ARCHIEF

- het seizoen 2003/2004

Terug

Prikbord | Jeugdzaken | Nieuwe leden

 

Uit de nieuwsrubriek ::...

Uit de Nieuwsbrief van 11 juni 2004:

 • Prima respons op de enquête.
  Ruim 20 van de 30 leden hebben de enquête ingevuld teruggestuurd. Bedankt daarvoor. De ontvangen opmerkingen en voorstellen worden dankbaar meegenomen in het op te stellen beleidsplan. Er wordt door het bestuur nu hard gewerkt om Ons A-Merk Beleidsplan in het najaar van 2004 voor te leggen aan de leden.
 • Bowling avond in Medemblik wederom een succes
  Ongedwongen en gezellig en heel wat partners waren er op 4 juni op deze traditionele afsluiting van het seizoen. Ook dit jaar was er een bowling onder leiding van Marga. Spannend was het! Met één punt (is 1 kegel) verschil bleef Hein Leliveld nipt Leon Vrijland voor. Ton Schoenmaker werd nummer drie. Zowel Leon als Ton gingen op deze avond steeds beter spelen. Dus als het nog wat langer had geduurd dan…..
 • Noteer s.v.p. 3 september 2004. Uitwisseling met onze uitwisselingspartner Spinmill in Aarlanderveen.
  Alle seniorleden kunnen meedoen dus ook de recreanten.

Beleidsplan voor A-Merk
200604 - Het bestuur werkt aan een beleidsplan, dat moet gaan gelden voor de peiode 2005 - 2009. 
Waarom een beleidsplan?
Tijdens een bezoek aan een informatieavond van Sportservice Noord-Holland werd het belang van het hebben van een beleidsplan voor de vereniging benadrukt. Het bleek dat we ons konden laten bijstaan door o.a. de accountmanager de heer B. de Munck van de NTTB. 
Er is inmiddels een eerste conceptversie en deze wordt verder uitgewerkt in de maanden juli t/m augustus 2004. De bedoeling is om in de algemene vergadering van november 2004 het plan voor te leggen aan de leden.

Enquête

Om een beleidsplan te maken is het belangrijk te weten wat er leeft binnen de vereniging. Om daar achter te komen worden alle seniorleden benaderd met het verzoek mee te werken aan een enquête. Onder de jeugdleden is dit al eerder gedaan.

Indeling senioren najaarscompetitie
120604 - Vijf of zes teams was deze keer de vraag. Puur cijfermatig bezien zouden er 6 teams geformeerd kunnen worden, maar niet iedereen kan elke week spelen. Daarom is uiteindelijk afgezien van een zesde team.
Met minimaal één speler erbij moet het volgend jaar mogelijk zijn om weer met zes teams uit te komen. Daar streeft Hein in ieder geval zeer zeker naar.

Uit de digitale Nieuwsbrief van 26 mei 2004

 • De Grote Club Actie komt er weer aan!
  Met jullie medewerking zorgt deze actie telkens voor een financiële injectie in onze vereniging. We hopen dus ook dit jaar weer op medewerking te kunnen rekenen. Lees er alles over op onze website (ga naar Overig > Clubactie, of klik hier).
 • Er komen twee jeugdleden naar de senioren, zij gaan ook competitie spelen. Het zijn Tom Jilink en Nanne Keulen.
 • Dirk Lakeman heeft zich gemeld als donateur van de vereniging.
 • Op 3 september 2004 is er een uitwisseling met onze uitwisselingspartner Spinmill. Het is deze keer een uitwedstrijd. Dus we gaan naar Spinmill in Aarlanderveen.
  Alle seniorleden kunnen meedoen dus ook de recreanten.
 • Op 4 juni is de afsluiting van het seizoen. We gaan bowlen. Partners zijn welkom. Graag opgeven bij Marga.
 • 28 juni is de officiële laatste trainingsavond. Het nieuwe seizoen start op 23 augustus.

