ARCHIEF

- het seizoen 2005/2006

Terug

Prikbord | Jeugdzaken | Nieuwe leden

 

Uit de nieuwsrubriek ::...

Selectie uit de Nieuwsbrief Senioren nr. 15:
180606

 • Competitie najaar 2006
  De competitie begint weer in de week van 11 september. Het eerste team zal in een ongewijzigde samenstelling kunnen bewijzen dat ze een waardig nieuw 4e klas team zijn. 
  Het tweede team zal met een iets gewisselde samenstelling er alles aan moeten doen om in de 5e klasse te blijven. 
  Het derde team zal indien ze de ups niet afwisselen met downs bij de eerste twee kunnen eindigen.
  Het vierde team zal zich weer duidelijk laten zien in de zesde klasse. 
  Het vijfde team zal met versterking van ons oud lid Nannings (welkom Ronald) voor een welkome verassing kunnen zorgen. Zij moeten natuurlijk wel goed hun wedstrijdformulieren blijven invullen en lezen wanneer ze moeten spelen anders krijgen ze punten in aftrek van de bond!!! 
  En als we volgend jaar niet weer willen verliezen van de jeugd zullen we als senioren zeker meer moeten gaan trainen. Wat let je? Mooie wedstrijden en lekker ballen toegewenst.

 • We willen meer 50 plus en recreanten 
  Meer geïnteresseerden zijn erg welkom. Zegt het voort ook bij oud leden, buren kennissen enz.

 • Zaterdag 2 september 2006, RABObank fiets sponsortocht. Kassa voor A-Merk!
  Enkele wijzigingen t.o.v. afgelopen jaren.
  - bijdrage per deelnemer verhoogd tot € 10,-. Totaal te verdienen dus € 200,- voor de club.
  - twee routes; één rondom Medemblik, één rondom Hoorn, beiden ongeveer 30 km.
  - er kan individueel of groepsgewijs gestart worden.
  Bij groepsgewijs starten valt er nog € 100,- extra te verdienen als we ons onderweg ludiek presenteren. Daar worden dan foto's van gemaakt en daarmee is dus die € 100,- extra te verdienen.
  Huub Koen zal een en ander coördineren voor A-Merk.
  De oproep is dus om allen mee te doen en je op tijd aan te melden bij Huub.

Dries de jager (13) wint clubkampioenschappen senioren 2006
Afgelopen vrijdag 12 mei 2006 is een historische dag geworden in de lange geschiedenis van de "senioren" clubkampioenschappen van TTV A-Merk.

Vooraf hadden 18 deelnemers zich aangemeld. Op het laatste moment vielen er helaas twee af, maar gelukkig melden zich onverwacht nog twee nieuwe kandidaten, zodat we toch met z'n 18-en van start konden gaan en de organisatie niet veel aan het speelschema en poule-indelingen hoefde te sleutelen.
Was het tot nu toe gebruikelijk, dat de nummers 1, 2 en 3 van de clubkampioenschappen jeugd ook mochten deelnemen bij de senioren, deze keer waren dat de eerste 5! En dat hebben we geweten. Zo langzamerhand begint het niveau bij de jeugd gestaag te stijgen, getuige ook het kampioenschap in de 1e klasse van het 1e jeugdteam van vorige week zaterdag, en begint het peil bij de senioren hier en daar wellicht wat tekenen te vertonen van verval….?

 
Volop strijd José terug van weggeweest Het Rekencentrum (zonder PC)

Enfin in de eerste ronde werd gestreden in 4 poules, waarvan de nummers 1 en 2 zich zouden plaatsen voor de hoofdronde (groep A) en de nummers 3,4 en 5 voor de troostronde (groep B).
En na het optrekken van de stofwolken bleken de verrassingen niet van de lucht!
Liefst 3 van de 5 jeugdleden hadden zich geplaatst voor de hoofdronde te weten, Dries de Jager, Hans-David Heldring en Rens Molenaar.
Ook de aanwezigheid van Raymond van Berkel bij de laatste acht mocht een verrassing genoemd worden.
Grote verliezers waren Paul van Kleef, nota bene speler van A-Merk 1 (senioren wel te verstaan), en Rob Hiddinga, vorig jaar nota bene 2e in groep A!

