul Molenaar
2e Herman Pelk 
3e Rob Hiddinga
4e Sjaak Deen
5e Pieter Schaper 
6e Bouke Pitstra
Poule 2: 
1e Huub Koen
2e Wim Stroet 
3e Holger Bonte
4e Gerard Masselink
5e José Molenaar 
6e Joop Mus
Poule 3: 
1e Hein Leliveld
2e Willem v.d. Veen
3e Ronald Nannings
4e Raymond van Berkel
5e Gerard de Bruyn

Hiermee was het kaf van het koren gescheiden zogezegd. 

In groep B werd de 2e ronde verspeeld in twee poules van 4 waarvan de nrs 1 en 2 zich uiteindelijk plaatsten voor de halve finales en de nrs 3 en 4 voor een verdiende warme douche.

Kwartfinales

Met name in poule 1 was de strijd hier bijzonder spannend en kon de eindstand was worden vastgesteld na puntentelling(!).
De eindstanden in deze 2e ronde waren
Poule 1:
   
1e José Molenaar
2e Raymond van Berkel 
3e Sjaak Deen
4e Bouke Pitstra 
Poule 2:

1e Gerard Masselink
2e Pieter Schaper
3e Joop Mus
4e Gerard de Bruyn

Halve finales

De halve finales gingen beiden over de volle 5 games en kenden als winnaars Gerard Masselink, die met 3-2 te sterk was voor Raymond van Berkel, en Pieter Schaper, die José met 3-2 versloeg.

Hiermee ging de strijd om de 3e en 4e plaats tussen José en Raymond en ook deze partij werd in 5 games beslist in het voordeel van Raymond.

De finale was iets eerder beslist: Gerard won gedecideerd van Pieter met 11-4, 8-11, 11-4 en nog een keer 11-4.

Eindstand Groep B:

1e Gerard Masselink

2e Pieter Schaper

3e Ramond van Berkel

4e José Molenaar  

 

Gerard en Pieter in de finale

 

Hiernaast de toppers in de B-groep:

Pieter Schaper, 
Gerard Masselink en 
Raymond van Berkel

 

In groep A bestond de 2e ronde uit drie driekampen, waarvan de nrs 1 zich zouden plaatsen voor de finalepoule en de nrs 2 voor de strijd om de plekken 4 t/m 6 dit i.v.m. de plaatsing ook voor deelname aan de eerder gememoreerde Niek Imming bokaal.

De eindstanden in deze 2e ronde waren:

Poule 1:
1e Paul Molenaar
2e Ronald Nannings
3e Wim Stroet 
Poule 2: 
1e Huub Koen
2e Rob Hiddinga
3e Willem v.d. Veen 
Poule 3:  
1e Hein Leliveld
2e Herman Pelk
3e Holger Bonte
 
In de strijd vervolgens om de plaatsen 4, 5 en 6 moest Herman Pelk opgeven, hij was compleet door z’n energievoorraad heen, waardoor Ronald en Rob het onderling mochten uitmaken. Dat er op dit late tijdstip nog om ieder punt werd geknokt moge duidelijk zijn uit de volgende uitslag: 5-11, 11-9, 14-12, 9-11 en 11-6 in het voordeel van Rob.

De finalepoule - Paul, Huub en Hein - begon met de wedstrijd tussen Hein en Huub. Na de gebruikelijke vocale schermutselingen vooraf trok Huub met 3-0 aan het langste eind.Aangezien Hein ook z’n laatste partij met 3-0 verloor van Paul, moest de laatste partij de beslissing brengen.
En daar waar de finalepartijen in de B groep bijna allen in vijven werden beslist, gingen ze in groep A alle in drieen, zo ook de laatste partij.
Paul speelde zeer geconcentreerd en bijna foutloos, waardoor Huub, wat hij ook probeerde, zelfs niet één game kon winnen.Kortom onze vereniging heeft een verdiende klubkampioen 2007 in de persoon van PAUL MOLENAAR!