Uitslagen Klubkampioenschappen Senioren 2004
080504 (Huub Koen) 
-Vrijdag 7 mei is door 15 senioren aangevuld met de nrs 2 en 3 bij de jeugd dit jaar gestreden om het klubkampioenschap 2004. Helaas dit jaar alleen maar heren en geen dames.
Er werd gespeeld in twee groepen, groep A en groep B. De uitslagen waren als volgt.

GROEP A

In groep A streden 10 deelnemers om de titel. Eerst werd een voorronde gespeeld in twee poules van 5, waarvan de nrs 1 en 2 zich plaatsten voor de strijd om de plaatsen 1 t/m 4 en de nrs 3, 4 en 5 voor de plaatsen 5 t/m 10.

 • Uitslagen voorronde:

Poule 1 1e Huub Koen             Poule 2 1e Wim Stroet
        2e Paul van Kleef                2e Willem v.d.Veen
        3e Hein Leliveld                 3e Rob Hiidinga
        4e Ton Schoenmaker               4e Wouter Entius
        5e Tijmen Kluit                  5e Raymond van Berkel

 • Uitslagen Finaleronde:
   Vierkamp om plaatsen 1 t/m 4:
1e Huub Koen          3 punten

2e Wim Stroet         1 ,,
3e Willem v.d.Veen    1 ,,
4e Paul van Kleef     1 ,,

   Zeskamp om de plaatsen 5 t/m 10:
5e Hein Leliveld      4 punten
6e Rob Hiddinga       3 ,,
7e Ton Schoenmaker    1 ,,
8e Wouter Entius      1 ,,
9e Raymond van Berkel 1 ,,
10e Tijmen Kluit      0 ,,

GROEP B

In groep B werd één zevenkamp gespeeld. De uitslag was:

1e Sjaak Deen      6 punten

2e Ron Verbrugge   5 ,,
3e Joop Mus        3 ,,
4e Léon Vrijland   3 ,,
5e Tom Jilink      2 ,,
6e Job v.d. Teems  2 ,,
7e Nanne Keulen    0 ,,

Al met al was het een zeer geslaagde avond, waar op zeer sportieve wijze divers zweetdruppeltje werd gelaten, afgesloten met de prijsuitreiking door onze nieuwe wedstrijdsecretaris Hein Leliveld.

Door het meedoen van de nrs 2 en 3 van de klubkampioenschappen van de jeugd was het leeftijdsverscil dit jaar tussen de jongste en oudste deelnemer 63(!) jaar.
De jongste deelnemer, Tijmen Kluit, was 12 jaar, en de oudste, Job v.d. Teems, 75 jaar!
Kortom: tafeltennis is een sport voor alle leeftijden!!

Uit de eerste digitale Nieuwsbrief
270404 -
Enkele berichten

Groeiend aantal leden 
De ledenlijst van april 2004 geeft aan dat we 32 seniorleden en 29 juniorleden hebben. Er zijn de laatste maanden zowel bij de junioren als de senioren nieuwe aanmeldingen geweest. 
Nieuwe leden zijn en blijven zeer welkom. Zegt het voort!

Ook op donderdagochtend tafeltennis. 
Vanaf augustus 2004 gaan we starten met de mogelijkheid tot het spelen van tafeltennis voor 50 plussers op donderdagochtend. Ervaringen van collegaverenigingen zijn heel positief voor een dergelijke activiteit. Deelname is ook mogelijk voor niet leden. De volgende leden hebben hun interesse ervoor al kenbaar gemaakt. John Buisman, Job van der Theems, Gerard Masselink, Hein Leliveld en Joop Mus. 
Heb je ook belangstelling geef je naam dan door aan Hein Leliveld.