De volledige eindstand van de 1e ronde:

Poule 1
Huub Koen
Hans-David Heldering
Erwin Brouwer
Gerard Masselink
José Molenaar

 

Poule 2
Willem vd Veen
Rens Molenaar
Sjaak Deen
Joop Mus
Poule 3
Dries de Jager
Hein Leliveld
Tijmen Kluit
Rob Hiddinga
Poule 4
Stewart Jong-Tjien-Fa
Raymond van Berkel
Mirella Molenaar
Paul van Kleef
Holger Bonte
 

Huub heeft de handen vol aan de "kleintjes" Hans-David en Rens

Alvorens aan de 2e ronde werd begonnen, werd het eerste jeugdteam nog even in het zonnetje gezet en van een mooie medaille voorzien voor het behaalde kampioenschap in de 1e klasse!

En toen kon de strijd weer in volle hevigheid losbarsten.

In groep B werd verder gestreden volgens afvalsysteem, dat wil zeggen: verliezen is einde wedstrijd, winst is door naar de volgende ronde.
Na diverse spannende wedstrijden - o.a. tussen de dames Molenaar - bleven de volgende vier deelnemers over voor de halve finales, Rob, Paul, José "ik doe alleen de 1e ronde mee" en Tijmen.
In de halve finales stonden Rob en Paul tegenover elkaar en Tijmen en José.
Ook hier volop spanning, kijk maar naar de uitslagen: Rob verslaat Paul met 3-1 (11-9, 6-11, 11-7 en 11-5) en Tijmen verslaat José met 3-2 (7-11, 22-3, 8-11, 11-6 en 14-12)!

De strijd om de 3e en 4e plaats ging dus tussen José en Paul, waarbij Paul met 3-1 aan het langste eind trok en zo toch nog een prijsje mocht ophalen als doekje voor het bloeden.
De finale ging tussen Rob en Tijmen…en evenals vorig jaar werd Rob ook deze keer 2e en dus was de winnaar, wederom na een 5-setter (5-11, 10-12, 12-10, 17-15(!) en 11-7): Tijmen Kluit.

   
 

Eindstand van groep B:

1e TIJMEN KLUIT

2e Rob Hiddinga

3e Paul van Kleef

4e José Molenaar

   

vlnr Rob Hiddinga, Tijmen Kluit, Paul van Kleef

Groep A speelde in de 2e ronde in 2 poules van 4. De winnaars van deze poules zouden zich plaatsen voor de GROTE finale en uit gaan maken, wie de nieuwe clubkampioen zou worden en de nrs 2 mochten gaan strijden om de 3e en 4e plek.
De poule-indeling was als volgt: poule 1: Huub, Rens, Dries en Raymond; poule 2 bestond uit: Hans-David, Willem, Hein en Stewart.

In een geweldige sfeer van aanmoedigingen, coaching en oplaaiende rivaliteit tussen oud en jong werd er om ieder punt gestreden.
In poule 1 begonnen Dries en Huub met een overwinning. Huub won met 3-1 van Raymond en Dries met 3-0 van Rens.
In de 2e partij traden ze tegen elkaar aan. Er ontspon zich een geweldige strijd met diverse mooie rallyes, waarin de huidige kampioen Huub de kracht van Dries zeker niet onderschatte, maar na 4 games tot de conclusie moest komen dat er een dikverdiende 3-1! overwinning voor Dries op het bord stond, gamestanden: 8-11, 7-11, 11-6, 8-11!
Op de andere tafel won Rens eenvoudig met 3-0 van Raymond.
In de laatste ronde won Dries ook z'n 3e en laatste partij met 3-1 van Raymond en plaatste zich daarmee voor de finale!
In zijn laatste partij had Huub alle moeite om zich een ander jeugdig talent van het lijf te houden. Pas na 5 games capituleerde Rens, waarbij de 9-11 stand in de laatste game alles zei over het geringe krachtsverschil.
Eindstand poule 1: 1e Dries, 2e Huub, 3e Rens en 4e Raymond.