 


Uiterste concentratie
vlak voor de finale

Einduitslag van Groep A:

1e en clubkampioen 2007:    PAUL MOLENAAR

                        2e                         Huub Koen

                        3e                         Hein Leliveld

                        4e                         Rob Hiddinga

                        5e                         Ronald Nannings

                        6e                         Herman Pelk

En nu op naar de strijd om de Niek Imming bokaal, zondag 1 april a.s. vanaf 14:00 uur, supporters zijn van harte welkom!!
(geschreven door Huub Koen)

 

Onze kampioen in actie

 

De toppers van A-Merk, vlnr. Huub Koen 2e, Paul Molenaar 1e, Hein Leliveld 3e

 
 

Het zoet van de overwinning (impressie van Bouke Pitstra in ons gastenboek)

  Het is vrijdag 2 maart, in ons clubgebouw gaat het er vanavond spannend aan toe. Er worden wedstrijden gespeeld met als inzet de titel “CLUBKAMPIOEN”. Het is een wedstrijd voor senioren en vandaag doe ik daar voor de eerste keer aan mee. Al snel heb ik in de gaten dat ik wel bij de beste 18 zal eindigen. Het is een erg leuke avond met deelnemers die zich sportief opstellen. Winnen is natuurlijk wel het belangrijkste, maar mijn tegenstanders (?) geven zo af en toe een nuttig advies wat uiteindelijk tot een overwinning voor mij zal kunnen leiden. Helaas heb ik deze avond het zoet der overwinning niet kunnen proeven, maar als de andere 17 tafeltennissers net zo genoten hebben als ik, dan is het voor herhaling vatbaar.
     

 

Selectie uit de Nieuwsbrief Senioren nr. 18 van 23 december 2006

 • Beste (sport)vrienden 
  Het jaar 2006 nadert zijn einde het is dan goed even terug te blikken op de voorbije periode doch ook naar het komende jaar. In sportief opzicht was 2006 een succesvol jaar, enige teams wisten door intensieve training te promoveren. De activiteit op de donderdagochtend (50+) wordt steeds beter bezocht. Ook in financieel opzicht is A-Merk een gezonde vereniging. Ofschoon landelijk er al enige jaren een duidelijke afname is van leden, is het ledental bij onze vereniging redelijk stabiel. Het komende jaar heeft het werven van nieuwe leden een hoge prioriteit, de onlangs ingestelde Commissie PR tracht daaraan inhoud te geven. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik alle vrijwilligers te danken voor hun inzet, zonder deze steun zou de vereniging niet kunnen functioneren. Namens het bestuur wens ik jullie fijne feestdagen, een sportief- maar vooral gezond 2007. Gerard Masselink

 • Competitie voorjaar 2007
  Na een prachtige najaarscompetitie met een spannend slot en happy end voor vooral team 3 kijken we al weer uit naar de volgende competitieronde. We gaan voor het eerst sinds jaren weer met 6 teams spelen. De teamindeling was wel puzzelen deze keer maar we zijn er met ieders instemming en tevredenheid weer uitgekomen (zie indeling).

 • Kaas en vooral de worst
  Beiden van zeer goede kwaliteit. Ja zelfs Herman Pelk vond de worst om van te smullen. Dat meldde hij op ons zeer geslaagde Kaas/Worst toernooi van 15 december. Onder bekwame leiding van Huub Koen was er een mooie en evenwichtige teamindeling gemaakt.
  Robin Bak en Holger Bonte eindigden op de eerst plaats. Ron Verbrugge en Hein Leliveld als laatsten maar zij hadden een prima excuus. Ze zeiden op dit soort avonden, als een van de weinigen, te (kunnen) kiezen voor sportieve prestatie óf voor gezelligheid. Ja, ja ze zijn beiden niet voor niets de muzikanten in de vereniging!

Een nieuwe commissie
6-12-06 - Om de promotie-activiteiten van A-Merk beter te coördineren is er een nieuwe commissie in het leven geroepen. Deze "Commissie PR" bestaat uit de leden Gerard Masselink, Hans Blom en Paul Molenaar. 
Een ieder die iets heeft te melden over A-Merk, kan zijn stukje inleveren bij Hans Blom. Hij
zorgt voor eventuele tekstopmaak/correctie, en stuurt het vervolgens naar de desbetreffende bladen.