Eerste digitale Nieuwsbrief 
250404 (Hein Leliveld) -
In de algemene ledenvergadering van 5 april 2004 is positief gereageerd op het voorstel om de communicatie naar de seniorleden uit te bouwen door het starten van een digitale Nieuwsbrief. Voor de juniorleden bestaat iets dergelijks al. De Nieuwsbrief vervangt de andere communicatie-vormen niet maar is eraan ondersteunend. Geprobeerd wordt de Nieuwsbrief steeds klein en compact te houden, bij voorkeur niet groter dan één A4.
Als alles goed gaat wordt op maandag 26 april het eerste exemplaar aan alle leden, van wie een e-mailadres bekend is, verzonden. Er zullen ook enkele papieren exemplaren in het clubgebouw ter inzage liggen. Het bestuur wenst u veel leesplezier toe.

Jeugdcommissie groeit
11/04/04 -
De jeugdcommissie is uitgebreid met twee ouders. Het bestaat nu uit zes personen. Dit zijn Paul en José Molenaar, de trainsters Gaby Loo en Moniek van Kilsdonk, Myriam Korf en Elly Rijper.

Leden in de bloemetjes gezet
06/04/04 - Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op 5 april zijn vijf leden in het zonnetje gezet. Marga had weer fraaie boeketten in de aanbieding. De gelukkigen waren Paul Molenaar, Job van der Teems, John Buijsman, Ron Verbrugge en Herman Pelk. Herman Pelk kreeg tevens een cadeaubon voor de vele jaren dat hij in het bestuur zat.
Verder krijgt ook Ben Loo een bloemetje. Hij is weliswaar geen lid meer, maar maakt zich in samenwerking met Paul uitermate verdienstelijk bij de jeugdtrainingen.
Allemaal nogmaals bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid bij onze club.

A-Merk 2 kampioen
04/04/04 - Het team van Rob Hiddinga, Hein Leliveld, Paul van Kleef en Rahul Bhan is afgelopen vrijdag kampioen geworden in hun poule. Zij kunnen terugkijken op een bijzonder goed seizoen, en gaan glansrijk over naar de 5e klasse. Al moeten de heren niet op hun lauweren gaan rusten, zoals dat afgelopen vrijdag gebeurde (zie verslag in het competitie-overzicht).

Aandachtspunten competitie
20/02/04 -
Hein Leliveld verzoekt de competitiespelers een aantal "spelregels" in acht te nemen. Verplichte kost voor onze competitiespelers.

Nieuwe wedstrijdsecretaris!
13/12/03 -
Hein Leliveld is bereid gevonden om Herman Pelk op te volgen als wedstrijdsecretaris.

Wie verkoopt de meeste loten?
20/11/03 - Diana Rijper heeft dit jaar weer de meeste loten verkocht. Zij verkocht er 26, één meer dan Eric Dekker. Het was dus een spannende nek-aan-nekrace, maar ja, er kan maar één winnen. Bedankt Diana en Eric en alle anderen die zich ingezet hebben voor onze club!

Jubileumviering geslaagd
28/09/03 -  Ons 30-jarig jubileumfeest zit er weer op. We kunnen terugkijken op een geslaagde feestdag, waarop voor iedereen wat te doen was.
Ga naar de rubriek Specials voor een uitgebreide fotoreportage.

 

