ARCHIEF

Jaarverslag senioren 2004

Terug

 

 

Jaarverslag 2004 van de wedstrijdsecretaris senioren

Op de ledenlijst van 1 april tellen we 32 senioren.Aan de voorjaarscompetitie 2004 hebben we met 5 teams deelgenomen.
Alle teams hebben prima gepresenteerd. Het viermansteam van A-Merk 2 wist zelfs het kampioenschap te behalen in de zesde klasse. Rob Hiddinga, Rahul Bahn, Paul van Kleef Molenaar en Hein Leliveld waren met overmacht de sterkste. Rahul Bahn behield zijn 100 % status.
Er is nog eens extra aandacht gevraagd voor de administratieve regels bij het spelen van de competitie.
We hebben de voorjaarscompetitie afgesloten zonder boetes!

Op 21 en 22 feb. 2004 en hebben Joop Mus, Willem van de Veen en Milo Hogendorp gespeeld op de afdelingskampioenschappen Noord-Holland Noord in Beverwijk. De bezetting van dit toernooi was te sterk voor onze mannen om tot de eindrondes door te dringen. Zie het verslag op de website onder archief .

Op 28 maart 2004 werd het Lentetoernooi in Grootebroek georganiseerd. Hieraan hebben Willem van der Veen, Joop Mus en Milo Hogendorp meegedaan. Onze mannen wisten in de voorrondes enkele heel mooie overwinningen te behalen. Zie het verslag op de website onder Archief.

Klubkampioenschappen senioren 2004
Vrijdag 7 mei is door 15 senioren aangevuld met de nrs. 2 en 3 bij de jeugd dit jaar gestreden om het clubkampioenschap 2004. Helaas dit jaar alleen maar heren en geen dames.
Er werd gespeeld in twee groepen, groep A en groep B. Clubkampioen 2004 is Huub Koen met op de tweede respectievelijk derde plaats Wim Stroet en Willem van der Veen.
De volledige uitslag is te vinden op onze website onder Archief > Seizoen 2003/2004
Door het meedoen van de nrs 2 en 3 van de clubkampioenschappen van de jeugd was het leeftijdsverschil dit jaar tussen de jongste en oudste deelnemer 63(!) jaar.
De jongste deelnemer, Tijmen Kluit, was 12 jaar, en de oudste, Job v.d. Teems, 75 jaar!
Kortom: tafeltennis is een sport voor alle leeftijden!

Op 14 mei 2004 is een gezelligheidsdubbel toernooi georganiseerd. Wim Stroet kwam als eindoverwinnaar uit de bus.

Op 4 juni 2004 was er de seizoensafsluiting met een bowling. Hein Leliveld wist in de totaalscore over de hele avond met 1 punt (is 1 kegel l) Leon Vrijland achter zich te laten.

Op 3 september 2004 hebben we met 8 leden onze uitwisseling met Spinmill in Aarlanderveen gehad. Wederom waren we over all de sterkste.

Tussentijds zijn er enkele onderlinge wedstrijden georganiseerd.

Op 28 november hebben Huub Koen Willem van der Veen Joop Mus en Erwin Brouwer meegedaan aan het Spirit-toernooi in Langedijk. Opvallend waren de tweede plaats van Huub en de derde plaats van Willem.

Voor de bekerwedstrijden te spelen in het winterseizoen 2005 heeft zich helaas niemand ingeschreven.

In de najaarscompetitie 2004 waren we met 5 seniorenteams van de partij. Helaas kon het gepromoveerde team 2 het niet bolwerken in de hogere 5e klasse en degradeerde ondanks een ongekend hoog aantal punten van 42. De andere teams hebben prima gepresteerd. Het derde team was zelfs lang op koers om het kampioenschap te behalen maar moest op het laatste moment toch afhaken

Op 17 dec. 2004 hebben we het kaas worst toernooi gehouden. Het was wederom erg gezellig hoewel de opkomst wel wat beter had kunnen zijn.

De trainingsavonden maandag (vrij) en woensdag (begeleid) zijn in 2004, zeker voor wat betreft de maandag, goed bezocht. Het trainingsbezoek op de woensdagavonden was in het najaar van 2004 helaas zeer wisselend en vaak te gering. Om het gericht en begeleid trainen voor senioren weer op te peppen zoekt het bestuur voor 2005 naar een andere formule voor de woensdagavonden.

Hein Leliveld

 

 

 

 

Home