Terug naar archief .

 

Selectie uit Tafelstennis Jaargang 22 - 19 januari 2004

Jeugdrubriek

 

De nieuwe wedstrijdsecretaris

De opvolger van Herman Pelk is inmiddels bekend, Hein Leliveld is onze nieuwe wedstrijdsecretaris. Hier zijn we allemaal ontzettend blij mee, want het is altijd maar weer afwachten of een vacature snel wordt vervuld (zie bijvoorbeeld de vacature van clubbladredacteur).

Daarom bij deze: VAN HARTE WELKOM HEIN !!! 

 

 

amerk.tk
Het gebeurt de laatste tijd nogal eens dat onze website door storingen tijdelijk onbereikbaar is. Ik maak gebruik van het gratis "tk" domein, en dat is natuurlijk lekker goedkoop, maar het heeft toch zijn prijs, naar nu blijkt. Volgens de beheerder van het tk-domein worden de storingen veroorzaakt door de snelle groei die het bedrijf doormaakt met als gevolg (tijdelijke) overbelasting van de interne servers.
Nu is onze website gelukkig ook via het intypen van andere adressen bereikbaar, onder andere via een link bij onze landelijke bond, de NTTB. Mocht je dus weer eens op een foutmelding stuiten, typ dan
www.nttb.nl/a-merk in de adresbalk (nu mét liggend streepje), en je krijgt A-Merk weer netjes in beeld. Nadeel is dat dit adres iets lastiger is te onthouden.

Sjaak

 

Naar boven

j

 

Naar bovenHet jeugdnieuws van januari 2004:

Voor degene die ik nog niet heb gesproken, nog de allerbeste wensen voor het hele nieuwe jaar, dat we maar weer veel leuke evenementen kunnen organiseren.

Ben WELKOM
Ben Loo is vaak een extra trainer die "meerballentraining"verzorgt bij ons. De kinderen krijgen op dat moment individuele training met heel veel ballen. Kom eens kijken op de woensdag. Ben is voorheen lid geweest van A-Merk en wij zijn blij dat hij ons op deze manier wil helpen.

Diploma's behaald.
22 december hebben 9 kinderen een nieuw diploma en/of ster behaald.
1e diploma voor; Sjors, Thomas en Daan.
2e diploma voor; Demelza, Stefan en Guido.
3e diploma voor Rens, Wouter en Diana.
Voor de grote vakantie zal er nog een mogelijkheid zijn om je volgende diploma te behalen.

Het oliebollentoernooi
Was een succes, er waren vele kinderen gekomen. Twee manden met oliebollen, zoveel zelfs dat jullie ze samen niet op konden. Karina bedankt voor het bakken, ze waren erg lekker.
Jullie hebben zelf wedstrijdjes gespeeld tegen of met andere kinderen. Dit ging zo goed,dat ik dat lekker heb laten gaan. Om 20.30 uur waren de meesten naar huis, het was erg leuk geweest.

27 december, een trainingsdag
Voor het eerst hebben we een trainingsdag georganiseerd voor de meeste competitiespelers en zeven kinderen van buiten af. Drie jeugdleden van Victors, drie van DOKO en één van Treffers. Er is de hele dag goed getraind o.l.v. Paul en Moniek en Ben. Na het avondeten nog een toernooitje was wel erg intensief. Het was een leerzame ,maar gezellige dag.
3 januari, het "kindertafeltennisfeest".
's Morgens de kinderen van groep 3,4 en 5. Er waren 24 kinderen, in groepjes van 4 gingen ze van tafel naar tafel. Met op elke tafel een andere oefening.
Ik bedank Sjors, Rens, Mirella, Wouter, Gaby, Paul en Diana voor hun hulp.
Elly heeft de hele dag achter de bar gestaan, bedankt hoor!
's Middags kwamen de kinderen van groep 6,7 en 8, zij hebben wedstrijdjes gespeeld.
Nr 1; tijmen Kluit
Nr 2; Wouter Broekman
Nr 3; Rens Molenaar.
De kinderen mogen in januari en 1e week van februari op de woensdagmiddag komen om training te volgen o.l.v. Paul die die training gratis verzorgt.

De voorjaarscompetitie
Is inmiddels begonnen, de 1e wedstrijd thuis. Er zijn verschillende kinderen die voor het eerst competitie gaan spelen, spannend.Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. Als je een verslagje wil schrijven over een wedstrijd, graag. Leuk voor in een volgende info.
We hebben weer drie jeugdteams, ik wens jullie allemaal veel plezier en succes.

Ouder-kind toernooi
Wat ontzettend gezellig, zoveel ouders en kinderen bij elkaar en samen spelen.
In totaal waren er 31 mensen die mee speelden. In poultjes van 4 en 5 speelden julllie met en tegen elkaar in die poule.
Voor bijzondere mensen een oorkonde als aandenken van dit evenement.

Afdelingskampioenschappen.
21 februari worden de afdelingskampioenschappen verspeeld in Beverwijk. Zeven kinderen hebben zich hiervoor opgegeven. Met 2 of 3 auto's gaan we die kant op. Veel succes.

Klimop toernooi
Dit is voor ons een nieuw toernooi , die verspeeld wordt over 3 zondagen; 8 febr, 21 maart en 18 april. In de eerste ronde spelen alle sterktes door elkaar, de eerste 3 gaan in de volgende ronde bij sterkere spelen, de andere drie gaan wat lager spelen. De laatste zondag speel je tegen kinderen die ongeveer de zelfde sterkte hebben als jij.
In regio Zuid is dit toernooi al jaren een succes.

Clubkampioenschappen.
De prijzen heb ik al binnen, maar ik moet nog een datum prikken. Onder voorbehoud plan ik dit op vrijdag 26 maart van 19.00 - 21.00 uur.
Hopelijk doen jullie allemaal mee.
Naar boven

Nederlandse kampioenschappen te Helmond
Op zaterdag 24 april zullen hopelijk enkele A-Merkleden mee doen aan deze kampioenschappen. Welpjes mogen zo inschrijven, als je ouder bent moet je een B-licentie hebben.

Nijmegen.
Zondag 15 februari zullen Rens, Mirella en Thomas meedoen aan een B toernooi te Nijmegen. Veel succes.

Jeugdsportpas ?
De gemeente Drechterland is samen met nog enkele gemeentes begonnen aan de voorbereiding van misschien een jeugdsportpas. Begin februari hebben we een gesprekje met Mevr Kloppenburg van de gemeente.

Computer.
Van verschillende van jullie heb ik inmiddels een e-mail adres, heel prettig. Ik zal informatie kunnen toesturen van toernooien, zodat je het thuis rustig kan doorlezen alleen / of samen met je ouder(s).
Het is moeilijk data en tijden te onthouden, dit is een goed hulpmiddel.
Wil jij ook info via e-mail en ik heb je adres nog niet , geef het me s.v.p.

Informatie is te vinden op www.amerk.tk  (of www.nttb.nl/a-merk)

Mijn e-mail adres is: josemolenaar@quicknet.nl 

José

 

 

Naar bovenJ

 

 

 

 

Naar startpagina