Van het prikbord ::...
Op vrijdag...  (door Willem van der Veen)
14 mei, waren senioren, oudere jeugd en donateurs uitgenodigd om in ons clubhuis mee te tafeltennissen in een grandioos dubbeltoernooi. Huub Koen had wederom de leiding, en koppelde iedereen aan de juiste persoon. 
Gre Stek een oud speelster van de club, haalde toch zowaar nog punten ook. Ze was het dus nog niet helemaal verleerd. De tandem Willem/Ron was deze avond een goede combinatie. Hein had ook zijn draai gevonden met ....-en-ken.(lekker). Joop en Gerard kwamen uit op 8 punten, Sjaak ging gelijk op met Huub 5points. Hein, Paul en Ron streden met 9 punten om de derde plek, Huub rekende Hein naar plek 3. De beide Wimmen streden voor plek 1, Wim uit de hoogste klasse ging voor Willem uit een lagere klasse. 
Ja en Marga had het hele bargebeuren in de hand, incl. de muziek. Laatst stond de radio aan met een waardeloos nummer, volgens Marga. Nu had zij zelf muziek mee, nou dat hebben we geweten, alle smartlappen kwamen voorbij. En een lol dat iedereen had, fantastisch.Prachtige avonden jammer dat niet iedereen dat ziet. 
Tot ziens bij de bowling vrijdag 4 juni geef je nog fff op bij Marga ofzo. 
Willem, titelhouder bowling 2003.
A-MERK
SENIOREN
ERE
GALERIJ

 

editie

2004 - 1

050504 - Hierbij weer een overzicht met de Giganten van het afgelopen seizoen. Opvallend veel spelers behaalden deze keer een score van minimaal 66%.
Alleen de team 3-spelers ontbreken deze keer.

 VOORJAAR  2004 

Naam
Team
Aantal
Gewonnen
Percentage
BHAN RAHUL A-MERK 2 18 18 100,0%
KOEN HUUB A-MERK 1 27 25 92,6%
HIDDINGA ROB A-MERK 2 27 25 92,6%
LELIVELD HEIN A-MERK 2 24 20 83,3%
SCHOENMAKER TON A-MERK 4 18 13 72,2%
BERKEL RAYMOND VAN A-MERK 4 21 15 71,4%
STROET WIM A-MERK 1 28 19 67,9%
KLEEF PAUL VAN A-MERK 2 21 14 66,7%
DEEN SJAAK A-MERK 5 3 2 66,7%

* Alleen spelers met een score van 66% of meer komen in aanmerking.

Hoera, een dochter....
21/03/04 - Rahul Bhan is vrijdag 12 maart vader geworden van een wonderschone dochter, Nirel genaamd. Namens alle A-Merkers van harte gefeliciteerd!
Paul & José op teevee (op 6 maart 2004

Onze club heeft bezoek gehad van de filmploeg van Z@ppSport TV. Daarbij werden Paul en José Molenaar in het zonnetje gezet vanwege hun vele activiteiten voor de jeugd.

Jubileumboek  (febr. 2004)
In de kantine ligt een groot fotoalbum, met daarin een reportage (en heel veel foto's!) van de feestdag ter gelegenheid van ons 30-jarig jubileum in september 2003. Marga heeft geknipt en geplakt dat het een lieve lust is, en het resultaaat is een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag. Dat wordt dus (na)genieten....
DE   MEEST
SUCCESVOLLE
A-MERK
SENIOREN
ERE
GALERIJ

2003 - 2

30/11/03 - Net als in het voorjaar zijn er slechts vier spelers die kwalificeren voor deze felbegeerde halfjaarlijkse vermelding*. Dit zijn de ware Giganten en verdienen minimaal regionale erkenning (binnenkort zijn er weer de sportverkiezingen, het is maar een hint).
Opvallend is dat het Sjaak eindelijk gelukt is zich bij dit illustere gezelschap te voegen (vraag niet hoe).
 NAJAAR 2003 
HUUB KOEN     A-MERK 1   30 26 86%
HERMAN PELK    A-MERK 3   26 19 73%
TON SCHOENMAKER  A-MERK 4   17 12 70%
SJAAK DEEN    A-MERK 5    3  2 66%

* Alleen spelers met een score van 66% of meer komen in aanmerking.

Jeugdzaken ::...