Selectie uit de Nieuwsbrief Senioren nr. 17 van 3 december 2006:

 • Competitie najaar 2006
  Op de laatste wedstrijdavond was er een gezellige feeststemming in ons A-Merk home. Alle drie onze thuisteams hadden gewonnen en het derde team was kampioen geworden.
  Voor het eerst sinds jaren zullen we in de competitie weer kunnen uitkomen met een team in de 4e klasse en twee teams in 5e klasse. Wat een weelde.
  Mogelijk zullen we ook in de volgende competitieronde zelfs met 6 teams kunnen inschrijven.
  Organisatorisch is deze competitieronde ook prima verlopen. Er is maar één boete ontvangen (fout bondsnummer ingevuld).
  Complimenten voor iedereen
 • Hoe maken we onze club nog sterker c.q. krijgen we meer leden?
  In de algemene ledenvergadering presenteerde Albert Pauw voor dit onderwerp een plan. Inmiddels werkt een Commissie PR (Hans Blom, Paul Molenaar en Gerard Masselink) aan concrete uitwerking naar activiteiten van dit plan
 • De Grote Clubactie
  Dank voor de actieve deelname aan de grote Clubactie. Door deze activiteiten is onze clubkas met € 700 versterkt.

Wie verkoopt de meeste loten?
22-10-06 - Er zijn dit jaar door de jeugd heel veel loten verkocht. Tot nu toe 300 stuks. Dat is een fantastisch resultaat. Iedereen hartelijk dank daarvoor. De topverkoper van 2006 is Stuart, hij verkocht er 60!! Hij krijgt van José een cadeaubon uitgereikt.
 Op 16 november volgt de trekking. De uitslag wordt ook op onze site gepubliceerd.

Grote Clubactie voortvarend van start
25-9-06 - Onze jeugdleden zijn volop in de weer (geweest) met de voorverkoop van clubloten. Ze maken er een groot succes van, want op dit moment zijn er al 300 loten gereserveerd (tegen 245 vorig jaar). En er komen waarschijnlijk nog meer (bij)bestellingen binnen.....
Wie verkoopt de meeste loten? We noemen nog geen naam, maar één jeugdlid heeft al 60 loten in bestelling.

Vanaf eind deze week worden ook de seniorenleden benaderd voor deelname aan de lotenverkoop.

Rabobank fietssponsortocht volbracht
3-9-06 - Dit jaar hebben 15 deelnemers namens A-Merk meegedaan aan deze tocht. We reden een andere route dan gebruikelijk; niet meer naar Medemblik maar via het landelijke Nibbixwoud, Zuidermeer en Bobeldijk. De afstand was ruim 30 kilometer.
Helaas kon een aantal leden door omstandigheden niet meerijden. Dit gat werd gelukkig voor een groot deel opgevuld door Lia Hooijboer, die met liefst ZES deelnemers kwam opdraven. Hulde hiervoor aan Lia en Jos en natuurlijk hun sportieve buren/kennissen.

Verkooppakketten Grote Clubactie zijn onderweg
31-8-06 - Net als vorig jaar kunnen de jeugdleden weer, voordat de definitieve lotenverkoop van start gaat, met intekenlijsten langs de deuren te gaan om loten te bestellen. In tegenstelling tot de eerdere mededeling van de organisatie zijn de verkooppakketten echter niet reeds op 30 augustus bezorgd. Er is vertraging opgetreden in de verzending. De verwachting is wel dat de pakketten ruim voor de startdatum van 9 september zullen arriveren. Nog eventjes geduld dus.

Selectie uit de Nieuwsbrief Senioren nr. 16 van 27 augustus 2006:

 • We willen meer 50 plus en recreanten 
  Meer geïnteresseerden zijn nog steeds erg welkom. Zegt het voort ook bij oud leden, buren kennissen enz.

 • De Grote Clubactie begint weer
  Vanwege gemeentelijke ondersteuning voor onze vereniging moeten we als vereniging jaarlijks aantonen dat we zelf ook actief zijn in het werven van fondsen enz.
  De Grote Clubactie is daartoe uitstekend geschikt. Daarom graag weer een oproep aan een ieder hier weer aan mee te doen. Omdat deze actie elk jaar in onze vereniging uitstekend loopt is er veel vertrouwen dat het ook dit jaar succesvol zal zijn.
  Ook op onze website staat nog meer informatie over de actie. Klik op OVERIGE > CLUBACTIE.
  De verkooppakketten voor de jeugd worden al rond 30 aug. bezorgd, ruim 1 week voor de officiële start van de voorverkoop.

 • Uitwisseling met Nootwheer uit Purmerend
  Op 8 september organiseren we een gezellige en sportieve uitwisseling met tafeltennisvereniging Nootwheer. We hopen dat zich veel seniorleden van A-Merk voor deelname bij deze eerste uitwisselings (uit) wedstrijd zullen melden.
  Op de bar ligt een inschrijvingslijst.

 

Van het prikbord ::...
 