Ook in poule 2 werd heftig gestreden om de bovenste plaatsen. Na 2 overwinningen stonden Willem en Hans-David in de laatste ronde tegenover elkaar om te beslissen wie er uiteindelijk 1e en 2e zouden worden. Het werd een prachtie 5-setter, waarin beiden tot het uiterste gingen voor ieder punt. De gamestanden waren: 7-11, 11-8, 10-12, 11-4 en 8-11 in het voordeel uiteindelijk van Willem, die daarmee zijn finaleplaats veiligstelde!
Eindstand poule 2: 1e Willem, 2e Hans-David, 3e Hein, 4e Stewart

In de strijd om de 3e en 4e plaats stonden Hans-David en Huub weer - zij hadden elkaar in de 1e ronde ook al getroffen - tegen over elkaar. En, hoewel de vermoeidheid bij Huub een behoorlijk woordje mee ging spreken, wist hij in z'n laatste wedstrijd, wederom in 5 lange games (6-11, 11-8, 11-8, 7-11 en 11-5), de zege uit het vuur te slepen. Hij was z'n titel weliswaar kwijt, maar mocht toch nog voor een 3e prijs naar het podium.

In de finale liet Dries zien, dat hij deze avond niet alleen de sterkste was van de aanstormende jeugd, maar ook van alle senioren. Willem probeerde wel van alles, maar werd uiteindelijk met een duidelijke 3-0 (11-8, 11-8 en 11-7) nederlaag naar de 2e plek verwezen.

Eindstand groep A:

1e en CLUBKAMPIOEN: 2006 DRIES DE JAGER
2e Willem v.d. Veen
3e Huub Koen
4e Hans-David Heldring

Met de prijsuitreiking door voorzitter Gerard kwam een einde aan een prachtige avond met één van de meest spannende clubkampioenschappen van de laatste jaren. Laten we hopen, dat dit een voorbode is voor de komende jaren, want dan staat ons nog heel veel moois te wachten.
En…als de huidige senioren tegenstand willen blijven bieden zal er getraind… en getraind… en getraind en… moeten worden…!!

Huub Koen

 

  Vlnr Willem van der Veen, Dries de Jager, Huub Koen   

Selectie uit de Nieuwsbrief Senioren nr. 14:
100506

 • Competitie
  De competitie is teneinde. Het eerste team (ons Vlaggenschip) heeft de verwachtingen helemaal waargemaakt en is kampioen geworden. Proficiat! 
  Het tweede team heeft zich, door een heel goede eindsprint, weten te handhaven in de vijfde klasse. Dat is ook een heel goede prestatie. Het derde team presteerde wisselvallig maar draaide met de top mee. Het vierde en vijfde team sprokkelden aardig wat punten bij elkaar en wisten zich goed te handhaven. 

 • A-Merk in toernooien
  Willem van der Veen, Holger Bonte, Joop Mus en Erwin Brouwer hebben meegedaan aan het Lentetoernooi bij Treffers in Grootebroek. Erwin wist als eerste te eindigen in de H-klasse. Chapeau. 

 • Shirts voor training
  Er zijn nog enkele zeer goede A-Merk training shirts te koop voor een vriendenprijsje van € 5 per stuk. 

Vloeronderhoud  (mededeling)
060406 - In week 28 (10 juli 2006) is het clubgebouw niet voor tafeltennis beschikbaar in verband met onderhoud van de vloer. Het is mogelijk dat de werkzaamheden tot in week 29 doorlopen.

Selectie uit de Nieuwsbrief Senioren nr. 13:
250306

 • Competitie
  De competitie is inmiddels halverwege. Het eerste team (ons Vlaggeschip) )zit in een weelderige positie. Zij kunnen er eigenlijk zelf voor kiezen kampioen te worden. Of ze die keus ook (willen) maken zal blijken. Het tweede team heeft het, na het kampioenschap en de promotie, zoals verwacht erg moeilijk. Het zit er allemaal wel in maar het komt er nog niet uit. Toch kan het tweede team zich bij een goede eindspurt redden van degradatie. Het derde team presteert goed maar liep een keer zware averij op. Zij draaien met de besten mee. Misschien zit er toch nog wel iets heel moois in. Het vierde en het vijfde team hebben beiden nog wel wat puntjes nodig om in de middenmoot te kunnen eindigen.

