Terug naar archief .

 

Selectie uit Tafelstennis Jaargang 21 - nummer 2 – maandag 7 oktober 2002

Jeugdrubriek

 

Het tweede team van A-Merk

Het tweede team van A-Merk bestaat dit seizoen uit Rob Hiddinga. José Molenaar, Paul van KLeef en  Hein Leliveld.
Nadat we vorig jaar in de laatste twee wedstrijden aan degradatie ontsnapt zijn en toch nog derde zijn geworden, zijn dit seizoen de verwachtingen hoog gespannen.
Helaas blijkt al meteen aan het begin van het seizoen dat José nog erg veel last van haar arm heeft en alleen beschikbaar is in noodgevallen.

Maar ja, gelukkig hebben we vier-mens team denk je dan.
Tot blijkt dat Hein last van zijn rug heeft en ook de eerste weken niet zal spelen.
Gelukkig heeft het derde team wel elke week iemand over en mogen van hun reserve gebruik maken.
De eerste wedstrijd wordt meteen overtuigend met 9-1 gewonnen. Bedankt Sjaak!
Paul schudt deze avond alle frustratie van het vorig seizoen af en wint overtuigend zijn 3 partijen.

De tweede wedstrijd is Rob afwezig en speelt José. Ook deze wedstrijd worden gewonnen (6-4). Deze keer was Herman Pelk onze derde man. Bedankt Herman!
José heeft na deze wedstrijd zoveel last van haar arm, dat zij dit seizoen helaas niet meer zal spelen.
Dit wordt mijn eerste seizoen bij A-Merk dat ik niet met José speel. Beterschap José!

Bij de derde wedstrijd is Gerard onze redder. De tegenstander staat helaas met slechts twee man op de vloer.  Rob en Paul verliezen helaas de eerste dubbel van dit seizoen. Gerard weet door in de derde set handig gebruik te maken van een soort lepel balletjes en een topspin surf de laatste partij naar zich toe te trekken. Na een spannende avond staat de positieve uitslag 7-3 voor ons in de boeken.  Bedankt Gerard!

We staan nog steeds bovenaan. De volgende wedstrijd wordt belangrijk. We ontmoeten dan de nummer 2 van de ranglijst.

Nu maar hopen dat Hein beter is of het derde weer iemand over heeft.

Rob

Seniorencompetitie - tussenstand na 3 ronden

De meest succesvolle teams zijn het 2e en 5e. Het vijfde moest eerst nog een jaartje proefdraaien, maar nu gaan ze ervoor.
De topscorers zijn Huub, Rob Hiddinga en Ton schoenmaker. Na de eerste 2 ronden staan zij (nog) op 100%.

 

 

Elke woensdagavond om acht uur combi-training!

 

j

Naar boven 

Hallo luitjes,

Het seizoen is alweer in volle gang. De competitie is al weer drie rondes verder. De Deen actie is ook alweer enkele weken aan de gang. De afdelingstraining gaat weer van start, lees maar rustig verder.


Junioren 1: Paul, Wouter en Mirella gaan op zich goed. Paul speelt nog 100%, Wouter 78%, Mirella 22%, om kampioen te worden zullen ze er hard aan moeten trekken, maar ik vernam dat Gerard beloont bij goed spelen en presteren.

Pupillen/ welpen: Tijmen is hier de "sterkste schakel", hij speelt tot nu 56%, Rens heeft zijn eerste wedstrijd gewonnen (dit kostte mij een aardbeitaart), Wouter speelt voor het eerst competitie en doet ongelooflijk zijn best.


JEUGDPROJECTEN: DAG VAN HET TALENT
Hallo, ben jij ook een tafeltennistalent?
Kom dan op zondag 3 november 2002 ook naar de 5e JONIT Dag van het Talent van de NTTB. Op zondag 3 november vieren we het eerste lustrum van de JONIT Dag van het Talent op het Nationaal Sportcentrum Papendal. Als je op 3 november niet ouder bent dan 10 jaar, ben je van harte welkom.