Seizoen feestelijk afgesloten in de Nadorst op 1-6-2007

De mannen van team 4 hebben dit jaar gezorgd voor een feestelijke afsluiting van het seizoen. Op vrijdag 1 juni waren alle leden, met hun partners, welkom op de oudhollandse spelletjesavond in de Nadorst. De opkomst was goed en de sfeer ouderwetsch gezellig. Kortom, iedereen heeft zich uitstekend vermaakt.
Raymond (jawel, toevallig ook van team 4) bleek de slimste en de behendigste, en gaat zich thuis bekwamen in het mikadospel (de prijs die hij won).
 
 

foto's buiten zijn van Willem  / foto's binnen Rob Hiddinga

WOKA toernooi  enkele foto's
Op 15 december werd dit traditionele toernooi gehouden. De opkomst was goed, de hapjes smaakten naar nóg meer en het was beregezellig. Een kleine foto-impressie.

De kersverse kampioenen van team 3
(zij kopen hun boeken uiteraard bij ......)

Huub heeft alles goed onder controle en Willem kijkt vol bewondering toe

Ben sterk

 
Joop en Job: samen 154 jaar oud!
Terwijl bijna iedereen al onder onder de douche staat of zijn dorst lest weten zij van geen wijken.

 

 

 

Jeugdzaken ::...    Zie ook de afzondelijke nieuwsbrieven in het archief

 

Clubkampioenschappen 2007


Zaterdag 13 januari zijn de wedstrijden weer gespeeld om het clubkampioenschap voor de jeugd van A-Merk. In totaal hebben er 18 kinderen meegedaan.
Om 13.00 uur begonnen de wedstrijden, de planning was om 18.00 uur klaar te zijn.

De jeugd werd onderverdeeld in competitie- en niet competitie spelende jeugd. Met ieder een eigen poule en ook ieder prijzen.

 

 Stuart Jong Tjien Fa

In de poule van niet competitie spelenden kinderen hadden we twee afberichten. Demelza en Lucinda waren ziek helaas. De andere kinderen speelden een zeskamp. Via een officieel schema zijn de wedstrijden gespeeld en geteld. Ik zelf (Jose) ben de hele middag bij deze  groep gebleven om alles in goede banen te leiden.
Het is een gezellige groep met meerdere spannende wedstrijden. 
De allerlaatste wedstrijd moest de beslissing brengen wie er 1 of 2 zou gaan worden.

Stuart won bij de niet-competitiespelers

Tot en met het laatste punt was het spannend en de hele zaal kon er van mee genieten (de anderen waren iets eerder klaar, vonden het prachtig om dit te zien).
Er moesten 5 games worden gespeeld, dat geeft aan dat ze aan elkaar gewaagd zijn.

 

de uitslag:
1; Stuart Jong Tjien Fa
2; Mats Wagenaar
3; Stan Kuipers
4; Bob Cillekens
5; Hasse de Moor
6; Quinten Donker.

   
 

Competitie spelende kinderen

De poule van competitie spelende kinderen was groter.
Twaalf kinderen speelden mee. In de voorrondes speelden ze in een poule van 4. Deze ronde was ongeveer 14.15 uur klaar.

De nummer 1 en 2 van de poules gaan door naar poule A.
de nummer 3 en 4 van de poules gaan door naar poule B.

 

Rens Molenaar

Rond 14.30 beginnen de twee zeskampen die de uiteindelijke beslissing moet gaan brengen.
Ook hier was het spannend en liepen de emoties soms wat hoger op. Maar de wedstrijden zijn prima en sportief verlopen. Ook hier moesten de laatste wedstrijden de beslissing brengen.

 

 

 

Mirella Molenaar

De uitslag in deze groep:

 1. Dries de Jager
  clubkampioen!!!
 1. Rens Molenaar
 2. Hans David Heldring
 3. Mirella Molenaar
 4. Tijmen Kluit
 5. Thomas Korf
 6. Daan Korf
 7. Mark Stam
 8. Jurriaan Blom
 9. Jilmer Goossen
 10. Nico Heldring
 11. Nicky Stam

Dries de Jager

De foto's zijn gemaakt door Huub Koen

 

De groep competitiespelers.  Staand vlnr.: Nicky Stam, Mirella Molenaar, Hans David Heldring, Jurriaan Blom, Rens Molenaar, Tijmen Kluit, Mark Stam, Jilmer Goossen, Dries de Jager.  Zittend: Nico Heldring, Thomas Korf, Daan korf

Niek Imming Bokaal 
Nu de jeugd van A-Merk zo goed vooruit gaat, behalen zij het nivo om de strijd aan te gaan met de senioren. Daarom zal de Niek Imming Bokaal in ere worden hersteld.
Niek Imming is een man die heel veel voor A-Merk (Tjap Tjoy) en veel voor de jeugd heeft betekend. Het waren goede tijden met goede prestaties bij de jeugd. Landelijk spelende teams. Hij kon de kinderen stimuleren om zich in een sport "vast te bijten" en de prestaties waren daar ook naar.