 • Algemene ledenvergadering op 10 april
  De uitnodiging en de stukken voor de vergadering zijn inmiddels verspreid of liggen nog voor u klaar bij de bar. Het zou mooi zijn als we op deze vergadering een goede opkomst/interesse van leden kunnen tegemoet zien. Komt dus allen.

 • Vloeronderhoud
  In de zomer van 2006 zal onze vloer een grote onderhoudsbeurt ondergaan. Een daarvoor gespecialiseerd bedrijf zal dat werk uitvoeren. Gedurende de werkzaamheden zal de zaal 5 dagen niet kunnen worden gebruikt

Clubkampioenschappen jeugd 2006 
Op zondag 29 januari 2006 werd gespeeld om het clubkampioenschap bij de jeugd. Het niveau lag dichter bij elkaar dan vorig jaar. Daardoor waren het spannende wedstrijden en waren er meerdere kandidaten.
Onze nieuwe clubkampioen werd uiteindelijk Dries de Jager!
De zondagmiddag op zich is goed aangeslagen. Er waren meerdere ouders en grootouders komen kijken.
Lees het foto-verslag op onze jeugdpagina.

Januari actiemaand bij A-Merk 
januari - Eenieder die in het eerste kwartaal van 2006 lid wordt voor minimaal één jaar ontvangt als attentie een prima aanvangsbatje. Een zeer aantrekkelijk aanbod, wat let u nog.....?
U bent van harte welkom in onze speelzaal om een paar keer vrijblijvend een balletje te slaan. Pas daarna beslist u.

Uit Nieuwsbrief senioren nr. 12:
211205

 • Beste (sport) vrienden
  Op de drempel van het nieuwe jaar is het goed even terug- en vooruit te blikken. 
  In financiële zin is A-Merk een gezonde vereniging; de jeugdopleiding begint haar vruchten af te werpen, bij deelname aan externe toernooien worden regelmatig goede resultaten geboekt. In de recent vastgestelde begroting 2006 zijn middelen vrijgemaakt om meer aandacht te besteden aan kadervorming. 
  Voor de samenleving is gezond ouder worden belangrijk, de deelname aan de opvang voor personen in de leeftijd 50+ op de donderdagochtend neemt gestaag toe.
  De communicatie is duidelijk verbeterd, regelmatig worden de leden over actuele zaken geïnformeerd door middel van de digitale nieuwsbrief.
  De komende periode zal met name de nadruk komen te liggen op de speerpunten ledenbehoud, ledenwerving "op weg naar de 90", onderhoud- en netheid accommodatie, promotie en sponsoring.
  Achterover leunen is er dus niet bij, met een gezamenlijke inspanning moeten de voorgenomen plannen lukken.
  Namens het bestuur wens ik jullie prettige kerstdagen, een sportief- doch bovenal gezond 2006. Gerard Masselink
 • Competitie oud en nieuw
  De najaarscompetitie 2005 zit erop. We hebben weer volop genoten ondanks dat er twee degradanten zijn te melden namelijk het eerste en tweede team. Dat lag in de lijn der verwachting. Het derde daarentegen wist de kampioensvlag te hijsen. Het vierde en vijfde team haalden veel punten en presteerden dus gewoon goed.
  Het voorjaar seizoen 2006 begint in de week van 23 jan. Door enkele wisselingen in de teams is het een heel gepuzzel geweest om 5 senioren teams te bemannen. Door het bijspringen van Ben Loo, Paul Molenaar en de invalmogelijkheid van Mirella is het gelukt. Kijk op onze website voor de teamindeling. En de voorspellingen? 
  Team 1 gaat zeker met de top meedraaien. Team 2 handhaaft zich in de hogere klasse. Team 3 en 4 en 5 gaan goed meedoen waarbij team 3 misschien voor een verrassing zal zorgen.

