Terug naar archief .

 

Selectie uit Tafelstennis Jaargang 21 - nummer 4 - 17 februari 2003

Jeugdrubriek

 

Van de bestuurstafel

Het CONTRACT met de firma Van Overbeek is getekend. Dat is een mooi resultaat dat Gerard heeft bereikt.

Willem van der Veen zet vaak EEN LEUK STUKJE over de wedstrijd van zijn team op de website van A-Merk, dit zouden meer leden moeten doen.

Na de competitie wordt er GROTE SCHOONMAAK gehouden in de zaal. Er worden enthousiaste leden gevraagd om te helpen te zijner tijd.

DE NIEUWE SHIRTS
Competitiespelers die geen shirt hadden met het A-Merk-logo achterop moeten een shirt kopen met het nieuwe logo van de firma Van Overbeek. Competitiespelers die al een shirt hadden met het A-Merk- logo achterop krijgen een shirt met het nieuwe logo van de firma Van Overbeek. Er zijn dus een aantal spelers die een shirt moeten betalen.

Noteer deze BELANGRIJKE DATA vast in Uw agenda.
- 14 februari: Clubkampioenschappen voor de jeugd. Toeschouwers zijn altijd welkom.
- 28 februari: Clubkampioenschappen senioren.
- 7 april: Algemene ledenvergadering.

MP.

OVERZICHT VOORJAARSCOMPETITIE SENIOREN 2003

Verderop kun je de belevenissen van team 2 en 3 lezen (met dank aan Paul M en Willem). Deze verslagen zijn oorspronkelijk ingezonden naar onze website, en nu bij elkaar geharkt voor publicatie in het clubblad.

 KLEINE MOEITE, VEEL PLEZIER

Laat je clubgenoten meedelen in de victorie en/of het (enorme) leed van jouw team, en stuur wekelijks een verslagje voor plaatsing op onze site naar s.deen@hetnet.nl. Ik zal er voor zorgen dat het tevens wordt gepubliceerd in de Tafelstennis. En het hoeft echt geen lang verhaal te zijn, liever niet zelfs.

Naar verslagen die zijn gepubliceerd op www.amerk.tk
(de lotgevallen van het 2e en 3e team)

Sjaak

Naar boven

j

 

Naar bovenHALLO JEUGDLEDEN.

Dartbord
Zoals jullie allang hebben gezien, hangt er op de club een dartbord.
Herman Pelk heeft er een mooi timmerwerk omheen gemaakt. Hier heeft hij heel wat uurtjes werk aan gehad. Herman bedankt hoor.
Het darten is erg leuk, maar kan niet altijd. Als er wedstrijden gespeeld worden of tijdens de training wordt er niet gedart. In de loop van de tijd zal duidelijk worden hoe dit alles zal gaan verlopen.
Ik zelf heb het geprobeerd, het valt me best tegen. Als je "Barney" ziet darten, ziet het er zo makkelijk uit. Nou, probeer het zelf maar eens.

Het kindertafeltennistoernooi
4 januari was het weer zover. Na maanden voorbereiding komen kinderen uit de omgeving ook eens proeven aan deze sport.
's Morgens van 10.00 tot 12.00 uur groepen 3,4,en 5. Allerlei verschillende oefeningen. Op iedere tafel iets anders. In groepjes van vier met een vaste begeleider gaan de kinderen langs alle tafels. Er zijn 36 kinderen en het is erg gezellig. Er zijn geen prijzen te winnen, ieder kind krijgt een door ons zelf gemaakte oorkonde en natuurlijk een informatiefolder over de trainingstijden van A-Merk. Van deze groep kopen enkele kinderen een 5-ritten kaart en ze zijn al enkele malen op de dinsdag geweest in het groepje van Gaby.
's Middags komen de groepen 6,7 en 8 van 13.00 tot 15.30 uur.
Deze kinderen spelen eerst rond de tafel, zodat een indeling voor de meerkampen gemaakt kan worden. Er worden 3 meerkampen gespeeld en ondanks dat er geen prijzen zijn, spelen ze alsof hun leven er vanaf hangt. Maar wel sportief. Er waren 22 kinderen, zij hebben leuk gespeeld.
Iedereen die mij geholpen heeft; HARTELIJK DANK: Sander, Wouter, Ferdy, Mirella, Huub, Rob, Gaby, Paul en achter de bar Gertruud.