Vrijdag 25 mei zullen de vijf sterkste jeugdleden strijden tegen de vijf sterkste senioren. De winnaar van deze wedstrijden zal de Niek Imming bokaal voor een jaar in zijn bezit hebben.
Dus zet deze datum in je agenda.
José


 

Competitie spelenderwijs - de onderlinge wedstrijden van 18 november 2006
Drie kinderen willen vandaag een wedstrijd spelen: Stuart, Bob en Mats
Dan wordt het een driekamp.
Er worden diverse leuke wedstrijden gespeeld, waarbij nieuwkomer Bob goed tegenstand bood.

Later komt Mats binnen. Hierdoor kunnen we toch nog een potje dubbelen en is het weer half vier.
Het dubbelen is heel moeilijk, je moet zoveel in de gaten houden. Het serveren is anders dan in een gewone wedstrijd, je moet om de beurt slaan en om de 2 punten wisselt de opslagbeurt.

De competitie van de echte wedstrijden is bijna voorbij.
Zaterdag 2 december is de laatste zaterdag. ( je mag komen kijken)
De volgende competitie start eind januari ( een competitie is 10 wedstrijden in het najaar en 10 wedstrijden in het voorjaar).

Tot de volgende keer. Groet jose

Competitie spelenderwijs - de onderlinge wedstrijden van 28 oktober 2006
Vier kinderen willen vandaag een wedstrijd spelen: Stuart, Bob, Hasse en Mats
Dan wordt het 2 tegen 2.

Stuart in een team met Bob
Hasse en Mats in het andere team.
We spelen in het systeem dat tegenwoordig bij de pupillen/ welpen in de echte competitie ook wordt gehanteerd. Zij spelen per ontmoeting vijf wedstrijden.

Na vier wedstrijden heeft elk team 2 punten, dat wordt dus spannend.
Welk team de dubbel wint, heeft vandaag gewonnen.
Stuart en Bob tegen Mats en Hasse: 4-11 ; 7-11 ; 6- 11 .
Jullie speelden voor het eerst een dubbel wedstrijd, daar komen weer nieuwe regels bij kijken. Het serveren is moeilijker. Je moet om beurten terugslaan. Om de twee beurten serveren enz.
Ik vind dat jullie het prima hebben gedaan.
Helaas kan er maar 1 team winnen.
Vandaag hebben Mats en Hasse gewonnen. Gefeliciteerd hoor!!

Tot de volgende keer.
José


Kindertafeltennisfeest in de herfstvakantie

Op 27 oktober werd dit jaarlijkse toernooi voor basisscholieren gehouden.

Lees verder en bekijk de foto's

Uitslagen Finaleronde Afdelingsjeugdmeerkampen 15 oktober 2006

Resultaten voor de A-Merkspelers:

 • Meisjes Junioren
  Geplaatst voor 1/4e finale NJM: 3e. Mirella Molenaar 

 • Jongens Kadetten
  Reserves:  2e. Dries de Jager

 • Jongens Pupillen
  Reserves 4e. Daan Korf

 • Jongens Welpen
  Geplaatst voor 1/4e finale NJM: 3e. Gert-Jan Bregman

 

Kanjers in de sport

Kanjer regels

we helpen elkaar
we vertrouwen elkaar
we lachen elkaar niet uit
niemand speelt de baas
niemand doet zielig
we hebben respect voor onszelf en anderen 

 

 

 

 

 

Nieuwe leden seizoen 2006-2007 ::...

JEUGD
Floris Scholtens
Bob Cillekens
Stan Kuipers
Barry Hendriks
Bouke Dijkstra
Koen Meester
Nordin Gelderloos
Roos Bierdrager
Melanie Bierdrager

SENIOREN
Adriaan Jan de Jager

 

 

Naar startpagina