 

Jeugdnieuws  - mei 2004 (José)

Uitslagen van de afgelopen competitie
-junioren 1; speelden 3e klas, zijn 5e geworden met 33 punten.
Wouter 59 %, Mirella 50% , Tijmen 4 %.
-pup/welp 1 : speelden 1e klas, zijn 3e geworden met 67 punten.
Rens 97 %, Wouter 66 %, Thomas 38 %.
-pup/welp 2: speelden 2e klas, zijn 4e geworden met 35 punten.
Marlon 53 %, Diana 42 %, Guido 28 %, Daan 0%, Mark 17 %, Juriaan 66% (1x).

Nu de competitie voorbij is , gaan we denken aan de indeling voor de najaarscompetitie.
De voorlopige speeldata: 18/25-9, 2/9/23/30- 10, 6/13/20- 11, en 4 - 12.
De voorlopige indeling:
- Team 1; Wouter Entius, Mirella Molenaar, Rens Molenaar.(coach Paul Molenaar)
- Team 2; Tijmen, Marlon, Gijsbert en reserve Ferdy Molenaar.(coach Hans Blom)
- Team 3; Thomas Korf, Wouter Broekman, Diana Rijper (coach Ben Loo)
- Team 4; Daan Korf, Juriaan Blom, Guido Boots, Mark Stam, Nicky Stam.(coach José/Gaby).

Zoals jullie zien is er weer een team bij gekomen, we spelen nu met 4 jeugdteams. Dit vinden wij erg leuk. De thuiswedstrijden thuis beginnen om 10.00 uur. Het schema komt na de grote vakantie.

Nieuwe leden
Juriaan blom en Dries de Jager zijn de nieuwste leden, jongens van harte welkom en veel tafeltennis plezier. Jullie hebben je eerste toernooitjes al gespeeld, leuk hoor!!!

Clubkampioenschappen.
Vrijdagavond zijn de clubkampioenschappen verspeeld. De kinderen werden verdeeld in een A- en een B poule. Het is leuk als alle kinderen mee doen, al weet ik dat het voor sommige moeilijk is. B.v. omdat ze nog geen kans maken op een prijs, maar van wedstrijdjes spelen leer je erg veel en niet iedereen kan een beker winnen.
Gelukkig kwamen de meeste kinderen wel.
De uitslagen van de B-poule; 1 Sjors Wagenaar, 2 Gerwin Machtel, 3 Bart Wagenaar, 4 Daan korf, 5 Mark Stam, 6 Juriaan Blom, 7 Demelza Hiddinga, 8 Lucinda Hiddinga.
De uitslagen van de A-poule: 1 Mirella Molenaar, 2 Wouter Entius, 3 Tijmen Kluit, 4 Ferdy Molenaar, 5 Rens Molenaar, 6 Wouter Broekman, 7 Gijsbert Blom, 8 Diana Rijper, 9 Thomas Korf, 10 Marlon Talen.

Onze nieuwe clubkampioene: MIRELLA MOLENAAR gefeliciteerd.

p.s.heb je gezien dat bij de eerste vijf , drie "molenaartjes" staan. Dat doet mij goed.(als ik even mag).

Nederlandse kampioenschappen
Dat is een ervaring op zich. Om 8.30 uur hebben Rens, Thomas en Wouter ingespeeld bij A-merk. Daarna zijn we richting Helmond gegaan. Mirella moest al 9.30 uur spelen ,zij had haar eerste wedstrijden al gespeeld toen wij binnen kwamen. Het was een leerzame dag, op de terug weg hebben we "ge mact" dat hadden we wel verdiend.
Rens werd 1e in zijn poule en ging door naar de hoofdronde, na de 1e ronde was hij er uit. De anderen kwamen in de troostronde na hun poule.Mirella kwam tot in de 2e ronde, Thomas en Wouter raakten er na de 1e ronde uit.
We zijn trots op deze vier A-merk leden die mee mochten doen aan de Nederlandse kampioenschappen.

Enquête.
We hebben onder de jeugdleden een kleine enquête gehouden. Het geeft ons veel informatie over hoe kinderen de sport beleven, wat ze moeilijk vinden, of ze toernooitjes leuk vinden…….en nog heel veel. We zullen deze informatie mee nemen in ons verdere werk met de jeugd.