Spirit toernooi
Negen kinderen hebben meegespeeld. Helaas is niemand in de prijzen gevallen, maar op zich was het een geslaagd gebeuren en de patat met snack was lekker.
Ongeveer 17.30 uur weer thuis.

Competitie spelen
Wij proberen jeugdleden te stimuleren competitie te gaan spelen.
- Omdat je hier heel veel van leert.
- Je speelt tegen andere kinderen.
- Omdat je een leuke activiteit hebt voor de zaterdag.
- Omdat je eens ergens anders komt dan bij je eigen vereniging.
- Omdat er een betaalde trainer training geeft en die wil je beter leren tafeltennissen.
- Dit leer je niet door alleen te trainen.
- Competitie spelende jeugdleden blijven de sport langer leuk vinden.

In het verleden hebben we teams gehad met meerdere spelers die niet iedere week wilde spelen. Maar wel bijvoorbeeld 7 keer. Wij vragen kinderen altijd of ze competitie willen spelen. Niet direct als ze binnen komen hoor. Wil je iets vragen over competitie spelen, vraag het gewoon.
Het vervoer wordt met ouders geregeld. Iedere competitie heeft 5 uitwedstrijden, als iedere ouder 1 à 2 keer rijdt is het vervoer geregeld. (tegen km vergoeding).

Naar bovenJeugdsite
Ferdy en Wouter verzorgen voor jullie een jeugdsite. Bezoek die eens en geef een reactie. Ga naar: www.a-merk.cjb.net. Heb je een leuke vraag/ puzzel of een verslag van een wedstrijd laat het hen weten.

Afdelingskampioenschappen
Voor het eerst (door de fusie met afdeling Amsterdam) zal dit worden verspeeld in Beverwijk. Wel een stukje verder weg, toch hoop ik dat jullie mee zullen doen.
Wanneer: 22 februari.
Iedereen die lid is mag mee doen. En al heeft niet iedereen de mogelijkheid om eerste te worden. Meedoen is ook belangrijk. Je leert hier veel van en hopelijk vind je het ook gewoon leuk. De informatie heeft op het prikbord gehangen, als je nog vragen hebt vraag het of bel me.
Ook zal ik ouders vragen om te rijden, als ik geen chauffeurs heb kunnen de kinderen niet mee doen.

Het adres: Sporthal Beverwijk, Van Loenenlaan 1 Beverwijk en
Sporthal Kinheim, Hoflanderweg 188 Beverwijk.
Ze liggen op loop afstand van elkaar.

We spelen alleen 's middags, dus ik vraag jullie 12.00 uur aanwezig te zijn, hoe lang het duurt weet ik niet, hangt af van jullie prestaties. Eerst wordt er een meerkamp gespeeld, daarna is het een afvalsysteem.

Kosten zijn € 6,00 per persoon ( inclusief reiskosten), s.v.p. zo snel mogelijk betalen aan José of Paul.

Auto 1: Paul en José molenaar ( heen en terug)
Auto 2: Karina Kluit ( rijdt heen)
Terug rijdt vader/ moeder Ware.
Ik wens jullie veel speelplezier.

Onze A-Merk-toppers die aan dit toernooi deelnemen:
Wouter Entius
Ferdy Molenaar
Tijmen Kluit
Martin Ware
Mirella Molenaar
Wouter Broekman
Rens Molenaar
Kevin Ware

Naar boven

Bijna kampioen...

Tijmen Kluit, 2e prijs tienkampen bij Noordkop,
10 sterksten van de najaarscompetitie

 

 

 

 

 

Naar startpagina