.

 

 A-Merk staat voor sport Ún gezelligheid

Wilt u gaan sporten maar u weet niet wat voor sport en waar, komt u dan gerust eens langs bij tafeltennisvereniging A-Merk in Oosterblokker.

A-Merk werd in 1973 opgericht onder de naam Tjap Tjoy. In 1983 werd de huidige speellocatie 't Koetshuis (boven de tennishal Koedshal aan de Oosterblokker) betrokken. Daar hebben wij een eigen locatie met een gezellige bar.
Halverwege de jaren tachtig werd de naam Tjap Tjoy veranderd in A-Merk, de naam die wij nog steeds gebruiken.

A-Merk kent een seniorenafdeling en een jeugdafdeling. De senioren trainen op de maandagavond, terwijl de vrijdagavond de vaste competitie-avond is. De jeugd traint op de maandagavond, voordat de senioren aan de beurt zijn, en op de donderdagavond. Ook op de woensdagen kan getraind worden, zowel door de jeugd als de senioren. Die avond is vooral bedoeld voor spelers die extra willen trainen. De jeugd-trainingen staan onder leiding van onze gedreven en zeer deskundige, gediplomeerde trainer Paul Molenaar. De jeugd speelt haar wedstrijden overigens op de zaterdagmiddag.

Afgezien van het wedstrijdelement is vooral gezelligheid de grootste kracht binnen onze vereniging. Na de wedstrijden is het vaak gezellig even nazitten en ook binnen de jeugd is de saamhorigheid bijzonder groot.

Uiteraard is iedereen van harte welkom een bezoek aan onze fantastische vereniging te brengen. Ook mensen die helemaal geen competitie willen spelen, zijn meer dan welkom. Zowel jongeren als ouderen. Voor de 55-plussers is speciaal de maandag- en donderdagochtend gereserveerd. Zij kunnen in hun eigen tempo een balletje slaan en lekker in beweging zijn. Deze groep is dan ook zeer welkom op de donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Bent u enthousiast geworden voor de snelste balsport ter wereld en wilt u eens langskomen, doe dat dan gerust op een van de speelavonden of op de donderdagochtend. Het adres is: Oosterblokker 53, Oosterblokker (zij-ingang Koedshal). 
Wilt u liever eerst nadere informatie, dan kan dat natuurlijk ook. Als u belt met 0229-244380 (senioren) of 0229-261799 (jeugd), dan wordt u vriendelijk en deskundig te woord gestaan.
 
Tekst: Hans Blom  (artikel Sport in Hoorn 18-2-2007)

 

Gratis spelen...

Kom vrijblijvend kijken Ún meespelen.
Er is volop speelmateriaal aanwezig. 
Na 3 keer beslist u pas of u lid wordt.

 

 

 
 

 

 

 

  Naar boven
 
 
 

Naar startpagina