Opbrengst Deen Jeugdsponsor Actie 
201105 - Afgelopen vrijdagavond was de grote finale van de jaarlijkse Deen-actie. Tijdens een wervelende show in Opmeer, bijgewoond door jeugdleden van de deelnemende verenigingen, werd de opbrengst bekendgemaakt.
De opbrengst voor A-Merk bedroeg 607,99 euro. We bedanken iedereen die de muntjes in de A-Merk koker heeft gedeponeerd. Ook zijn wij het winkelbedrijf Deen, die deze prachtige actie mogelijk maakt, bijzonder erkentelijk.

Uit Nieuwsbrief senioren nr. 11:
301005

 • Competitie, hard werken 
  De najaarscompetitie is inmiddels halverwege. Er zijn prachtige en spannende wedstrijden gezien of gemeld via verslagen op onze website. De resultaten zijn zoals verwacht. Onze drie in de vorige competitie gepromo-veerde teams zullen er nog alles aan moeten doen om zich te handhaven. Vooral voor de teams 1 en 2 zal dat een grote en uitdagende opgave zijn. Team 4 zit zwaar ingedeeld maar kan in deze klasse blijven mits ze het huidige niveau weet aan te houden. Team 5 is een mooie middenmoter. Team 3 heeft goede kansen om het kampioenschap binnen te halen. 
  Het mooie A-Merk stukje in het Noordhollands Dagblad van 14 september 2005 gemist? Kijk dan op ons prikbord.
 • Tafeltennis voor 50-plussers en recreanten
  Op 1 oktober zijn we met een stand aanwezig geweest in Sporthal de Sluis in Hoogkarspel met als doel om via de manifestatie 50 plus in beweging meer deelnemers op onze donderdagochtend te ontvangen. Het was een zinvolle en leuke bijeenkomst waarin vier A-Merkers ondersteuning verleenden. De manifestatie heeft enkele nieuwe deelnemers opgeleverd op onze donderdagochtend bijeenkomsten. De contacten met Sportservice Drechterland, Venhuizen en Medemblik zijn verder aangehaald. Ook is er contact met de combi vereniging ASV (onderdeel tafeltennis in Venhuizen gelegd.
 • Algemene Ledenvergadering A-Merk
  Op 21 november 2005 is onze algemene leden vergadering. De kracht en activiteiten van een vereniging worden vooral bepaald door haar leden zelf. Toon dus betrokkenheid en komt allen.
  Henk Zwolle versterkt sinds mei 2005 ons bestuur. Henk kan en wil dat alleen tijdelijk doen. Er is dus nog steeds een vacature in het bestuur! Wie durft!

Tussenstand Deen Jeugdsponsoractie 
251005

..::FILIAAL WESTERBLOKKER 15-okt %
VV De Blokkers  7855 41%
St. Jeugd en Jongeren 5355 28%
B.Z.V.V. Het Gouden Hoofd 1725 9%
ttv A-merk 2155 11%
Scouting Discovery 2240 12%

Rabobank sponsor fietstocht succesvol verlopen 
050905 - Het weer was mooi, de route was mooi en de opbrengst was mooi. Meer kun je als vereniging niet wensen. Iedereen die voor A-Merk meefietste (20 deelnemers) hartelijk dank. 
Ook dank aan de Rabobank, die de tocht weer perfect had georganiseerd.

Uit Nieuwsbrief senioren nr. 10:
120805

 • Najaarscompetitie van start en dan telkens tot Elf!
  Na een paar gezellige afsluitende wedstrijd avonden in april en mei en de gebruikelijke zomerstop (sommigen zijn op diverse maandagen lekker doorgegaan) gaat de zaal weer open op maandag 29 augustus. We starten de competitie in de week van 12 september met vijf seniorenteams. Het erg succesvolle voorjaar (drie teams die promoveerden) zal niet te evenaren zijn. "Handhaven" is nu het doel. Vooral voor onze eerste twee teams zal dat een zware opgave zijn. Veel succes en natuurlijk vooral leuke wedstrijden met goed spel toegewenst. En denk eraan om direct vol van start te gaan, want het gaat nu om drie gewonnen games tot..... elf.

 • De Grote clubactie
  Met jullie medewerking zorgt deze actie telkens voor een financiële injectie in onze vereniging. Binnenkort hopen we weer op ieders medewerking te kunnen rekenen.