Jeugdsportpas.
A-merk zal in de 1e cyclus van de Hoornse jeugdsportpas mee doen. We zitten tenslotte zo dicht tegen Hoorn aan , dat het goed is dat die kinderen weten dat wij in Oosterblokker ook een tafeltennisvereniging zijn.
Ook vanuit Drechterland zal zoiets gaan starten , al is de opzet enigszins anders.
Ook daar zullen we aan mee gaan doen.

Kwalificatie-toernooi Hoofddorp
Zaterdag 15 mei hebben Rens en Mirella meegedaan met dit toernooi.
Spelers worden hiervoor uitgenodigd door de bond, als je op de grens van een B-en C-licentie zit.

 • Mirella werd 3e in haar poule, kwam in de troostronde en kwam vervolgens door alle verdere ronden vrij gemakkelijk heen en haalde de 1e prijs van het troosttoernooi.
 • Rens werd ook 3e in zijn poule, troosttoernooi, 1 vrije ronde en werd daarna in een spannende 5-gamer uitgeschakeld door de uiteindelijke nr. 1 van het troosttoernooi.

D-licentie-toernooi
Zondag 16 mei was het D-licentie-toernooi. Een niet al te groot toernooi in Zaandam op 18 tafels, met ongeveer 80 deelnemers. Het was alleen voor onze afdeling, Holland Noord. Helaas had regio noord weinig deelnemers. Alleen A-Merk was vertegenwoordigd met 6 spelers en Treffers met 3 spelers. Verder alleen de verenigingen uit regio zuid.

 • Diana speelde bij een combinatie van welpen/pupillen/kadetten. Zij wist door uitstekend spel en hard werken tot en met de halve finale te komen, en verloor deze helaas na een leuke wedstrijd.
 • Dries speelde een goed toernooi bij de pupillen. Hij speelde eerst een 6-kamp, werd hier tweede en won de kwartfinale vervolgens ook nog met 3-0 in een goede aanvallende wedstrijd met zowel backhand als forehand-spel. In de halve kwam hij nog te kort.
 • Gerwin kan een aardige zijspin service produceren met backhand, waarna hij gelijk de eerste bal met forehand kan spinnen. Hij heeft in een 6-kamp 1 wedstrijd gewonnen, en een heleboel wedstrijd-ervaring opgedaan, waardoor hij in de trainingen bij A-Merk weer een stukje sterker terugkwam. Dames en Heren: pas maar op!!
 • Tijmen heeft in zijn meerkamp 2 wedstrijden gewonnen. Hij kan goed wedstrijden spelen, met goede inzet. Tijmen speelde bij de kadetten, weer een leeftijdje hoger, dus ook weer zwaarder.
 • Thomas werd 4e in een 7-kamp bij de welpen. Hij heeft leuk gespeeld, de drie partijen die hij kon winnen heeft hij ook gewonnen. Tegen de nr. 1 had hij niet veel in te brengen, tegen nr. 2 en 3 wel, deze verloor hij beide in 5 games, met goed aanvallend spel, en een sterke service.
 • Daan werd 7e in dezelfe poule als Thomas. Hij heeft lekker geoefend, en een hoop ervaring opgedaan, en ook nog een aantal games gewonnen!!

Zomerstop.
21 juni is de laatste training voor de kinderen van de maandaggroep, die traint van 18.00 tot 19.00 uur.
23 juni is de laatste woensdag voor de competitie spelende kinderen, zij trainen dan nog wel 2x op maandag; 28 juni en 5 juli.

 

 

Toernooi "Rond de tafel"

Foto van dit toernooi op 31 maart 2004 (ingezonden door Myriam Korf)

V.l.n.r: Rens Molenaar, Daan Korf, Tijmen Kluit, Sjors Wagenaar, Eric Dekker. 
Zittend Bart Wagenaar en Gerwin Machtel.