Wat gebeurt er dan allemaal op de JONIT Dag van het Talent?
Allereerst willen we je een leuke en sportieve dag aanbieden, zonder de druk van móeten presteren. In de tweede plaats kijkt een aantal trainers naar je motorische vaardigheden door een aantal testen, zoals balletje gooien, het lopen van een parcours en uiteraard de "sterrenloop". Natuurlijk worden er ook wedstrijden gespeeld.
Verder wordt er ook een tafeltennisdemonstratie verzorgd.
De testen en wedstrijden beginnen op die dag om 10.00 uur, maar vanaf 09.00 uur ben je al welkom. De kosten voor deelname, op zondag 3 november te betalen, zijn € 10,--. Hiervoor krijg je een gezellige en verzorgde dag, met een speciaal en uniek T-shirt en een lunch. Peter Boon zal aan de belangstellende ouders en trainers informatie verstrekken over de gang van zaken tijdens en na de JONIT Dag van het Talent. Als je nog jongere broertjes en zusjes hebt, kunnen zij in de speelhoek terecht.

Naar bovenJEUGDMEERKAMPEN
Voor Paul is de eerste ronde geweest, hij is tweede geworden en gaat door naar de volgende ronde, 6 oktober, succes weer, we blijven je volgen.
Mirella heeft zich ook ingeschreven voor de meerkampen, zij speelt ook op
6 oktober, de eerste voorronde hoefde zij niet te spelen, omdat er veel minder meisjes zich opgeven dan jongens. (meisje zijn heeft ook voordelen).

B/C RANGLIJST TE HOORN
Paul en Mirella hebben zich hier voor opgegeven en zullen spelen op 19 en 20 oktober. Kom ook eens kijken in "de opgang"te Hoorn.

DEEN-ACTIE
Hebben jullie al gezien wat er bij Deen te zien is namens onze vereniging?
Woensdag 2 oktober gaan we (Paul M, Gaby en ik) samen met kinderen daar de aandacht proberen te vangen van de winkelende mensen om zoveel mogelijk muntjes te bemachtigen. We nemen de robot en het kleine tafeltje mee en batjes en balletjes enz. We hebben gedurende de Deen-actie op vrijdag middag de zaal geopend van 15.00 - 16.30 uur. Op school had ik poster opgehangen, maar helaas weinig respons.
Vraag aan iedereen of ze de muntjes in de goede buis willen doen bij Deen, de BUIS VAN A-MERK.

GROTE CLUBACTIE
Ieder lid krijgt minstens 5 loten, als je slim bent zorg je er voor dat je die kunt doorverkopen aan…………………
De ervaring leert dat vooral de jongste jeugd het leuk vindt om loten te verkopen voor de vereniging. Hartstikke goed van die kinderen.
Toch wil ik een oproep doen naar alle andere jeugdleden, "jongens kom op", het is ook jullie vereniging, doe er wat voor.

OUDER-KIND TOERNOOI
Op vrijdag 18 oktober, willen we een toernooi organiseren, een gezelligheidstoernooi voor ouders, broers, zusjes, opa's of oma's of andere kennissen.
Laat anderen eens kennis maken met de sport die jij zo leuk vindt.
We beginnen om 19.30 uur het zal zijn tot ongeveer 21.00/ 21.30 uur.
Het gaat niet om prijzen of om het winnen. Kun je er niet om 19.30 zijn, maar wel iets later, ook prima maar laat het me even weten. Tot dan.

Naar bovenHERFSTVAKANTIE
De trainingen gaan gewoon door, je mag op dinsdag zelfs een vriendje mee nemen die het leuk vindt om met jou een keer mee te gaan naar jouw sport. Dit geldt voor de beide groepen die trainen.

AFDELINGSTRAINING
Voor kinderen die nog meer willen trainen en nog beter willen worden dan ze al zijn, komen er weer afdelingstrainingen. Waarschijnlijk binnenkort zal er een selectie training zijn, iedereen (geboren na 1-1-89) mag zich hiervoor opgeven bij José. De trainingen worden gehouden bij Disnierats te Hoorn op meerdere zondagen van 10.30 - 12.30 uur. Voor info, vraag me maar of bel me maar.

HET KINDERTAFELTENNISTOERNOOI
Zal zijn op zaterdag 4 januari. Een toernooi voor kinderen van de basisschool.
's Morgens groep 3 - 4 - 5 en 's middags de groepen 6 - 7 - 8.
Zet het maar alvast in je agenda.

TOERNOOIEN EN ACTIVITEITEN
Op het prikbord in de verenigingszaal, en als je mee wilt doen, schrijf je naam op. Let op tot wanneer je in kunt schrijven.

Naar bovenGroetjes José

 

 

 

 

j

Naar startpagina