 • Tafeltennis voor 50-plussers en recreanten
  De heren 50 plussers waren onvermoeibaar deze zomer en zijn daarom op donderdagochtenden gewoon door blijven spelen. Prima natuurlijk. Meer deelnemers zijn nog steeds welkom. Dus maak deze activiteit ook in jullie kennissenkring bekend s.v.p.

Deen Jeugdsponsoractie 
240705 - We mogen weer meedoen met de Deen Jeugdsponsor actie, die op 3 oktober van start gaat.
Wij zijn ondergebracht in het filiaal te Westerblokker. Ook dit jaar zullen onze jeugdleden dus weer actie gaan voeren op deze locatie. Als iemand goede ideeën heeft hoe we dit vorm moeten geven, hoort José dat graag.
Het is in ieder geval weer gelukt om aan deze sponsoractie deel te mogen nemen.

 

 

Van het prikbord ::...
Hoe snel is tafeltennis? (gelezen op www.tafeltennis.nu)
Er wordt gezegd dat tafeltennis de snelste balsport ter wereld is.Dat is zo, omdat je bij tafeltennis het snelst moet reageren. Het wil niet zeggen dat de snelheid van de bal het grootst is bij tafeltennis.

Enkele snelheden:
BADMINTON 332 km/uur gemeten
TENNIS 246 km/uur gemeten

Het gaat, als je over de snelheid van een sport spreekt, om de tijd die een sporter krijgt om te reageren.

Stel een voetballer neemt een strafschop.Bij een snelheid van 90km/uur zal de bal in 0,45 seconden de hoek bereiken.

Bij tafeltennis heb je, omdat de tafel zo klein is, slechts 0,025 tot 0,040 seconden de tijd om de bal te raken.

Bron: Carl Koppeschaar “Olympische natuurkunde”, 5-8-2004 

Tafeltennis is.....
...een edele sport waarin talrijke natuurwetten zich gedurig etaleren. (Hein)

... de snelste balsport ter wereld, waarbij volmaakte balbeheersing, uitmuntende lichaamscontrole, en een rotsvast mentaal evenwicht een must is om tot grote prestaties te komen, en fantastische dingen met het celluloid te doen, waar voetballers alleen maar van kunnen dromen!! (Paul Molenaar)

Wie weet ook een leuke, lyrische of levendige omschrijving voor deze mooie sport???
Stuur in!

 

 

Jeugdzaken ::...    Zie ook de afzondelijke nieuwsbrieven in het archief

Het 1e team is kampioen geworden in de 1e klasse! 
060506 - Ze hebben het voor elkaar weten te boksen. De Victors (kanshebbers op kampioenschap) hadden al eerder gespeeld, dus het is ook bekend wat de kinderen moeten presteren.

Vele partijen waren spannend. De wedstrijd duurde bijna tot 14.00 uur. Tot aan het allerlaatste moment was de spanning groot, jullie speelden alledrie erg goed hoor ! 
A-merk moest 7 punten halen om kampioen te worden; 6-3 is de stand als de laatste wedstrijd begint. Dries speelt als laatste, maar erg koelbloedig. Drie keer 11-6 was het sluitstuk van deze wedstrijd. De jongens van Spirit hebben erg hun best gedaan, maar vandaag was A-Merk 1 te sterk voor hen.

foto Huub Koen     

Mirella, Dries, Rens, HansDavid en de coach Ben Loo van harte gefeliciteerd hoor. Hartstikke goed en geniet er maar even van.
Leuk dat ook anderen hen kwamen aanmoedigen. Een patatje met de kampioenen en een drankje toe.
José

 


De Nederlandse kampioenschappen zijn verspeeld
- april 2006

(de foto's zijn van Huub Koen; binnenkort komt er een jaaroverzicht met meer foto's)

 
Zes kinderen mochten hier aan mee doen. Op zich is dat een prestatie. Diana, Mirella, GertJan, Daan, Mark, Thomas speelden in Helmond op hun allerbest. Mark en Daan kwamen in de Hoofdronde, dan hoor je bij de sterksten van de poule. De anderen speelden hun vervolgdronden in de troostrondes. Mirella werd 2e, en mocht weer een prijs mee naar huis nemen.