Mirella Molenaar clubkampioen  (José, 28-3-2004)
Mirella Molenaar is vrijdag 26 maart de nieuwe clubkampioen geworden bij de je
ugd.

Op 11 april is het Bonttoernooi te Hoorn (ook 12 april, dan speelt de landelijke jeugd). Ook hier doen verschillende kinderen van A-Merk aan mee. Rens, Thomas en Mirella zullen meedoen met de groep kinderen die de afdelingstraining volgen. Zij hebben groene shirts en sokken aan (als alles goed gaat). Daan zal ook meedoen.

Het jeugdnieuws van maart 2004 (ged.)  (José, 10-3-2004)

Nieuwe leden
Gijsbert Blom, Gerwin Machtel, Jessy Ettes. Allemaal welkom in en veel speelplezier bij onze vereniging A-Merk.

Twee ouders in de jeugdcommissie
Ik heb twee moeders bereid gevonden om in de jeugdcommissie te komen. Hier ben ik erg blij mee. We gaan binnenkort rond de tafel en bespreken wat dat precies in gaat houden. Elly en Myriam van harte welkom . Elly is de moeder van Diana en Myriam is de moeder van Thomas en Daan. P.s vaders zijn ook welkom hoor……….

Het beleidsplan voor de jeugd
We hebben afgelopen week een officieel beleidsplan voor de jeugd gemaakt, een ieder die het wil inzien mag het lezen. Geef me even een seintje.
Het is een beleidsplan voor drie jaar; 2003 tot 2006.

Afdelings training
Rens en sinds afgelopen week ook Thomas trainen in de afdelingstraining. Deze training in 'T Zand wordt zondags gegeven van 10.00 tot 12.00 uur o.l.v afdelingstrainers. Thomas je vind het leuk en je bent goed dus je mag blijven, succes!

 

 

Het jeugdnieuws van januari 2004 (ged.)  door José

Voor degene die ik nog niet heb gesproken, nog de allerbeste wensen voor het hele nieuwe jaar, dat we maar weer veel leuke evenementen kunnen organiseren.

Ben WELKOM
Ben Loo is vaak een extra trainer die "meerballentraining"verzorgt bij ons. De kinderen krijgen op dat moment individuele training met heel veel ballen. Kom eens kijken op de woensdag. Ben is voorheen lid geweest van A-Merk en wij zijn blij dat hij ons op deze manier wil helpen.

Diploma's behaald.
22 december hebben 9 kinderen een nieuw diploma en/of ster behaald.
1e diploma voor; Sjors, Thomas en Daan.
2e diploma voor; Demelza, Stefan en Guido.
3e diploma voor Rens, Wouter en Diana.
Voor de grote vakantie zal er nog een mogelijkheid zijn om je volgende diploma te behalen.

Het oliebollentoernooi
Was een succes, er waren vele kinderen gekomen. Twee manden met oliebollen, zoveel zelfs dat jullie ze samen niet op konden. Karina bedankt voor het bakken, ze waren erg lekker.
Jullie hebben zelf wedstrijdjes gespeeld tegen of met andere kinderen. Dit ging zo goed,dat ik dat lekker heb laten gaan. Om 20.30 uur waren de meesten naar huis, het was erg leuk geweest.

