ARCHIEF

Jeugdcompetitie najaar 2006

Terug naar archief

 

De resultaten in de najaarscompetitie

Team 1; Rens, Dries en Hans-David speelden in een poule van 8 teams in de Hoofdklasse (regio zuid en noord). Zij speelden bij de sterkste vier teams. Een uitstekende prestatie van deze drie jongens. Ze zijn uiteindelijk 3e geworden in hun poule, de laatste wedstrijd wonnen ze van de nummer twee. Heel erg goed, want meestal zijn de tegenstanders ook wel een stukje ouder.

Team 2; In de 2e klas speelden Tijmen, Thomas, Mirella en Daan. Ze zijn 2e in de poule geworden. Ook dit is een prima prestatie. De laatste wedstrijd tegen de nummer 1 was een gelijk spel. Helemaal niet slecht hoor !

Team 3; In de 3e klas speelden Mark, Jurriaan, Nico en Gert-Jan en eindigden op de derde plaats. Alkmaar bleef hen met 1 punt net voor en de nummer 1 was Olympia. De laatste wedstrijden hebben jullie heel wat punten binnen gehaald. Dus ik kan alleen maar zeggen "ga zo door".

Team 4; Jorick, Sebastiaan, Jilmer en Nicky speelden in de 5e klas. Jullie hebben ook "verschrikkelijk" jullie best gedaan. Samen met DOV eindigden jullie met 44 punten op de 2e/3e plaats.

Verder speelde een groepje van enkele kinderen onderlinge wedstrijden. Zo leren ze allerlei spelregels. En ze doen veel ervaring op. Door echte wedstrijden te spelen leer je erg veel. Mats, Jari en Bob tegen Stuart en Hasse, Stan hebben drie keer met elkaar gespeeld van 14.00 tot 15.30 uur. Het was ook erg gezellig.
(Josť)

 

 

 

 

 

Naar boven