 


Clubkampioenschappen voor de jeugd van A-Merk 2006  - verslag van José
Verspeeld op zondag 29-1-06 van 14.00 - 17.30 uur

 

De deelnemers

Ik begin met de B poule;
Kinderen die nog geen competitie spelen. Het werd een 6- kamp verspeeld op één tafel.
Ik (José) blijf bij deze poule om alles te begeleiden, maar de kinderen helpen zelf goed mee.
De kinderen hebben veel plezier en leren veel, omdat ze nog niet alle spelregels kennen.
Rond 17.15 uur zijn we klaar en is het erg spannend, er zijn drie kinderen met 4 winstpunten. Er worden games geteld en dan volgt de volgende uitslag.

 • Poule B
  1; Lucinda Hiddinga.
  2; Jari de Boer
  3; Mats Wagenaar
  4; Demelza Hiddinga
  5; Stewart Jong-Tjien-Fa
  6; Quinten Donker


 • Poule A: begeleid door Paul Molenaar

Deze groep bestaat uit 12 jeugdleden, die allen competitie spelen.
Ze spelen eerst een poule van 4, daarna blijven er 2 poules van 6 kinderen over.
De wedstrijden zijn spannend en dat is te merken aan de wedstrijden die worden gespeeld. Er werd gestreden voor wat men waard is,maar helaas kan er maar één DE CLUBKAMPIOEN worden. De nummers 1 en 2 hadden beiden 4 winstpunten, onderling resultaat beslist wie er nummer één en twee is geworden. Ook de nummers 3 en 4 hadden evenveel punten en dus ook daar geldt het onderling resultaat.

 • 1: DRIES DE JAGER
  2; HansDavid Heldring
  3; Rens Molenaar
  4; Mirella Molenaar
  5; Tijmen Kluit.
  6; Jurriaan Blom
  7; Daan Korf
  8; Thomas Korf
  9; Mark Stam
  10; GertJan Bregman
  11; Jilmer Goossen

 

Op de foto vlnr: Rens Molenaar, HansDavid Heldring, Dries de Jager (allen A-poule) Lucinda Hiddinga, Jari de Boer, Mats Wagenaar (B-poule, is niet competitie spelende jeugd)

We waren keurig op tijd klaar. Het spelen op zondag gaf m.i. geen problemen. Gezellig en leuk dat ouders komen kijken. Iet bedankt voor de bardienst. GertJan bedankt voor de taart. Paul bedankt voor de mede organisatie.
Iedereen bedankt voor de geslaagde middag.
José Molenaar

NB: Meer foto's van deze dag zie je in de fotoserie "Jeugd van A-Merk 2005/2006" op de pagina SPECIALS


Goede resultaten Spirit toernooi
181205 - Onze jeugdspelers hebben goed gepresteerd tijdens het Spirit toernooi op 17 december:

 • Mark Stam: 2e prijs welpen enkel
  Mark Stam en Daan Korf 1e prijs welpen dubbel
  Mirella Molenaar: 3e prijs junioren
  Rens Molenaar: 1e prijs pupillen
  Dries de Jager en Rens Molenaar: 3e/4e plaats dubbel, kadetten A/B
  Hans David Heldring 1/4 finale kadetten enkel

Allemaal van harte gefeliciteerd!


JUNIOREN 2 KAMPIOEN  najaar 2005

TIJMEN, DIANA en THOMAS 

Van harte gefeliciteerd, dit hebben jullie weer mooi voor elkaar gekregen. Hartstikke goed.

Ook de coach Paul gefeliciteerd met dit mooie resultaat...

José     

 

 

 

Nieuwe leden seizoen 2005-2006 ::...

JEUGD
Jilmer Goossen
Hans-David Heldring
Hasse de Moor
Sebastian Hageman
Jorick Hageman
Nick Vlaar
Stuart Jong Tjien Fa
Quinten Donker
Nico Heldring

SENIOREN
S.J. Jong-Tjien-Fa
Gerard de Bruyn
Robin Bak
Albert Pauw
Ronald Nannings

 

Naar startpagina