27 december, een trainingsdag
Voor het eerst hebben we een trainingsdag georganiseerd voor de meeste competitiespelers en zeven kinderen van buiten af. Drie jeugdleden van Victors, drie van DOKO en één van Treffers. Er is de hele dag goed getraind o.l.v. Paul en Moniek en Ben. Na het avondeten nog een toernooitje was wel erg intensief. Het was een leerzame ,maar gezellige dag.
3 januari, het "kindertafeltennisfeest".
's Morgens de kinderen van groep 3,4 en 5. Er waren 24 kinderen, in groepjes van 4 gingen ze van tafel naar tafel. Met op elke tafel een andere oefening.
Ik bedank Sjors, Rens, Mirella, Wouter, Gaby, Paul en Diana voor hun hulp.
Elly heeft de hele dag achter de bar gestaan, bedankt hoor!
's Middags kwamen de kinderen van groep 6,7 en 8, zij hebben wedstrijdjes gespeeld.
Nr 1; tijmen Kluit
Nr 2; Wouter Broekman
Nr 3; Rens Molenaar.
De kinderen mogen in januari en 1e week van februari op de woensdagmiddag komen om training te volgen o.l.v. Paul die die training gratis verzorgt.

Ouder-kind toernooi
Wat ontzettend gezellig, zoveel ouders en kinderen bij elkaar en samen spelen.
In totaal waren er 31 mensen die mee speelden. In poultjes van 4 en 5 speelden julllie met en tegen elkaar in die poule.
Voor bijzondere mensen een oorkonde als aandenken van dit evenement.

 

 

Dag van het Talent  (najaar 2003)
Sjors Wagenaar en Guido boots hebben meegedaan aan de regionale dag van talent in Amsterdam, voor welpen.
's Morgens werden er wedstrijden gehouden in de vorm van 5-kampen. 's Middags werden er oefeningen voor motorische testen gedaan, zonder tafeltennis, in een grote sporthal.
De testen waren onder andere: Dribbelen met een bal langs schuin opgestelde hekjes; sterrenloop, waarbij sprintsnelheid en behendigheid belangrijk was; behendigheidsoefening met hoge kast, en kruip-onderdoor-deel; balans-oefening, balanceren met bal op batje en over een bank lopen, en slalommen.

Voor alle activiteiten kregen de welpen punten toegedeeld, waardoor aan het eind van de dag een ranglijst opgemaakt kon worden.
Guido werd 14de met 266 punten, Sjors werd 6de met 430 punten.
Voor iedere deelnemer was er een vaantje als herinnering.

 

Nieuwe leden in dit seizoen ::...

September 2003 - Sjors Wagenaar en Bart Wagenaar, beiden wonend in Oosterblokker (maar geen familie?) zijn onze nieuwe jeugdleden. 
Daarnaast is er nog een zeer enthousiast nieuw seniorlid, namelijk
Rahul Bhan uit de Kersenboogerd. Hij is van Indiase afkomst en schijnt vroeger een zeer goede speler te zjn geweest. We wachten af.... hij heeft zich opgegeven voor de competitie.

Oktober 2003 - We mogen nóg een nieuwe competitiespeler begroeten, namelijk Milo Hogendorp uit Hoorn.

De novembermaand leverde veel nieuwe jeugleden op, liefst zes!
We verwelkomen
Jari de Boer en Nicky Stam, die (nog) geen competitie spelen. En verder Daan Korf, Thomas Korf,  Mark Stam en Marlon Talen, die meteen al zó enthousiast waren dat ze in de NTTB-competitie uitkomen. Een hele aanwinst voor onze club.

Februari 2004 - Vader Hans en zoon Gijsbert Blom uit Blokker zijn beiden lid geworden
En verder ook nog de 10-jarige
Gerwin Machtel uit Oosterblokker.
Maurice Willemsen speelde al een poosje mee, en is nu officieel lid geworden.

Maart 2004 - Jessy Ettes is 10 jaar en woont in Oosterblokker.
Henk Zwolle en buurman Ben Merkenstein uit de Kersenboogerd komen ons seniorenlegioen versterken. 
Het gezin Blom is volledig in de ban van tafeltennis, zoon
Jurriaan (10 jaar) is nu ook lid.

April 2004 - Dries de Jager (12) woont in Medemblik, is lid van De Roemer, en wordt nu óók lid van A-Merk. Dit zegt wel toch wel iets over onze uitstekende jeugdbegeleiding......

 

 

 

Naar startpagina